Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 22:42:26
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PROGRESíVNY VEČER - PERSONA GRATA  (Prečítané 11380 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #60 kedy: 08. August , 2010, 13:37:24 »

Podla mna je to celkom o.k. vrátane toho gitarového zvuku.

sak si tam nebol.. na nahravke z kamery to znie uplne inak nez ked tam clovek stoji :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 08. August , 2010, 16:24:26 »

sak si tam nebol.. na nahravke z kamery to znie uplne inak nez ked tam clovek stoji :)
no ved samozrejme,že len podla nahrávky hodnotím  :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #62 kedy: 08. August , 2010, 17:01:40 »

no ved samozrejme,že len podla nahrávky hodnotím  :)

Rudy, naozaj sa divím, že niekedy horší  zvuk bez problémov vezmeš a iný omnoho lepší, ako tu u teba často sledujem, úplne sfúkneš.. Zaujíma ma, aké sú u teba hlavné kritériá kvality gitarového zvuku. Ale radšej sa presuňme do inej témy, napr youtube gitaristi.. Žmurk
« Posledná zmena: 08. August , 2010, 19:34:51 od Pitu » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #63 kedy: 08. August , 2010, 19:20:23 »

Rudy, naozaj sa divím, že niekedy horší  zvuk bez problémov vezmeš a iný omnoho lepší, ako tu u teba často sledujem, úplne sfúkneš..

No naladovy je.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 08. August , 2010, 20:15:41 »

Rudy, naozaj sa divím, že niekedy horší  zvuk bez problémov vezmeš a iný omnoho lepší, ako tu u teba často sledujem, úplne sfúkneš.. Zaujíma ma, aké sú u teba hlavné kritériá kvality gitarového zvuku. Ale radšej sa presuňme do inej témy, napr youtube gitaristi.. Žmurk
Kriteria kvality gitarového zvuku neexistujú.Niekomu sa pači bassovejší,niekomu stredovejší,inemu uvrieskanejší, atd. Je to subjektívny názor. Ono niekedy samostatny zvuk gitary sa nemusí páčit ale ked sa to spojí s kapelou,tak je to zas niečo iné..  Na zdravie! Ten zvuk gitary z ukážky u mna dobrý. Na zdravie! Že "sfuknem" ukážky axe,no to je jak by povedal pán poslanec: "povinnost opozície".  Bavím sa skvele   P.S. Minule jak som bol na festáku,už z dialky som si hovoril,preboha na čom to ten gitarist hrá?Sak to je otrasný zvuk. No a ked som bol pod podiom,tak po druhej skladbe som si povedal,že fasa,zaujmavy, "netuctový" zvuk.  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 08. August , 2010, 20:18:25 »

Kriteria kvality gitarového zvuku neexistujú.Niekomu sa pači bassovejší,niekomu stredovejší,inemu uvrieskanejší, atd. Je to subjektívny názor. Ono niekedy samostatny zvuk gitary sa nemusí páčit ale ked sa to spojí s kapelou,tak je to zas niečo iné..  Na zdravie! Ten zvuk gitary z ukážky u mna dobrý. Na zdravie! Že "sfuknem" ukážky axe,no to je jak by povedal pán poslanec: "povinnost opozície".  Bavím sa skvele   P.S. Minule jak som bol na festáku,už z dialky som si hovoril,preboha na čom to ten gitarist hrá?Sak to je otrasný zvuk. No a ked som bol pod podiom,tak po druhej skladbe som si povedal,že fasa,zaujmavy, "netuctový" zvuk.  Na zdravie!

Podla mna len stale ani na stare kolena nevies co chces.  Ja som čert.. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #66 kedy: 08. August , 2010, 20:34:24 »

Podla mna len stale ani na stare kolena nevies co chces.  Ja som čert.. Žmurk
Otazne je, ci este nieco chce na stare kolena.  Bavím sa skvele Bacha na vec kamo! Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 08. August , 2010, 20:36:25 »

Podla mna len stale ani na stare kolena nevies co chces.  Ja som čert.. Žmurk
no,hlavne moc neriešim " prkotinky" okolo gitár,aparátov a ich zvuku, doležitejšie pre mna je čo gitarista hrá a v konečnom dosledku ma zaujíma hlavne skladba resp. hudba. / a pokial ma niečo zaujme, je mi úplne jedno o aky štýl sa jedná,na čom hrá,cez čo hrá,aký ma zvuk-včera som napr. počuval cd-čka tohto pána    http://www.myspace.com/bonzoradvanyi            Na zdravie!   chalani z Persony sorry za O.T.
« Posledná zmena: 08. August , 2010, 20:45:23 od udry » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #68 kedy: 08. August , 2010, 20:39:38 »

no,hlavne moc neriešim " prkotinky" okolo gitár,aparátov a ich zvuku, doležitejšie pre mna je čo gitarista hrá a v konečnom dosledku ma zaujíma hlavne skladba resp. hudba.

To je rozumne. Ak by si este furt nerypal do Gibsonov, mohli sme byt velki kamarati. Cmuk chlapci Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 08. August , 2010, 20:42:36 »

Ak by si este furt nerypal do Gibsonov,
tak by si si nemal s kým o nich pokecat    :)
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #70 kedy: 08. August , 2010, 22:10:06 »

To je rozumne. Ak by si este furt nerypal do Gibsonov, mohli sme byt velki kamarati. Cmuk chlapci Bavím sa skvele

Keby neboli také škaredé tak by som sa pripojil do debaty aj ja :-D
ale ne ..chlopi rad by som s vami pivko dal :-) tešil som sa že z fóra bude viac ludi ako kaolko na koncerte a hodime reč...s kaolkom som si dobre pokecal a teším na dalšie pifko !!
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.