Preskočiť na obsah fóra

poradte nejaku peknu "intermediate" vec pre 2 alebo 3 klasicke gitary

Started by jozef sivák, 01. Júl , 2008, 23:25:55

jozef sivák

ak su tu nejaky klasici co verim ze hej...diky  :zdar:

jozef sivák

plichto

RobG

Mrkni si PS PUBLISHER NITRA, tam má Peťo Stolárik, nejaké klasické skladby pre gitaru upravené...

brko

popici aj ja mam priezvisko stolárik  :)

jozef sivák

jozef sivák

Zvuk

Milonga od Jorge Cardosa v uprave pre 2 gitary je celkom pekna . Ukazka nic moc , ale aby si mal predstavu . http://www.youtube.com/watch?v=MWonQenL5vA&feature=related
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

Zvuk

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

musicman

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

jozef sivák

marhula4

Quote from: jozef sivák on 01. Júl , 2008, 23:25:55
ak su tu nejaky klasici co verim ze hej...diky  :zdar:
hello, skus rodrigo y gabriella - logos, alebo the shadows - apache, obe kapely su same instrumentalky, takze na vyber je vela moznosti, len neviem ci sadne zaner

frakos

Quote from: RobG on 02. Júl , 2008, 21:24:51
Mrkni si PS PUBLISHER NITRA, tam má Peťo Stolárik, nejaké klasické skladby pre gitaru upravené...

Niekedy medzi 1992-96, keď som chodil na strednú, doniesol spolužiak nejakú slovenskú gitarovú školu, zošit s tabmi a kazeta. Potom som si to kúpil tiež a bolo to super lebo ako samouka ma to nejak viedlo. V podstate prvá gitarová škola čo som mal. Bol to PS Publisher, mal som asi blues-rockovú gitaru, metalovú gitaru a ešte drobnosti majstrov. A celkom to bolo v tom čase populárne, čo som odpozoroval medzi gitaristami v mojom okolí.
No a ako človek trošku starne tak prichádzajú stále mladší :) kolegovia do roboty a občas sa stane, že niekto aj hrá na gitare, čo je fasa lebo je o čom kecať a aj nové veci sa dozviem. No a tak to bolo aj teraz, s novým kolegom sme kecali okolo gitár a hovoril o svojom učiteľovi z NR, ktorý sa volal Peter Stolárik, vraj veľmi šikovný a teda aj kolega veľmi šikovný gitarista, úplne iný level než ja napríklad. 
A reku vôbec ho nepoznám, zo zvedavosti som dal vyhľadať tu na fóre "Stolárik" a vyskočil mi tento odkaz, na ktorý odpovedám. A tak sa mi dali do kopy veci.... Tak som kukol či ps publisher ešte existuje .... a teda vyzerá, že to funguje stále aj po viac ako 26 rokoch. No a to ma celkom potešilo, že tak dlhý čas môže prežiť niečo, čo je spojené s hudbou a ešte aj s gitarou, a tu na Slovensku ešte k tomu. Pozerám na ich webe, že stále ponúkajú aj tie školy, ktoré som mal a všeličo iné, je tam aj štúdio a foto so známymi ľuďmi, pecka...