exhumer
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Júl , 2008, 20:44:33 » |
|
Gitary na 1. dojem budia dojem ako takej serioznosti...myslim ltd... Podla mna sa daju najst aj zaujmavejsie gitary. Nemaju zaujmavy charakter, a emg snimace ma tiez neoslovuju(take tenke a trochu upistane). Ale asi som rozmaznany zvukom gitar, ktoré su vyhrate a maju svoju dusu. Paradoxne aj ked hrajem metal ma vobec neoslovuju . Esp by uz mohla byt ina liga...nejake tie hetfieldovky/lynchovky/hmmetovky by som opacil.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Júl , 2008, 20:54:34 » |
|
myslim ze to zacalo ked fender kupil jackson, vtedy custom shop nestihal nejako (koli presunu fabriky) a esp im ukradlo celu klientelu http://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_GuitarsIn the Fall of 2002, Fender Musical Instrument Corporation purchased Jackson/Charvel, and operations were moved to the Fender factory in Corona, CA. dovtedy podla mna o nich az tak pocut nebolo napr. co si pamatam tak cca 3 roky dozadu mali iba japonsku stranku
|
|
« Posledná zmena: 16. Júl , 2008, 21:15:38 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. Júl , 2008, 21:30:08 » |
|
ja a kamarat sme uz v 99tom slintali nad ESPckami. a to sme neboli ziadni znalci ani nic.....takze ked sa to dostalo az sem na slovensko, uz to muselo byt v statoch popularne az az.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Júl , 2008, 07:08:34 » |
|
Gitary na 1. dojem budia dojem ako takej serioznosti...myslim ltd... Podla mna sa daju najst aj zaujmavejsie gitary. Nemaju zaujmavy charakter, a emg snimace ma tiez neoslovuju(take tenke a trochu upistane). Ale asi som rozmaznany zvukom gitar, ktoré su vyhrate a maju svoju dusu. Paradoxne aj ked hrajem metal ma vobec neoslovuju . Esp by uz mohla byt ina liga...nejake tie hetfieldovky/lynchovky/hmmetovky by som opacil. EMG su VYNIKAJUCE SNIMACE! Nehovorim, ze pasivky nie su dobre, ale vyvodit, ze gitary s aktivkami nemaju dusu... ehm... Ibaze by sa ti zdal upistany zvuk od Pink Floyd po polku metalovych spolkov :-D 2Rastis: Jackson a Ibanez su myslim stale v kurze :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Júl , 2008, 16:28:43 » |
|
...
2Rastis: Jackson a Ibanez su myslim stale v kurze :-)
no to hej, ale dnesna HC mlad uz viacej slinta nad LTD (na ESP nedociahnu), tak ako death metalova mlad pred 10 rokmi slintala nad Jacksonmi... Zakky - v 99 si uz slintal nad ESP ? ja som ich poznal uz v 89, ale za tym co pisem si stojim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Júl , 2008, 16:31:57 » |
|
no to hej, ale dnesna HC mlad uz viacej slinta nad LTD (na ESP nedociahnu), tak ako death metalova mlad pred 10 rokmi slintala nad Jacksonmi... Zakky - v 99 si uz slintal nad ESP ? ja som ich poznal uz v 89, ale za tym co pisem si stojim ty si takyy dobryyy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Júl , 2008, 16:33:08 » |
|
ty si takyy dobryyy s makkym i poprosim. som trojedini, tudiz je nas viac, tudiz mnozne cislo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Júl , 2008, 17:03:01 » |
|
precoby nedociahli. ved tu hociktory zaciatocnik kupuje LP japonske kopie za 20.000 ESP sa daju sa kupit od 700-800 eur z druhej ruky len problem ze sa ich malo predava treba hladat, nikto sa toho hromadne nezbavuje. jeziiiis - Teba to taaaaaak strasne sere tie japonske kopie . hlavne ten ESP tolko nefetizizuj - robia presne to iste (Navigator, Edwards). vlastny design robia asi ako Behringer vyvija vyrobky pockaj o 5 rokov, ako "sa nikto nebude hromadne zbavovat"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Júl , 2008, 17:14:48 » |
|
jeziiiis - Teba to taaaaaak strasne sere tie japonske kopie . hlavne ten ESP tolko nefetizizuj - robia presne to iste (Navigator, Edwards). vlastny design robia asi ako Behringer vyvija vyrobky pockaj o 5 rokov, ako "sa nikto nebude hromadne zbavovat" pozri ja to mam uplne upici kto si co kupuje. nech si vyjebe svoje peniaze aj za harfu. ja si kupujem podla seba veci a pre seba ale za tretinovu cenu pokial sa da. ked mozem tak poradim bez toho aby som mal z toho zisk ty napriklad nedokazes prekrocit svoj tien a potom mas predsudky. ESP su najlepsie gitary aku som mal. Ty ked si na tom v zivote nehral tak o com sa chces bavit.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Júl , 2008, 17:21:31 » |
|
ja tien nevrham kedze radis zadarmo, rad si niekedy necham poradit aj od Teba. ale tu ESP od Teba nekupim, az ju tu budes o nejaky cas inzerovat ja som nepovedal, ze som na to v zivote nehral, ja Ti len brnkam na citlivu ESP strunu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Júl , 2008, 17:23:19 » |
|
EMG su VYNIKAJUCE SNIMACE! Nehovorim, ze pasivky nie su dobre, ale vyvodit, ze gitary s aktivkami nemaju dusu... ehm...
Ibaze by sa ti zdal upistany zvuk od Pink Floyd po polku metalovych spolkov :-D
2Rastis: Jackson a Ibanez su myslim stale v kurze :-)
ja som pisal o ltd, neviem ako zneju aktivky na inej gitare...porovnaval som drahu ltd s emg 81/85 s greco 900, burny a pacificou...najmenej sa mi pacilo ltd a bolo najdrahsie
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Júl , 2008, 17:34:18 » |
|
ESP a LTD sa uchytili v drop ladeni a EMG snimace sa podielali na higain zvuku vsetkych tych nu metalovych skupinach. kto chcel hrat ten styl a na tom zvuku tak na jolane mu to skratka neslo a neznelo A ktore nu metalove kapely hraju na ESP? Nejako som si to nevsimol, ale zasa az tak to nesledujem. Ja som skor mal pocit ze numetalisti ako Korn, Mudvayne, Mushroomhead a co je viem kto hraju na Ibanezach. Sice ok, gitarista z Deftones na to hra (pripadne este Wayne zo Static X), ale nikto iny mi nenapada. Hammetta, Hetfielda, Amotta, Hannemann, Laiha atd beriem ako klasickych oldschool metalistov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Júl , 2008, 17:40:06 » |
|
ESP co mam predam az ako posledu ked k tomu dojde kto chce hrat metalcore toto je na to presne urcene. samozrejme rastis ty by si to nevyuzil lebo ty nehravas energeticke akordy. Mam aj original japonsku Ibanez RG-550 nie je to zla gitara ale proste konstrukcne sa na ESP nechyta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Júl , 2008, 17:42:11 » |
|
ESP co mam predam az ako posledu ked k tomu dojde kto chce hrat metalcore toto je na to presne urcene. samozrejme rastis ty by si to nevyuzil lebo ty nehravas energeticke akordy. Mam aj original japonsku Ibanez RG-550 nie je to zla gitara ale proste konstrukcne sa na ESP nechyta. ... rastis je imho najlepší latentný metalista na západ od Trnavy ... (nie nerobim si pixu)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Júl , 2008, 19:06:22 » |
|
... rastis je imho najlepší latentný metalista na západ od Trnavy ... (nie nerobim si pixu) kto je imho?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|