pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 19. September , 2008, 12:33:39 » |
|
ten starsi album by sa mal este niekde na torrentoch nachadzat.. pripadne ti mozeme posunut original bo ho teraz fakt lacno davame.. 150 ak sa nemylim..
ten stary album by ste mohli niekedy doniest na pivo, rad ho kupim
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 19. September , 2008, 12:40:53 » |
|
ten starsi album by sa mal este niekde na torrentoch nachadzat.. pripadne ti mozeme posunut original bo ho teraz fakt lacno davame.. 150 ak sa nemylim..
Mna zaujíma viac novinka. Tak sa na nu teším celkom a rád by som si vypočul celú. Na starom nehral už M. Jurík, či ešte hej?? teda ak sa nepletiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 19. September , 2008, 12:45:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 19. September , 2008, 12:53:05 » |
|
Mna zaujíma viac novinka. Tak sa na nu teším celkom a rád by som si vypočul celú. Na starom nehral už M. Jurík, či ešte hej?? teda ak sa nepletiem
Martin J. nehral uz na demaci, ktory predchadzal albumu Sad Happiness (07) tu nahraval par veci uz Misko Kovalcik (hlavne vyhravky a par rythm veci) a zvysok ja..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 19. September , 2008, 13:14:53 » |
|
Martin J. nehral uz na demaci, ktory predchadzal albumu Sad Happiness (07) tu nahraval par veci uz Misko Kovalcik (hlavne vyhravky a par rythm veci) a zvysok ja..
Hej zabudol som na Miška Kovalčíka..o to lepšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 19. September , 2008, 13:19:46 » |
|
jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 19. September , 2008, 13:49:05 » |
|
jezis jasne ze chcem original...s tym warezom som len trochen podpichoval tak ja by som sa mohol aj s Matom dohodnut, keby nas niekedy este chcel pozriet v tej nasej pandorinej skrini (garazi), tak by mohol CDcko priniest, ak by mu to vyhovovalo a zmestilo sa mu do kufra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 19. September , 2008, 17:22:16 » |
|
jezis jasne ze chcem original...s tym warezom som len trochen podpichoval tak ja by som sa mohol aj s Matom dohodnut, keby nas niekedy este chcel pozriet v tej nasej pandorinej skrini (garazi), tak by mohol CDcko priniest, ak by mu to vyhovovalo a zmestilo sa mu do kufra... tak pockaj kym sa krasavec vrati z Kanady :-) aj tak treba najskor bubenika vyotravovat, nech CD prinesie.. ale to on velmi rad :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 19. September , 2008, 17:32:48 » |
|
tak pockaj kym sa krasavec vrati z Kanady :-) aj tak treba najskor bubenika vyotravovat, nech CD prinesie.. ale to on velmi rad :-)
otravujte. v nedelu sa neukazes? .. aj s vyotravovanym CD?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 19. September , 2008, 18:02:30 » |
|
otravujte. v nedelu sa neukazes? .. aj s vyotravovanym CD?
mali by sme mat skusku takze potom mozno dokvitnem.. a pokusim sa aj CD vybavit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 19. September , 2008, 18:07:28 » |
|
mali by sme mat skusku takze potom mozno dokvitnem.. a pokusim sa aj CD vybavit..
parada. ja nemam tak kvalitny posluch (iba obycajny 2+1 creative) ako netopier martin, takze urcite sa mi tych songov bude pacit viac
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 30. September , 2008, 14:51:16 » |
|
Chcel by som vás vidieť na živo. Veľmi ma zaujíma ako sa dokážete priblížiť k CD verzii. Hlavne spevák či to dokáže aj live odspievať takto ako na CD. A celý koncert. Inak fandím. Veľmi sa mi to páči. Teším sa na CD. Už nech je v predaji.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 30. September , 2008, 14:55:11 » |
|
Chcel by som vás vidieť na živo. Veľmi ma zaujíma ako sa dokážete priblížiť k CD verzii. Hlavne spevák či to dokáže aj live odspievať takto ako na CD. A celý koncert. Inak fandím. Veľmi sa mi to páči. Teším sa na CD. Už nech je v predaji.
No neviem neviem ci sa koncert bude priblizovat cd ... Aj ked kaolko ma nedavno potesil, ked mi napisal ze na koncerte mal chvilu pocit ze ideme na playback , to je ozaj velka pocta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 30. September , 2008, 15:10:08 » |
|
Chcel by som vás vidieť na živo. Veľmi ma zaujíma ako sa dokážete priblížiť k CD verzii. Hlavne spevák či to dokáže aj live odspievať takto ako na CD. A celý koncert. Vie Ale bol som viac ci menej opity, ked som ich naposledy videl. Pamatam si, ake to bolo zle pred 4 rokmi, velky kus prace odvtedy Adam chodil k nejakemu ucitelovi? Kto na slovensku uci taketo vresky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 01. Október , 2008, 20:41:55 » |
|
Vie Ale bol som viac ci menej opity, ked som ich naposledy videl. Pamatam si, ake to bolo zle pred 4 rokmi, velky kus prace odvtedy Adam chodil k nejakemu ucitelovi? Kto na slovensku uci taketo vresky? blazince,úrady prace , zoo , cirkusy ... proste vsade de to zije
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|