mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 15. Jún , 2008, 16:21:20 » |
|
blbost jak mraky. mozes sa na podiu mylit kolko chces, frajerina je vyjst z toho ze ctuuu. mal si vidiet vcera indiana, mal som z neho moc velku radost.
no ja neviem. ja keby som hral tak sa to snazim hrat co najlepsie. treba brat do uvahy, ze to je koncert hudobnej akademie. tam by som pouzil ine meritko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 15. Jún , 2008, 16:21:49 » |
|
Nemyslim si, ze tu skladbu viem zahrat dostatocne na to, aby som s tym sla pred publikum.
tak prave preto nepodcenuj vizualnu stranku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 15. Jún , 2008, 16:23:24 » |
|
aale no cak rastik, nechaj babenku, este bude mat kopu prilezitosti ostrielat sa a potom bude problem ju dostat z podia inac ma rastis pravdu s tou vizualnou strankou. mala by si si, zuzka, zaobstarat lahsiu gitaru aby si mohla stat pri hre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 15. Jún , 2008, 20:35:14 » |
|
Co vam sisi? Sak idu hrat ziaci akademie, nech si hraju ako chcu..........nehovoriac o tom, ze podla mna pri Gary Mooreovi sa moze podla mna kludne sediet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 15. Jún , 2008, 20:37:23 » |
|
zuzka sa moc stresuje. ona je tremistka. mala by to brat z nadhladu a zahrat po svojom trebars aj po leziacky. o nic nejde ......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 15. Jún , 2008, 20:44:04 » |
|
Dakujem! Inak, mam taku otazku. Myslite si, ze bude velmi vadit, ak budem na podiu sediet? Gitara je tazka jak svina a mna z nej bolia ramena. A este k tomu mi to ide po stojacky horsie. no..skratka ide o to...ze ked to ten chalan bude dobre vediet...tak on to nasupuje dobre a ty tam budes taka smutna sedet..ale ked sa ti postavis a spravis da big rock n rolla showka..tak sa vsetci poseru ze aaa..holka a jak jej to ide..a mozes hrat barz co aj tak budes lepsia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 15. Jún , 2008, 22:58:11 » |
|
Dakujem! Inak, mam taku otazku. Myslite si, ze bude velmi vadit, ak budem na podiu sediet? Gitara je tazka jak svina a mna z nej bolia ramena. A este k tomu mi to ide po stojacky horsie. jasne, ved rock n roll je predsa o tom, ze hlavni protagonisti sedia a vyberaju si susne z nosa. naco robit show. pekne sedkaj. daj ma boze kam chces, len ma ticho poloz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 15. Jún , 2008, 23:07:40 » |
|
Dakujem! Inak, mam taku otazku. Myslite si, ze bude velmi vadit, ak budem na podiu sediet? Gitara je tazka jak svina a mna z nej bolia ramena. A este k tomu mi to ide po stojacky horsie. to je neprijatelne hrat posediačky ako skakat po ležiačky,pomylit ??o tom je rakenrol ked sa skače sa myli...preto nemam rad ked hraju učitela je to nuda...hudba je o zabave..treba si vypit a budeš robit pri tom roznošky a všetci budu šalet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 15. Jún , 2008, 23:54:26 » |
|
Zuzka, nestresuj. Tri minuty vydrzis postojacky. Prides, zahras, odides. Nikto tam nebude hrat takto , tak co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 16. Jún , 2008, 00:24:05 » |
|
nahorsie je ist na podium s tym, ze si neveris... to je konec v tom momente. Treba asi prisposobit aj typ hrania, oblecenia a vyzaze tomu, kde hras. Keby si hrala v dome dochodcov, kludne sedkaj:) Len zras rockovy oplodnovak v rockovom klube a tam sa to vobec nehodi sedkat na stolicke:) ked moc chces, tak este by sa dalo na barovej , ale radsej stoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 16. Jún , 2008, 04:49:08 » |
|
Zuzka, nestresuj. Tri minuty vydrzis postojacky. Prides, zahras, odides. Nikto tam nebude hrat takto , tak co? pre gilberta je hrat tuto vec tak lahko ako zut chlieb
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 16. Jún , 2008, 05:40:04 » |
|
Ale ja nebudem robit show ani ked budem stat. Nie je to rockovy koncert, kde stojis na podiu s kapelou. Je to len predstavenie ziakov, ako tu uz viac ludi povedalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 16. Jún , 2008, 07:58:31 » |
|
A to este ktovie aku muziku pocuva v tych megasluchadlach .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 16. Jún , 2008, 08:06:44 » |
|
Metallicu podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|