Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 09:54:51
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PENX  (Prečítané 19810 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #75 kedy: 19. November , 2008, 14:38:05 »

neviem co by tam este malo byt :) je to prazdne bez spevu ? myslim, ze ani nie...

idem tomu dat este jednu sancu
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #76 kedy: 19. November , 2008, 14:38:49 »

nemozem si pomoct, ale vacsina tych bendov mi znie falosne
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #77 kedy: 19. November , 2008, 14:38:55 »

Pici, nabuduce urobime spev bez pesnicky, hadam to bude mat vacsi ohlas.   ha ha ha
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #78 kedy: 19. November , 2008, 14:40:47 »

predbehol si ma.. a tiez sa mi zda ten motiv uz obohraty.. fakt si nemozem pomoct.. aboslutna zbytocnost, otrepane..  pripomina mi to vsetko mozne chalosi.. jediny vyvoj co tam je je zrychlovanie, inak by som povedal, ze co sa uputania tyka tak si ma to vobec neziskalo.. ako vata na koncerte by to mohlo byt fajn, ale prisaham, ze som to pocul uz hrat kade tade kohokolvek..  dokonca neviem ci to nebola kapela No Redemption..  i'm sorry guys
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 14:49:26 od kaolko » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #79 kedy: 19. November , 2008, 14:44:40 »

predbehol si ma..

tiež mám ten pocit.
Inak celkom fajn. Ľúbivá melódia, keď si budú chcieť chalani oddýchnuť od spevu a Swordy si možno po nej aj frajerku nájde.  Žmurk
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #80 kedy: 19. November , 2008, 14:49:43 »

Sila albumu v tom songu nie je, tiez sa mi zda kusok navyse :) Teda ak to je ten, co si myslim, nemam tu zvuk.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #81 kedy: 19. November , 2008, 14:51:02 »

fakt ? intonaciu to ma svojsku, ale za falosne by som tam oznacil mozno 2 - 3 z tych 100 ci kolko ich tam je.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #82 kedy: 19. November , 2008, 14:51:37 »

Sila albumu v tom songu nie je, tiez sa mi zda kusok navyse :) Teda ak to je ten, co si myslim, nemam tu zvuk.

ja nehladam silu albumu v jednom songu..len to nema ziaden zmysel proste..hlavne ked viem ze z chalanov by mohlo vyjst aj nieco seriozne uz konecne..  budte vynimocni.. toto vas posuva aspon pre mna opat niekam dozadu.. ja viem, ze dokopy som este nezlozil ani polovicu toho, co chalani, ale to co som spravil, tak som nemal pocit ze by to bolo len preto aby to bolo.. ze reku podme spravit instrumentalku, tak si hodme 4 bare akordy ako podmaaazek, lojzo natoc bicie a mrd ho tam nejaku notoricky znamu melodiu.. :) a inak.. ano, mam pocit, ze kebyze sa tam prida spev, tak sa vobec nic nestane.. pre mna je instrumentalka nieco, kde si spev uz nemam potrebu predstavovat. tato zalezitost je len akoby sa opakujuci refren dokola.. je to sice zahrane pekne a od srdca, ale nema to ziadnu vypovednu hodnotu. Nemam z toho ziaden pocit. ok.. mozno len jeden nepatrny- nieco v style kamera, zaber zdialky na chlapika (naschval nepoviem indiana) co bezi cez step alebo take nieco..
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 15:03:53 od kaolko » Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #83 kedy: 19. November , 2008, 15:05:35 »

dakujem za nazory :) aj ked juro z no redemption ma uplne ine citenie ako ja, a  uplne inac hra, tak neviem kde by sa to mohlo zobrat  Žmurk ale ked to berete takto tak ok :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #84 kedy: 19. November , 2008, 15:16:00 »

kompozicia.. ja ti neviiim.. proste ten vyber tonov mi pride az moc... lenivy...  :D
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 19. November , 2008, 15:23:51 »

aky vyber tonov? ake standartne postupy? ja ta akosi nechapem :) aka obohratost? posli mi jednu vec, ktora sa na to podoba, ked si ich tolko uz pocul :) vyber tonov .. o com vravis? su tam melodie, vyhravky, gradacia.. ma to hlavu ja petu, vyvyja sa to... neviem, ale samozrejme berem tvoj nazor :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #86 kedy: 19. November , 2008, 16:09:21 »

zrejme bude len problem vo mne ako v posluchacovi... toto nema nic s hracskymi kvalitami ani s tym ako dobre/ zle je to zahrane.. toto je o tom ako to znie ako celok..
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 16:09:54 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #87 kedy: 19. November , 2008, 16:18:09 »

Je to pekne, ale na vasom mieste by som to este raz prehral, neviem ci som uz uplne hluchy ale obcas je to mierne falosne, ale inak fakt pekne  Na zdravie!
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 19. November , 2008, 16:39:06 »

lebo sak ked ma niekto nejaky nazor, tak mu ho nechcem brat, ale niecim by ho teda  mal mat podlozeny...
A s tou falosnostou, ono to boli velikanske kusy nahravane na supu, ze dalo by sa postrihat ale bolo by to pocu, tak takto sme to nehali :)
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #89 kedy: 19. November , 2008, 16:46:15 »

intonaciu to ma svojsku

:) presne tak.... a svojskost a originalita sa ceni takze nepixlujte Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.