RobG
|
|
« kedy: 02. Júl , 2008, 20:23:53 » |
|
Ahojte. Chcel by som is znovu po rokoch kúpiť nejakú vysielačku na gitaru. Poslednú som používal NADY URR-10, ale už sa nevyrába. Čo používate Vy a aké sú skúsenosti a odporúčania? Prosím, napíšte len tí, ktorí to vlatníte a používate, tí čo o tom čítali, nepíšte a čítajte ďalej... Ďakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Júl , 2008, 20:42:51 » |
|
Díky. Ďalšie návrhy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Júl , 2008, 15:48:28 » |
|
dost lacne nie ? fakt to stoji za to ? ked to porovnas s kablom, je to ten isty zvuk ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Júl , 2008, 15:58:20 » |
|
AKG WMS 400 alebo 4000 (ale tato uz je hodne draha), porovnaval som kabel/vysielacka (mam WMS400) , je tam drobny pocutelny rozdiel (kabel hra samozrejme kusok lepsie), ale nic zasadne, na koncerte si urcite nikto ani nevsimne. S inymi nemam skusenost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Júl , 2008, 16:03:49 » |
|
Niekde sem som smeroval. Dík. Ja používam Gibson Les Paul Custom. Ako to je s vysielačom. Pasuje do Gibsona aj do fendera napr. ? Premýšľam nad týmto alebo ešte nad SAMSON AIRLINE.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Júl , 2008, 16:07:10 » |
|
Niekde sem som smeroval. Dík. Ja používam Gibson Les Paul Custom. Ako to je s vysielačom. Pasuje do Gibsona aj do fendera napr. ? Premýšľam nad týmto alebo ešte nad SAMSON AIRLINE.
Pasovat by to malo do vsetkeho, normalny vysielac urcite, ten ich maly Guitar bug mozno nie (ten ale nemam a ani nechce, takze neviem). Samson tiez urcite nebude zly, len by som to na tvojom mieste dopredu vyskusal ak mas moznost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Júl , 2008, 16:08:16 » |
|
Díkes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. Júl , 2008, 16:18:46 » |
|
robo mam jednu novu zavolaj ked budeš mat time
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Júl , 2008, 21:18:33 » |
|
dost lacne nie ? fakt to stoji za to ? ked to porovnas s kablom, je to ten isty zvuk ?
hmmm zatial som sa s tym moc nehral... ale ked som to zapojil som bol prekvapeny, cakal som za tu cenu ovela menej, prenasa to celkom spolahlivo. neviem preco, ale basa sa mi na tom velmi pacila. skusim spravit pre porovnanie nahravku - zvuk kabel a zvuk vysielacka (dufam cez tento vikend)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Júl , 2008, 21:24:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Júl , 2008, 21:35:17 » |
|
dojdi na jamku a vyskusaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Júl , 2008, 00:44:12 » |
|
Hram na sedmicky a obcas aj na osmicky (ladenu od F#) cez vysielacku a uplne v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Júl , 2008, 08:50:54 » |
|
ja mam bayer dynamic Opus myslim 200 dal som za to 31. ale vcera som hral na mojho voxa ac 50 v cechach a dal som radsej kabel, ale asi ju mam rozhasenu... do line 6 som rozdiel nikdy navidel, ale fakt musim pozriet ci to nie je rozhasene...ozaj, nevyznate sa v tom niekto??? myslim v nastaveni vysielacky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 11. August , 2008, 17:21:25 » |
|
tiez prave riesim problem spolahlivej vysielacky.. povodne som chcel taku istu ako ma Semi.. (AKG WMS 400) ale pocas poslednej navsteve mady mi Gabo tvrdil, ze odporuca Shure SLX .. ze porovnavali s desmodakmi s AKG 400vkou a vraj Shurka jednoznacne lepsi prenos mala. (btw desmodaci mali na scene 14 vysielaciek). viem, ze najlepsia vysielacka je kabel a vysielacka zbytocnu kompresiu robi a reze vysky a ja neviem co ale uz mi ten neustale motajuci sa kabel pod nohami lezie na nervy. mam pocit, ze sa don zauzlujem a ze sa zje$#%m na zem dlhsi nez som :-) a chcem kapanek vacsiu slobodu na podiu bez stresu, ze sa zapletiem do zvysku kapely :-) ak nahodou ma niekto lepsi typ na vysielacku v rozmedzi 20-30 papierov, budem povdacnikom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|