Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 15:42:52
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako sa Vam pacil Finalovy koncert Blastbeatu??+ stahuj ukazky finalovych kapiel  (Prečítané 10460 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #45 kedy: 11. Máj , 2008, 12:35:08 »

...niektore sa nezvucili ani 5minut co bolo dost rychlo ...mali sme ludi na kazdej pozici a  jedna z nich bola hovorit kapelam kedy maju ist ako dlho sa maju zvucit a tak..

tí ludia co kapelam hovorili ako sa maju zvucit bola asi jedna z najneprofesionalnejsich veci ktoru som zazil. aby zakazovali organizatory zvucit sa kapelam kolko potrebuju koli tomu ze oni maju sklz a ze to casovo nezvladli...toto ma asi najviac odradilo rovno pred koncertom..pride zamnou tipek a povie mi ze mame hrať a nezvuciť sa lebo oni maju sklz...(skoro som vybuchol)
to ze sa kapely nezvucili ani 5 minut malo za nasledok zvuk ktory bol hrozny nielen vonku ale aj na stage(y)  hlavne ze pred blastbeatom muselo prebiehať musc expo ktory cely ten sklz zapricinilo..a na ktorom nikdo nebol...sory lubko mam ta rad ale vobec ste toto nezvladli;)
Suhlasim s vyhravajucou kapelou The paranoid su to v pohode chalani idu z dobou, hraju energicku muziku ma to gule...comu nechapem 2. 3. miesto..uz punk funk genius boli lepsi ako obydve tieto kapely co vyhrali seba hodnotiť nebudem...nebol to nas 100 percentny vykon citil som to. potvrdilo to vsak jedno...porotcom islo iba o to aby vyhrali kapely ktore mozu tresknut do radia...s výnimkou The paranoid nech sa namna hnevá kto chce 2.  3. miesto..absolutny omyl komercia potopila poctivú muziku...to je moj pocit
« Posledná zmena: 11. Máj , 2008, 12:38:10 od omen » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 11. Máj , 2008, 12:40:12 »

omen - vies jak sa zvuci na festivaloch na profi podiach ? tam je presny harmonogram - 18:30 koniec kapely, 18:45 nastup dalsej kapely 18:45 - 19:00 zvukovka, 19:00 koncert dalsej kapely a ten harmonogram sa naozaj vacsina usporiadatelov snazi dodrziavat. a to je dobre - ludia nie su zvedavi na zvukovku, ale na hranie... ked kapele nestaci 15 minut na zvukovku, nech so sebou nieco urobi.
Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #47 kedy: 11. Máj , 2008, 12:45:28 »

panboh zaplať za 15 minut!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #48 kedy: 11. Máj , 2008, 12:48:53 »

mna by strasne zaujimalo, ako moze organizator podujatia za to, ze kapela sa nevie rychlo nazvucit - je to neprofesionalita organizatora alebo neprofesionalita kapely?  Popiskujem si
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 11. Máj , 2008, 12:49:56 »

stane sa, ze predchadzajuca kapela da necakany pridavok, chcvilku dlhsie sa motaju, kym zlezu z podia a na zvukovku zostane 5 minut... respektive aka zvukovka - podium je nazvucene, cize zapneme nastroje, a hra sa... to je zivot... frflat na to a obvinovat organizatorov z neprofesioanlity ? neviem...
Zaznamenané
Blastbeat
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #50 kedy: 11. Máj , 2008, 12:59:34 »

uprimne rastis ten harmonogram co si napisal je fajn ale nikdy a nidke sa neda dorzat an sto percent to musis uznat sam...a zvucenie na festivale a v PKo sto a jedno ...nemozes to porovnavat....a to ako sa rychlo nazvuci kapela zalezi od nej same ja zvukara...ako sa dokazu dobre " zohrat " ak to tak mozem povedat vtedy su oni tim a my sa ich snazime usmernovat ale nie obmedzovat ich pri praci...chapes ma dufam .) nic v zlom ale dali sme si zalezat na tom a nevyslo to ale tolko kritiky ohlaodm toho ze je casovy sklz.)) to uz je trosku na smiech:)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 11. Máj , 2008, 13:02:26 »

uprimne rastis ten harmonogram co si napisal je fajn ale nikdy a nidke sa neda dorzat an sto percent to musis uznat sam...a zvucenie na festivale a v PKo sto a jedno ...nemozes to porovnavat....a to ako sa rychlo nazvuci kapela zalezi od nej same ja zvukara...ako sa dokazu dobre " zohrat " ak to tak mozem povedat vtedy su oni tim a my sa ich snazime usmernovat ale nie obmedzovat ich pri praci...chapes ma dufam .) nic v zlom ale dali sme si zalezat na tom a nevyslo to ale tolko kritiky ohlaodm toho ze je casovy sklz.)) to uz je trosku na smiech:)

ja tomu rozumiem - som sa Vas chcel zastat... :) ako vravim - podium je predzvucene a pokial si kazda kapela nedonese vlastne bicie a dohodnu sa kapely medzi sebou napr. na "erarny" basovy amp a "erarnu" gitarovu bednu po cely cas na podiu, tak neni co riesit ake zdlhave zvukovky...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 11. Máj , 2008, 13:36:40 »

Nuz, tak aj ja prispejem svojim dojmom.. zo vsetkych kol BB, co som mal moznost zhliadnut (boli asi 4 alebo 5) , toto bolo  bez akehokolvek mihnutia oka to najnudnejsie zo stranky finalistickych kapiel. Celkovej organizacii tejto sutaze nemam co vytknut, odviedli ste vyborny kus prace a mozte byt na seba hrdi. Jedine comu sa mi nechcelo vcera verit bolo, ze prave toto boli finalisti z celeho Slovenska.. Mal som pocit, ze az na par vynimiek boli vyberany kapely podla image-u a nie kvality sebaprezentacie.  Uznavam, po kapele Kamorthon som siel domov, lebo mi to prislo cele ako vtip. Zvuk bol otrasny, ale to bude zrejme z dovodu daneho priestoru a nie preto, ze by sa zvukar snazil navarit gulas. Som zvedavy teraz ale na to, co sa bude diat po vyhlaseni vitaza. Ako to cele dopadne s vitazom sutaze, ci po mesiaci upadne do zabudnutia a ci si vobec vitazna kapela moze gratulovat k uspechu, kedze konkurencia nebola velka (budme uprimni, z 3 prezentovanych songov si moc nenavyberame, vsakze?)
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #53 kedy: 11. Máj , 2008, 15:43:51 »

..."erarny" basovy amp a "erarnu" gitarovu bednu po cely cas na podiu, tak neni co riesit...
Podiovku pozical On Board. Basovy stack Ampeg s Fatman bednami, gitarove halfstacky Vox AC100+412 a Marshall JVM410+412.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.