Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2190 kedy: 27. August , 2011, 09:43:21 » |
|
akurat na vianoce tak sa teš Akurat ze by som to potreboval uz zaciatkom novembra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #2191 kedy: 27. August , 2011, 11:57:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #2192 kedy: 27. August , 2011, 12:17:08 » |
|
no ja som ultra objednal v novembri 2010 doteraz nic prislo asi 5-10 mailov v priebehu toho casu, ze stale uz cakaju, uz to dojde, a stale len tie vyhovorky raz dokonca, ze v USA dosla nejaka suciastka, tak opat omeskanie...kazdemu automaticky teraz presla objednavka na IIku; naposledy pisali, ze to uz bude v auguste ale klasika nic no ale co je najdolezitejsie v priebehu toho uz skoro roka cakania som prisiel nato, ze mi to netreba takze, keby mal niekto zaujem, piste, budete isto medzi prvymi na slovensku co to budu mat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #2193 kedy: 27. August , 2011, 12:20:47 » |
|
no ja som ultra objednal v novembri 2010 doteraz nic prislo asi 5-10 mailov v priebehu toho casu, ze stale uz cakaju, uz to dojde, a stale len tie vyhovorky raz dokonca, ze v USA dosla nejaka suciastka, tak opat omeskanie...kazdemu automaticky teraz presla objednavka na IIku; naposledy pisali, ze to uz bude v auguste ale klasika nic no ale co je najdolezitejsie v priebehu toho uz skoro roka cakania som prisiel nato, ze mi to netreba takze, keby mal niekto zaujem, piste, budete isto medzi prvymi na slovensku co to budu mat aj si sa nejak pripomenul, alebo... ? ja po par rokoch prace v korporaciach viem, ze ked nieco chces, napisat jeden-dva mailiky a nasledne cakat zvacsa nestaci...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #2194 kedy: 27. August , 2011, 12:48:00 » |
|
aj si sa nejak pripomenul, alebo... ?
ja po par rokoch prace v korporaciach viem, ze ked nieco chces, napisat jeden-dva mailiky a nasledne cakat zvacsa nestaci...
ako myslis, ze ked budem vypisovat tej suzi liebesmaili tak mi to poslu skor? zo zaciatku som sa pytal, kedy to bude atd, stale pisala, ze daju vediet...a raz za dva mesiace aj dali, ze cakajte dalej...je tam isto striktny waiting list, a velmi pochybujem, ze keby neviem ako si sa o to zaujimal, ti to poslu skor... mas priradene poradove cislo, a cakas...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2195 kedy: 27. August , 2011, 12:50:54 » |
|
to je taktika. treba to opradit ruskom nedostupnosti a cim menej toho koluje medzi ludmi, tym neskorej sa prevali, aka blbost a prazdna bublina to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2196 kedy: 27. August , 2011, 12:55:02 » |
|
ako myslis, ze ked budem vypisovat tej suzi liebesmaili tak mi to poslu skor? zo zaciatku som sa pytal, kedy to bude atd, stale pisala, ze daju vediet...a raz za dva mesiace aj dali, ze cakajte dalej...je tam isto striktny waiting list, a velmi pochybujem, ze keby neviem ako si sa o to zaujimal, ti to poslu skor... mas priradene poradove cislo, a cakas... teba ale tym padom automaticky konvertli na axe fx 2 cakacku nie? som myslel ze ti ktori maju objednany ultra a este im nedosiel tak su presunuti na novy produkt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2197 kedy: 27. August , 2011, 13:01:23 » |
|
celkom ale nechápem prečo sa v dnešnej dobe nedá vyrobiť niečo tak, aby na to nemuseli ľudia čakať roky
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2198 kedy: 27. August , 2011, 13:02:07 » |
|
celkom ale nechápem prečo sa v dnešnej dobe nedá vyrobiť niečo tak, aby na to nemuseli ľudia čakať roky Tak si precitaj rozne knizky o Marketingu, pochopis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2199 kedy: 27. August , 2011, 13:07:58 » |
|
teba ale tym padom automaticky konvertli na axe fx 2 cakacku nie? som myslel ze ti ktori maju objednany ultra a este im nedosiel tak su presunuti na novy produkt
Ano, vsetky objednavky na Axe 1 boli presunute do waiting listu na Axe II. to je taktika. treba to opradit ruskom nedostupnosti a cim menej toho koluje medzi ludmi, tym neskorej sa prevali, aka blbost a prazdna bublina to je Nesuhlasim s tym ze je to blbost a prazdna bublina no ja som ultra objednal v novembri 2010 doteraz nic prislo asi 5-10 mailov v priebehu toho casu, ze stale uz cakaju, uz to dojde, a stale len tie vyhovorky raz dokonca, ze v USA dosla nejaka suciastka, tak opat omeskanie...kazdemu automaticky teraz presla objednavka na IIku; naposledy pisali, ze to uz bude v auguste ale klasika nic no ale co je najdolezitejsie v priebehu toho uz skoro roka cakania som prisiel nato, ze mi to netreba takze, keby mal niekto zaujem, piste, budete isto medzi prvymi na slovensku co to budu mat Mne ultra prisla asi za dva mesiace po objednani, Branko tiez tak nejako na to cakal, Pitu myslim tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #2200 kedy: 27. August , 2011, 13:37:50 » |
|
To korejci smontuju dřív auto než amerikáni postaví PCčko?
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #2201 kedy: 27. August , 2011, 13:41:13 » |
|
To korejci smontuju dřív auto než amerikáni postaví PCčko? Alebo amerikánci si to dávajú montovat do kóreje,no a tý momemntálne nemajú čas,lebo skladajú autá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #2202 kedy: 27. August , 2011, 15:08:59 » |
|
Mne ultra prisla asi za dva mesiace po objednani, Branko tiez tak nejako na to cakal, Pitu myslim tiez.
ano, vy ste to mali este pred letom resp. skor, ptm sa uz cakacia lehota vidis vyrazne predlzila...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2203 kedy: 27. August , 2011, 15:09:31 » |
|
ano, vy ste to mali este pred letom resp. skor, ptm sa uz cakacia lehota vidis vyrazne predlzila...
Kedy ty si objednaval ultra A ako to, ze az teraz o tom viem ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #2204 kedy: 31. August , 2011, 20:18:14 » |
|
Kedy ty si objednaval ultra A ako to, ze az teraz o tom viem ? to malo byt prekvapenie dajak ce tu nevidno teraz...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|