Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 17:06:23
Strán: 1 ... 167 168 [169] 170 171 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 595478 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #2520 kedy: 24. Jún , 2013, 14:21:00 »

..no ja mám na ruke AXE STANDARD okolo litra...čiže to je cena, ktorú sopm ochotný za to zatiaľ..hm..uvidím...chcem to fakt len na pobavenie...
ja som tiez dal za svoj standard okolo liter takze je to uplne v norme. Sice ak by si chcel trosku viac tak uz ultry chodia okolo 1300  Zdravíčko
Zaznamenané

Im a little princess
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #2521 kedy: 27. Jún , 2013, 08:10:53 »

zase aj Axe moze mat kludne nejake problemy. Neviem ako su natom nove ale napriklad mne kolisala hlasitost az niekedy som mal na presetoch 0dB, ale nahodil som znovu firmware, resetol global settings a uz to slo. Je to tiez len pocitac v podstate Beeee

'kludne' asi nie.
II-ka nikdy nesklamala, pouzivam na kazdej skuske, doma na cvicenie, nahravanie, aj live, proste vzdy, ked drzim gitaru.
ak niekedy nieco neslo, tak som to ja zle zapojil.
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #2522 kedy: 27. Jún , 2013, 08:26:54 »

Uprimne ak mam porovnat tak na realny amp to nema

keď som tvrdil toto isté tak ste ma išli ukameňovať Ja som čert..
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2523 kedy: 27. Jún , 2013, 08:34:25 »

ked som videl v randali modern day babylon a pocul aky sound isiel z axe fx, tak rovno poviem ze - lepsi zvuk gitary som uz davno nepocul.. ani nahodou by som netvrdil ze na ozajstny lampovy zosik to nema.. ked to nehra dobre, je problem v nastaveni..

paradoxne mne sa na axe co som ho chvilu mal moznost skusit pacili najviac tie ciste a crunchove zvuky, to bolo neskutocne..

mat dostatok prostriedkov, tak si zriesim Axe II, henten matrix koncak a idealne dva monitory pre sterijou a je vymalovane..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2524 kedy: 27. Jún , 2013, 08:40:05 »

Ked si tak prelistujem niekolko 10tok stran dozadu, tak sa smejem jak karolov vencek.  Bavím sa skvele

Mne Axe fx ulahcilo zivot live hrania. Tam to je bezkonkurencne.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2525 kedy: 27. Jún , 2013, 08:47:36 »

mat dostatok prostriedkov, tak si zriesim Axe II, henten matrix koncak a idealne dva monitory pre sterijou a je vymalovane..

Predaj Mark V a bude vymaluvane :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2526 kedy: 27. Jún , 2013, 09:01:42 »

to cele riesenie (axe, matrix, midi pedal kkcinky) by ma vyslo viac nez si chcem teraz dovolit, priority su teraz inde.. svojim sposobom by to pre mna teraz znamenalo len to, ze dam viac prachov za to co si zvyknem tak ci tak nakrutit heh..

mozno raz, uvidime.. jedine co sa mi nechce je sediet a editovat tie presety, tie totiz treba robit do kapely aby hrali a nie jak z CDcka a tam je tolko veci co sa da dokurvit nastavenim, ze si neviem predstavit ze pol roka v kapele nerobime nic ine len nastavujeme na jednej poondenej gitare zvuky co tam zapasuju  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2527 kedy: 27. Jún , 2013, 09:07:19 »

ze si neviem predstavit ze pol roka v kapele nerobime nic ine len nastavujeme na jednej poondenej gitare zvuky co tam zapasuju  Bavím sa skvele

To robite aj tak  Bavím sa skvele (ako skoro kazda kapela).
Tiez sa desim toho nastavovania, ale tak snad to nebude nejaky moc dlhy proces.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2528 kedy: 27. Jún , 2013, 09:07:33 »

to cele riesenie (axe, matrix, midi pedal kkcinky) by ma vyslo viac nez si chcem teraz dovolit, priority su teraz inde.. svojim sposobom by to pre mna teraz znamenalo len to, ze dam viac prachov za to co si zvyknem tak ci tak nakrutit heh..

mozno raz, uvidime.. jedine co sa mi nechce je sediet a editovat tie presety, tie totiz treba robit do kapely aby hrali a nie jak z CDcka a tam je tolko veci co sa da dokurvit nastavenim, ze si neviem predstavit ze pol roka v kapele nerobime nic ine len nastavujeme na jednej poondenej gitare zvuky co tam zapasuju  Bavím sa skvele
Hlavne v skusobni si velmi rad doprajem aparat. Neviem si zvyknut hrat na skuske cez monitory.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2529 kedy: 27. Jún , 2013, 09:10:11 »

Hlavne v skusobni si velmi rad doprajem aparat. Neviem si zvyknut hrat na skuske cez monitory.  Bavím sa skvele

Preto som to zapojil cez koncak do Mesa 4x12 :) (to su celkom slusne monitory :) )
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #2530 kedy: 27. Jún , 2013, 09:14:09 »

Preto som to zapojil cez koncak do Mesa 4x12 :) (to su celkom slusne monitory :) )

Tiez by som to pouzivat takto.A na koncert zobral box v tedy keby neboli odposluchy.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2531 kedy: 27. Jún , 2013, 09:18:30 »

To robite aj tak  Bavím sa skvele (ako skoro kazda kapela).
Tiez sa desim toho nastavovania, ale tak snad to nebude nejaky moc dlhy proces.

ujednotme si to raz a navzdy.. je to nadstavovanie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2532 kedy: 27. Jún , 2013, 09:18:38 »

Tiez by som to pouzivat takto.A na koncert zobral box v tedy keby neboli odposluchy.

Idealny koncertny setup je (kedze Axe ma dva vystupy) : z jedneho vystupu rovno do PA (so simulaciou boxov), z druheho vystupu do boxu (s vypnutou simulaciou boxov), je to uplne easy taketo nieco nastavit
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2533 kedy: 27. Jún , 2013, 09:19:34 »

a zas..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2534 kedy: 27. Jún , 2013, 09:20:27 »

ujednotme si to raz a navzdy.. je to nadstavovanie  Bavím sa skvele

http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=nastavi%C5%A5

Este vstale?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 167 168 [169] 170 171 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.