Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 18:54:14
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Koncoročný koncert Hudobnej akadémie Musicana  (Prečítané 19680 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #60 kedy: 15. Jún , 2008, 16:21:20 »

blbost jak mraky. mozes sa na podiu mylit kolko chces, frajerina je vyjst z toho ze ctuuu. mal si vidiet vcera indiana, mal som z neho moc velku radost.

no ja neviem. ja keby som hral tak sa to snazim hrat co najlepsie. treba brat do uvahy, ze to je koncert hudobnej akademie. tam by som pouzil ine meritko.

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 15. Jún , 2008, 16:21:49 »

Nemyslim si, ze tu skladbu viem zahrat dostatocne na to, aby som s tym sla pred publikum.

tak prave preto nepodcenuj vizualnu stranku.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #62 kedy: 15. Jún , 2008, 16:23:24 »

aale no cak rastik, nechaj babenku, este bude mat kopu prilezitosti ostrielat sa a potom bude problem ju dostat z podia  :)

inac ma rastis pravdu s tou vizualnou strankou. mala by si si, zuzka, zaobstarat lahsiu gitaru aby si mohla stat pri hre  Som frajer
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #63 kedy: 15. Jún , 2008, 20:35:14 »

Co vam sisi? Sak idu hrat ziaci akademie, nech si hraju ako chcu..........nehovoriac o tom, ze podla mna pri Gary Mooreovi sa moze podla mna kludne sediet.  Žmurk
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #64 kedy: 15. Jún , 2008, 20:37:23 »

zuzka sa moc stresuje.  ona je tremistka. mala by to brat z nadhladu a zahrat po svojom  trebars aj po leziacky.  o nic nejde ......
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #65 kedy: 15. Jún , 2008, 20:44:04 »

Dakujem!  Cmuk chlapci

Inak, mam taku otazku. Myslite si, ze bude velmi vadit, ak budem na podiu sediet? Gitara je tazka jak svina a mna z nej bolia ramena. A este k tomu mi to ide po stojacky horsie. Smútim
no..skratka ide o to...ze ked to ten chalan bude dobre vediet...tak on to nasupuje dobre a ty tam budes taka smutna sedet..ale ked sa ti postavis a spravis da big rock n rolla showka..tak sa vsetci poseru ze aaa..holka a jak jej to ide..a mozes hrat barz co aj tak budes lepsia :)
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Dugo
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 15. Jún , 2008, 22:58:11 »

Dakujem!  Cmuk chlapci

Inak, mam taku otazku. Myslite si, ze bude velmi vadit, ak budem na podiu sediet? Gitara je tazka jak svina a mna z nej bolia ramena. A este k tomu mi to ide po stojacky horsie. Smútim

jasne, ved rock n roll je predsa o tom, ze hlavni protagonisti sedia a vyberaju si susne z nosa. naco robit show. pekne sedkaj. daj ma boze kam chces, len ma ticho poloz.  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #67 kedy: 15. Jún , 2008, 23:07:40 »

Dakujem!  Cmuk chlapci

to je neprijatelne hrat posediačky ako skakat po ležiačky,pomylit  ??o tom je rakenrol ked sa skače sa myli...preto nemam rad ked hraju učitela je to nuda...hudba je o zabave..treba si vypit a budeš robit pri tom roznošky a všetci budu šalet
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #68 kedy: 15. Jún , 2008, 23:54:26 »

Zuzka, nestresuj. Tri minuty vydrzis postojacky. Prides, zahras, odides.

Nikto tam nebude hrat takto , tak co? Zdravíčko
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #69 kedy: 16. Jún , 2008, 00:24:05 »

nahorsie je ist na podium s tym, ze si neveris... to je konec v tom momente. Treba asi prisposobit aj typ hrania, oblecenia a vyzaze tomu, kde hras. Keby si hrala v dome dochodcov, kludne sedkaj:) Len zras rockovy oplodnovak v rockovom klube a tam sa to vobec nehodi sedkat na stolicke:) ked moc chces, tak este by sa dalo na barovej , ale radsej stoj Žmurk
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #70 kedy: 16. Jún , 2008, 04:49:08 »

Zuzka, nestresuj. Tri minuty vydrzis postojacky. Prides, zahras, odides.

Nikto tam nebude hrat takto , tak co? Zdravíčko

pre gilberta je hrat tuto vec tak lahko ako zut chlieb  Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #71 kedy: 16. Jún , 2008, 05:40:04 »

Ale ja nebudem robit show ani ked budem stat. Nie je to rockovy koncert, kde stojis na podiu s kapelou. Je to len predstavenie ziakov, ako tu uz viac ludi povedalo.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #72 kedy: 16. Jún , 2008, 07:03:49 »

kludne sed, doveruj si, odohraj to najlepsie ako vies a bude dobre..na rockove predvadzacky este bude casu, to len tuna si niektori myslia, ze rockovu show treba spravit aj na pohrebe vlastnej matky  Na zdravie! Zdravíčko
« Posledná zmena: 16. Jún , 2008, 07:04:20 od styrioci » Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #73 kedy: 16. Jún , 2008, 07:58:31 »

pre gilberta je hrat tuto vec tak lahko ako zut chlieb  Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
A to este ktovie aku muziku pocuva v tych megasluchadlach  Bavím sa skvele .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #74 kedy: 16. Jún , 2008, 08:06:44 »

Metallicu podla mna
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.