Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 06:34:02
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Elan Tour 2008!!!!  (Prečítané 11225 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #45 kedy: 07. Jún , 2008, 10:03:20 »

za playback by som razovy hodil zhnitu paradajku do ksichtu, to co si dovoluje, chce miliony za koncerty a spievat bude na playback?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 07. Jún , 2008, 10:05:42 »

nuz, rata sa s tym, ze vacsina je nemuzikantov. a pre nich je lepsie radsej playback, ktory ani mozno nepostrehnu, ako falosne kvilenie, co by poculi ovela skor.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 07. Jún , 2008, 10:07:57 »

...chce miliony za koncerty a spievat bude na playback?

co ty vies - mozno prisli ferovo za organizatorom, ze beru mensi honorar, kedze nepodaju naj100%percentnejsie vykony... nesud a nebudes sudeny  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 07. Jún , 2008, 10:21:14 »

Incheba bola plna a pred koncertom boli na obrazovkach reklamy Orange. Zarobili urcite dost.  :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #49 kedy: 07. Jún , 2008, 13:58:27 »

mozno prisli ferovo za organizatorom, ze beru mensi honorar, kedze nepodaju naj100%percentnejsie vykony.
kolkometrova bola ta jahoda?  ha ha ha
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 07. Jún , 2008, 14:39:11 »

Smutné je, keď sa z dobrého speváka stáva jeho vlastná karikatúra. Mal by to zapichnúť, kým ešte je čas odísť ako víťaz, a toho už veľa nie je. Keď nevládze spievať, načo sa na to pódium hrnie? Každý skutočný umelec vie, kedy príde koniec kariéry, len Rážovi to stále nedošlo. Radšej sa bude trápiť a ničiť si svoje desaťročia budované meno, ako by odišiel so cťou ako legenda na vrchole síl a užíval si na kľude odpočinok. Dnes za neho spieva mašina. Čo bude ďalej? Kam až zájde? Budú ho pred vystúpením napichávať adrenalínom a napájať kyslíkom, ako kedysi Brežneva, aby na to pódium vôbec vyšiel po vlastných?
« Posledná zmena: 07. Jún , 2008, 14:42:03 od Predator » Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #51 kedy: 07. Jún , 2008, 16:54:40 »

Incheba bola plna a pred koncertom boli na obrazovkach reklamy Orange. Zarobili urcite dost.  :)
ta reklama Orange ma totalne srala, a ne preto, ze mam T-Mobile, aj keby tam bola hociktora reklama, proste ked mam 30 krat vidiet to iste, tak je to uz trosku na nervy... inak Dugo, kde si stal?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #52 kedy: 07. Jún , 2008, 22:37:13 »

Smutné je, keď sa z dobrého speváka stáva jeho vlastná karikatúra. Mal by to zapichnúť, kým ešte je čas odísť ako víťaz, a toho už veľa nie je. Keď nevládze spievať, načo sa na to pódium hrnie? Každý skutočný umelec vie, kedy príde koniec kariéry, len Rážovi to stále nedošlo. Radšej sa bude trápiť a ničiť si svoje desaťročia budované meno, ako by odišiel so cťou ako legenda na vrchole síl a užíval si na kľude odpočinok. Dnes za neho spieva mašina. Čo bude ďalej? Kam až zájde? Budú ho pred vystúpením napichávať adrenalínom a napájať kyslíkom, ako kedysi Brežneva, aby na to pódium vôbec vyšiel po vlastných?
To neber az tak vazne. Ludia ich proste chcu vidiet (a zasluzene) a to by mal byt pre nich dostatocny dovod na to aby to nezabalili. Playback/neplayback .
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 07. Jún , 2008, 22:45:33 »

K tomu plejbeku: bud si to ludia šepkali v sale alebo to bolo take "okate",že na to prišla aj moja --nast ročna dcera. Po prichode mi to hned referovala. Ale inač sa jej koncert pačil. Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 08. Jún , 2008, 15:54:02 »

ta reklama Orange ma totalne srala, a ne preto, ze mam T-Mobile, aj keby tam bola hociktora reklama, proste ked mam 30 krat vidiet to iste, tak je to uz trosku na nervy... inak Dugo, kde si stal?

sedel som, druhy rad sedaciek rovno oproti podiu... vyhlad uplne skvely a pohodlie hlavne.

K tomu plejbeku: bud si to ludia šepkali v sale alebo to bolo take "okate",že na to prišla aj moja --nast ročna dcera. Po prichode mi to hned referovala. Ale inač sa jej koncert pačil. Na zdravie!

jo, nepomohla ani metoda "vystrihnuteho versu"

inak vcera som u frajerky nasel dvoj CD live Elan z megakoncertu v Prahe. tak som si spravil afterparty a popocuval nieco  Bavím sa skvele. na playback nebolo nic, to by uz bola obrovska drzost pred takym publikom... skoro vo vsetkom co som pocuval bol Raz intonacne mimo. toe rock n roll  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..

Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #55 kedy: 09. Jún , 2008, 09:52:52 »

Napríklad mne dáva Orange každý mesiac 120 voľných minút do všetkých sieti za to že hrám na Orange apmpe. ha ha ha
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 09. Jún , 2008, 11:54:52 »

sedel som, druhy rad sedaciek rovno oproti podiu... vyhlad uplne skvely a pohodlie hlavne.
ja som sa nestazoval na vyhlad, ja som stal hned prvy v strede, takze pohoda tiez
Zaznamenané

Meky
nováčik
*
Príspevkov: 13

FM UK Uniba

« Odpoveď #57 kedy: 13. Jún , 2008, 13:50:26 »

JA som vacsinu casu stal pred inchebou alebo v bufete kedze koncert stal za picu...
Jedno stastie ze som dostal v praci zadarmiko listky...
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #58 kedy: 13. Jún , 2008, 13:53:34 »

JA som vacsinu casu stal pred inchebou alebo v bufete kedze koncert stal za picu...
Jedno stastie ze som dostal v praci zadarmiko listky...
co konkretne stalo na tom koncerte za picu?
Zaznamenané

Meky
nováčik
*
Príspevkov: 13

FM UK Uniba

« Odpoveď #59 kedy: 13. Jún , 2008, 14:05:30 »

Jednak tie tanecky tych gogo kuriev co boli hore, Raz ako taky, Raz a jeho spev, Ludia okolo mna co stali.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.