Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 10:42:54
Strán: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 596342 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2190 kedy: 27. August , 2011, 09:43:21 »

akurat na vianoce  Bavím sa skvele tak sa teš

Akurat ze by som to potreboval uz zaciatkom novembra Smútim
Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #2191 kedy: 27. August , 2011, 11:57:45 »

ja sa tesim na november velice  Popiskujem si  ha ha ha  Som frajer
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #2192 kedy: 27. August , 2011, 12:17:08 »

no ja som ultra objednal v novembri 2010 doteraz nic  ha ha ha prislo asi 5-10 mailov v priebehu toho casu, ze stale uz cakaju, uz to dojde, a stale len tie vyhovorky :) raz dokonca, ze v USA dosla nejaka suciastka, tak opat omeskanie...kazdemu automaticky teraz presla objednavka na IIku; naposledy pisali, ze to uz bude v auguste ale klasika nic  Bavím sa skvele  no ale co je najdolezitejsie v priebehu toho uz skoro roka cakania som prisiel nato, ze mi to netreba  Bavím sa skvele takze, keby mal niekto zaujem, piste, budete isto medzi prvymi na slovensku co to budu mat :)
Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #2193 kedy: 27. August , 2011, 12:20:47 »

no ja som ultra objednal v novembri 2010 doteraz nic  ha ha ha prislo asi 5-10 mailov v priebehu toho casu, ze stale uz cakaju, uz to dojde, a stale len tie vyhovorky :) raz dokonca, ze v USA dosla nejaka suciastka, tak opat omeskanie...kazdemu automaticky teraz presla objednavka na IIku; naposledy pisali, ze to uz bude v auguste ale klasika nic  Bavím sa skvele  no ale co je najdolezitejsie v priebehu toho uz skoro roka cakania som prisiel nato, ze mi to netreba  Bavím sa skvele takze, keby mal niekto zaujem, piste, budete isto medzi prvymi na slovensku co to budu mat :)

aj si sa nejak pripomenul, alebo... ?

ja po par rokoch prace v korporaciach viem, ze ked nieco chces, napisat jeden-dva mailiky a nasledne cakat zvacsa nestaci...
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #2194 kedy: 27. August , 2011, 12:48:00 »

aj si sa nejak pripomenul, alebo... ?

ja po par rokoch prace v korporaciach viem, ze ked nieco chces, napisat jeden-dva mailiky a nasledne cakat zvacsa nestaci...

ako myslis, ze ked budem vypisovat tej suzi liebesmaili tak mi to poslu skor?  ha ha ha zo zaciatku som sa pytal, kedy to bude atd, stale pisala, ze daju vediet...a raz za dva mesiace aj dali, ze cakajte dalej...je tam isto striktny waiting list, a velmi pochybujem, ze keby neviem ako si sa o to zaujimal, ti to poslu skor... mas priradene poradove cislo, a cakas...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2195 kedy: 27. August , 2011, 12:50:54 »

to je taktika. treba to opradit ruskom nedostupnosti a cim menej toho koluje medzi ludmi, tym neskorej sa prevali, aka blbost a prazdna bublina to je   Ja som čert..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2196 kedy: 27. August , 2011, 12:55:02 »

ako myslis, ze ked budem vypisovat tej suzi liebesmaili tak mi to poslu skor?  ha ha ha zo zaciatku som sa pytal, kedy to bude atd, stale pisala, ze daju vediet...a raz za dva mesiace aj dali, ze cakajte dalej...je tam isto striktny waiting list, a velmi pochybujem, ze keby neviem ako si sa o to zaujimal, ti to poslu skor... mas priradene poradove cislo, a cakas...

teba ale tym padom automaticky konvertli na axe fx 2 cakacku nie? som myslel ze ti ktori maju objednany ultra a este im nedosiel tak su presunuti na novy produkt
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2197 kedy: 27. August , 2011, 13:01:23 »

celkom ale nechápem prečo sa v dnešnej dobe nedá vyrobiť niečo tak, aby na to nemuseli ľudia čakať roky  ?§!.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2198 kedy: 27. August , 2011, 13:02:07 »

celkom ale nechápem prečo sa v dnešnej dobe nedá vyrobiť niečo tak, aby na to nemuseli ľudia čakať roky  ?§!.
Tak si precitaj rozne knizky o Marketingu, pochopis.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2199 kedy: 27. August , 2011, 13:07:58 »

teba ale tym padom automaticky konvertli na axe fx 2 cakacku nie? som myslel ze ti ktori maju objednany ultra a este im nedosiel tak su presunuti na novy produkt

Ano, vsetky objednavky na Axe 1 boli presunute do waiting listu na Axe II.

to je taktika. treba to opradit ruskom nedostupnosti a cim menej toho koluje medzi ludmi, tym neskorej sa prevali, aka blbost a prazdna bublina to je   Ja som čert..

Nesuhlasim s tym ze je to blbost a prazdna bublina :)

Mne ultra prisla asi za dva mesiace po objednani, Branko tiez tak nejako na to cakal, Pitu myslim tiez.
Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #2200 kedy: 27. August , 2011, 13:37:50 »

To korejci smontuju dřív auto než amerikáni postaví PCčko?    ?§!.
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2201 kedy: 27. August , 2011, 13:41:13 »

To korejci smontuju dřív auto než amerikáni postaví PCčko?    ?§!.
Alebo amerikánci si to dávajú montovat do kóreje,no a tý momemntálne nemajú čas,lebo skladajú autá Zdravíčko
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #2202 kedy: 27. August , 2011, 15:08:59 »

Mne ultra prisla asi za dva mesiace po objednani, Branko tiez tak nejako na to cakal, Pitu myslim tiez.

ano, vy ste to mali este pred letom resp. skor, ptm sa uz cakacia lehota vidis vyrazne predlzila...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2203 kedy: 27. August , 2011, 15:09:31 »

ano, vy ste to mali este pred letom resp. skor, ptm sa uz cakacia lehota vidis vyrazne predlzila...
Kedy ty si objednaval ultra Huh!   Bavím sa skvele Bavím sa skvele A ako to, ze az teraz o tom viem ?
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #2204 kedy: 31. August , 2011, 20:18:14 »

Kedy ty si objednaval ultra Huh!   Bavím sa skvele Bavím sa skvele A ako to, ze az teraz o tom viem ?

to malo byt prekvapenie  Bavím sa skvele dajak ce tu nevidno teraz...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.