kuko6
|
|
« kedy: 07. Jún , 2008, 21:28:38 » |
|
Poradte nejake veci co mam hrat na zaciatok. Pripadne nejake zaciatocnicke skoly mi tu môzte hodit, prosim len poradte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. Jún , 2008, 21:32:24 » |
|
Poradte nejake veci co mam hrat na zaciatok. Pripadne nejake zaciatocnicke skoly mi tu môzte hodit, prosim len poradte pouzi vyhladavanie, zbytocnu temu zakladas, vsetko sa tu v temach dozvies, staci len trosku pohladat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Jún , 2008, 22:02:09 » |
|
nie, ja som myslel ake pesnicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Jún , 2008, 22:05:05 » |
|
vsak take co sa ti pacia predsa
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Jún , 2008, 22:07:15 » |
|
ale mne sa pacia velmi zlozite a tazke pesnicky ala steve vai, malmsteen, hendrix a tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. Jún , 2008, 22:12:11 » |
|
ale mne sa pacia velmi zlozite a tazke pesnicky ala steve vai, malmsteen, hendrix a tak
jaj, no tak mozes podla tabov skusit, ale asi to nedopadne slavne...ak mas nejake kapely, ktore nehraju zrovna moc tazke veci, tak skus najprv tie hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. Jún , 2008, 22:15:13 » |
|
Take, ktore su o maly kusok nad Tvojou aktualnou technickou a prednesovou zdatnostou (aby si napredoval) Tvoju uroven poznas najlepsie Ty sam.A ak take nenajdes, tak sa pekne pusti do cvicenia stupnic a ostatnych zakladov a potom ziskas technicke minimum pre jednoduchsie gitarove prednesy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. Jún , 2008, 22:34:04 » |
|
Ale no ved take akordy v Hey Joe ci Purple Haze nie su tak zlozite. Malmsteen - Icarus dream suite hlavna melodia>ked sa vyseres na tie rychle trilky a vyhravky tak je to vcelku hratelne. Este sa da, osobne som to tak robil, ked este nemas na sola tak hraj doprovody pod nimi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. Jún , 2008, 22:36:39 » |
|
No,takto: ten Vai,Malmsteen najskor dlho cvičili,potom dlho hrali v kapelach a až potom vydali "solovky". A ty chceš hned hrat ich "zložite" veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. Jún , 2008, 08:41:31 » |
|
ja som si hral akordiky do Slizov, potom som zacal s Tublatankou, kde uz aj tie sola a potom si hram co je pre mna uhratelne, cize nic moc, ale nejako ma to neznepokojuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. Jún , 2008, 11:34:01 » |
|
Celkom nenarocne riffy ma aj Black Sabbath.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. Jún , 2008, 20:03:38 » |
|
Led Zeppelin. Maju aj technicky nenarocne veci no aj tazsie na ktorych sa mozes dobre naucit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
load
náhodný pocestný
Príspevkov: 80
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Jún , 2008, 22:03:18 » |
|
Led Zeppelin. Maju aj technicky nenarocne veci no aj tazsie na ktorych sa mozes dobre naucit.
a ked sa naucis hrat mozno zvladnes aj The Bag Of Bones...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Jún , 2008, 22:06:46 » |
|
a ked sa naucis hrat mozno zvladnes aj The Bag Of Bones... ano, a uzivatel load dostane do huby poradny load
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|