Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:42:49
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ponúkanie a oblbovávanie predajcov nás kupujúcich  (Prečítané 34253 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #60 kedy: 22. Máj , 2008, 10:20:03 »

a okrem toho je jedine podstatne kto este pojde dnes na pivo?Huh!? Rastis a Progi, kde ste?Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!  a aj ostatni!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #61 kedy: 22. Máj , 2008, 10:23:16 »

Ale Joe, ja nie som nikto. ani dobry ani zly... ale necitas to tu? vzdy je na vine niekto... ked je zla gitara, brnkatko, aparat, ked nevies hrat.....
no potom ja som na vine ..berem to na seba Bavím sa skvele
Zaznamenané

humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #62 kedy: 22. Máj , 2008, 10:24:19 »

Ale Joe, ja nie som nikto. ani dobry ani zly... ale necitas to tu? vzdy je na vine niekto... ked je zla gitara, brnkatko, aparat, ked nevies hrat.....
No neviem ci sa snazis narazat na moj prispevok ale ak ano tak si ho asi necital pozorne do konca. Su predavaci ktori su fakt dobry a preto tam chodim.A su predavaci ktori to maju na haku. Ludia su ludia a kazdy je trosku iny.Ja len opisujem vlastn eskusenosti a nekydam na nikoho.Len vravim s cim som sa stretol. A mam samozrejme aj dobre skusenosti.Lenze tato tema ma nazov oblbovanie predajcov nas nakupujucich.Tak ak tu je tema chvalime predavajuceho tak tam rad tiez prispejem.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #63 kedy: 22. Máj , 2008, 10:35:36 »

mne osobne sa neraz stalo ze som svojmu ziakovi zaciatocnikovi co sa v tom nevizna povedal priamo chod si kupit brnkatko ktore sa neohyba aspon okolo 1mm alebo napr. struny na elektriku 10tky.Znacka mi je jedno. A chalan ci baba dosla s 9tkami alebo brnkatkom akurat tak na natieranie masla na rohlik. A ja som sa vzdy pytal ako je to mozne?Ved som ti povedal co si mas pytat a co potrebujes.No a baba mi napr. povedala ze ona to vravela predavacovi a on sa jej opytal ako dlho hra a co hra( do toho ho nic nieje ak ma zakaznik konkretnu poziadavku, kedze aj ja som predaval 4 roky aj ked nie hud. nastroje) a povedal jej ci jemu ze toto ti staci ak si zaciatocnik.
Hmm, podla toho co tu pises by som ti polozil protiotazku: "...ked si poslal babu pre .010 struny, preco sa vratila s .009? Preco netrvala na tych .010 a zobrala .009, sak mala jasnu ulohu". Sak ked si idem kupit do obchodu rozky, tak kupim rozky, nie chleba.  Popiskujem si
... ale kedze si 4 roky predaval aj ty, tak si urcite dokazes vytvorit nazor sam na seba ako predavaca, nie?  Žmurk
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #64 kedy: 22. Máj , 2008, 10:39:35 »

Na nikoho nenarazam. z tejto temy odchadzam, lebo je nezmyselna!!!!!!
Zaznamenané

humi
nováčik
*

« Odpoveď #65 kedy: 22. Máj , 2008, 10:49:39 »

Hmm, podla toho co tu pises by som ti polozil protiotazku: "...ked si poslal babu pre .010 struny, preco sa vratila s .009? Preco netrvala na tych .010 a zobrala .009, sak mala jasnu ulohu". Sak ked si idem kupit do obchodu rozky, tak kupim rozky, nie chleba.  Popiskujem si
... ale kedze si 4 roky predaval aj ty, tak si urcite dokazes vytvorit nazor sam na seba ako predavaca, nie?  Žmurk
jasne.Viem si na seba spravit nazor aj ked sa to zda cudne. Ale o to tu nejde. No preco to tak bolo?Lebo predavac ma tiez dajaku autoritu a presvedcovacie schopnosti. Len ak poviem predavacke ze si prosim rozky preco mi ide davat chleba?Sak da mi rozky a neriesi nie?Ak by som sa pytal nech mi poradi co si mam kupit tak ok.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #66 kedy: 22. Máj , 2008, 11:06:37 »

jasne.Viem si na seba spravit nazor aj ked sa to zda cudne. Ale o to tu nejde. No preco to tak bolo?Lebo predavac ma tiez dajaku autoritu a presvedcovacie schopnosti. Len ak poviem predavacke ze si prosim rozky preco mi ide davat chleba?Sak da mi rozky a neriesi nie?Ak by som sa pytal nech mi poradi co si mam kupit tak ok.
Je to o tom istom ako tie "rozky", sak ta baba si pytala presne to co chcela ".010 struny". To ze ti doniesla ine je jej problem, no nie? Sak ked viem co kupujem, ako sa moze stat, ze kupim nieco ine?  Som frajer

Inak je to dost hlupe to tu rozoberat. Pre dnesok v tejto teme koncim aj ja.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 22. Máj , 2008, 11:07:34 od dr.karpathorky » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #67 kedy: 22. Máj , 2008, 11:08:26 »

Aj si niekedy precitajte po sebe co pisete. Vsetci su zli a sprosti! Kto je potom ten mudry a dobry?Huh! Ten kto pise?Huh!

SVATA PRAVDA
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 22. Máj , 2008, 11:08:46 »

ja mam taketo skusonosti tiež...a podme teraz pozitivne...tu sa furt nadava...ja si myslim že každy sa ma tak ako si zasluži..to plati aj na narod a narodnostnu menšinu...čo robia romaci vychadzaju z 3 triedy a potom "nechcu ma zamestnat" ako čo???ozdobu v kvetinači??pardon za OT

SVATA PRAVDA
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #69 kedy: 22. Máj , 2008, 11:09:01 »

SVATA PRAVDA
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 22. Máj , 2008, 11:09:10 »

rastis, dnes pivko?Huh!Huh!Huh!Huh!?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 22. Máj , 2008, 11:10:48 »

rastis, dnes pivko?Huh!Huh!Huh!Huh!?

ja by som siel... aj sme s robom uz cosi riesili, aj brano mozno... len ta trnavka - ta trnavka... v pici materinej v riti to je
Zaznamenané
humi
nováčik
*

« Odpoveď #72 kedy: 22. Máj , 2008, 11:16:28 »

SVATA PRAVDA
OK. Vidim ze je to tu cele o dacom inom ako o diskusii. Pridal som v dobrej viere svoju skusenost a stretol som sa s tym ze ste sa tu do mna pustili a ked som dakomu oponoval uz sa pridavaju dalsi u ktorich som skoncil. Rieste si tu teda pifko. A ja som dost neprijemne prekvapeny tymto forom ktoremu som sa sice vyhybal ale chcel som to tu v dobrej viere skusit no neda sa. Ste tu kolektiv ktori neznesie nazor dakoho noveho co nieje podla ich gusta. Nechcel som sa tu s nikim hadat ale citim ze tu zjavne nieje dobra atmosfera pre iny nazor. Fakt som chcel len pridat svoju skusenost k teme ale OK. Vystacite si aj bezomna a ja sa nerad pcham dakomu do zadnice len preto ze tu ma vacsiu reputacku.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
humi
nováčik
*

« Odpoveď #73 kedy: 22. Máj , 2008, 11:17:12 »

ja by som siel... aj sme s robom uz cosi riesili, aj brano mozno... len ta trnavka - ta trnavka... v pici materinej v riti to je
a sposob vyjadrovania aj zodpoveda urovni tohoto fora
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #74 kedy: 22. Máj , 2008, 11:18:34 »

Ste tu kolektiv ktori neznesie nazor dakoho noveho co nieje podla ich gusta.

Je tu aj vela slobodomurarov, pozor.  Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.