Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 22:21:40
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Carcass  (Prečítané 31776 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 07. Júl , 2008, 16:27:08 »

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=100385

Video z festivalu Gods of metal.
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #16 kedy: 07. Júl , 2008, 21:05:58 »

Semish toto mi nerob už.. Nechajte ma vydýchať Nechcem mať predčasný kolaps  Bavím sa skvele nechávam si ho na Brutal  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Inak chvíľku som si myslel že za gitarou majú len Amotta ( jedného gitaristu), čo by mne osobne neprekážalo... a som rád že vytiahol rodinu bielu farbu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #17 kedy: 07. Júl , 2008, 21:07:01 »

Semish toto mi nerob už.. Nechajte ma vydýchať Nechcem mať predčasný kolaps  Bavím sa skvele nechávam si ho na Brutal  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Inak chvíľku som si myslel že za gitarou majú len Amotta ( jedného gitaristu), čo by mne osobne neprekážalo... a som rád že vytiahol rodinu bielu farbu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Jak neprekazalo? Nesranduj Si píš!!! Ved Bill Steer musi byt Si píš!!! :) Inak by to nebol Carcass.
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 08. Júl , 2008, 06:30:14 »

Jak neprekazalo? Nesranduj Si píš!!! Ved Bill Steer musi byt Si píš!!! :) Inak by to nebol Carcass.

Ale ved ja som srandoval  Žmurk jasne že Bill Steer musí byť, no ja som zatažený na Michaela Amotta  Beeee
Zaznamenané
Kindredgod
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #19 kedy: 12. Júl , 2008, 11:47:51 »

ich stara tvorba ako
SYMPHONIES OF SICKNESS , REEK OF PUTREFACTION su skutoncne kusy umenia :) proste riadny goregrind

ta novsia tvorba ma uz tak nezaujma,aj ked HEARTWORK bol tiez prelomovy(aj ked uz v inom zanri)

Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #20 kedy: 05. August , 2008, 20:49:27 »

Celkom zaujimave info ohladne Carcass : http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=102214

Nechysta sa nahodou niekto na nich aj na Sziget?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #21 kedy: 10. August , 2008, 00:15:21 »

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=102507
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #22 kedy: 29. September , 2008, 01:38:28 »

Corporal jigsore quandary , live from San Francisco : http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=105734
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 20. Október , 2008, 10:57:01 »

CARCASS Guitarist Says New Studio Album Is 'A Possibility' 
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=107197
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #24 kedy: 20. Október , 2008, 11:01:44 »

Ja poznám len honolulu-caracas.Honolulu je super-caracas neodporúčam  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #25 kedy: 20. Október , 2008, 11:02:39 »

Ja poznám len honolulu-caracas.Honolulu je super-caracas neodporúčam  Bavím sa skvele

:), Honolulu je v pohode, ale Waikiki beach bola pre mna sklamanie. V Caracase som zial este nebol Smútim.
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 20. Október , 2008, 11:07:19 »

CARCASS Guitarist Says New Studio Album Is 'A Possibility' 
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=107197

Tak toto ak uzrie svetlo sveta, tak práve si naložím do trenok  Bavím sa skvele. Toto je pre mna prekvapenie roka   Fuuha zíram Počuj Semish, nemali náhou dať  Carcass len reunion turne a koniec?? Kto im to odbúcha na novom počine??? Daniel  z Arch Enemy???  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 20. Október , 2008, 11:07:55 od damned13 » Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #27 kedy: 20. Október , 2008, 11:07:52 »

Tak to sa divim že si tam nebol ale toto len slovná motanica na tému orálu-hovorilo sa čo chceš-honolulu alebo caracas  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #28 kedy: 20. Október , 2008, 11:10:57 »

Tak to sa divim že si tam nebol ale toto len slovná motanica na tému orálu-hovorilo sa čo chceš-honolulu alebo caracas  Bavím sa skvele
Poznam :)

Tak toto ak uzrie svetlo sveta, tak práve si naložím do trenok  Bavím sa skvele. Toto je pre mna prekvapenie roka   Fuuha zíram Počuj Semish, nemali náhou dať  Carcass len reunion turne a koniec?? Kto im to odbúcha na novom počine??? Daniel  z Arch Enemy???  Nechajte ma vydýchať

Povodny plan bol len par festivalov a koniec, zrazu je z toho velke turne a mozno aj album. Mal som sa rovno spytat Jeffa ked som sa s nim bavil v Budapesti, ale taketo nieco mi ani len nenapadlo ...
Inak celkom zaujimave su aj tie reedice albumov co teraz vydavaju, su tam celkom zaujimave bonusy, za par dni ma vyjst aj posledny z tych reedicii : Syphonies of sickness, tesim sa, mam to samozrejme vsetko uz bud davno doma , alebo objednane :).
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 20. Október , 2008, 11:17:50 »

No ono ma  to potom velmo poteší Zdravíčko
Kokos som viac ako zvedavý, čo zo seba dajú von. Ale verím, že presne to čo mrchožrút ako ja má rád   Na zdravie!  Teším sa na novú zdochlinu  Žmurk
« Posledná zmena: 20. Október , 2008, 11:18:15 od damned13 » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.