Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 10:35:20
Strán: 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 596337 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2220 kedy: 13. September , 2011, 12:53:27 »

Smutny som Smútim, uz nedavaju v krabici Merci Smútim a tak som sa tesil, vlastne len kvoli tomu som to kupoval  Bavím sa skvele.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2221 kedy: 13. September , 2011, 12:57:48 »

Smutny som Smútim, uz nedavaju v krabici Merci Smútim a tak som sa tesil, vlastne len kvoli tomu som to kupoval  Bavím sa skvele.

pitu mi kdesi inde sluboval nejake curkovinky, ak ma pozves na krst, tak sa podelim  ha ha ha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2222 kedy: 13. September , 2011, 13:15:25 »

inak minule som cital ze ten majitel axe resp zakladatel ze trpi rakovinou takze som zvedavy a dufam ze sa este dozijeme dalsich modelov
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2223 kedy: 13. September , 2011, 17:47:48 »

Ja som čert..
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #2224 kedy: 13. September , 2011, 18:25:36 »

tak rad by som si to vyskusal...kludne aj ultra  Je mi do plaču
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2225 kedy: 13. September , 2011, 21:01:30 »

Tak skusam to nove Axe II, jednym slovom wow  Zdravíčko

Nove efekty su proste uzasne a zda sa mi ze highgain presety hraju o dost lepsie ako na Axe Ultra.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2226 kedy: 13. September , 2011, 21:15:09 »

Tak skusam to nove Axe II, jednym slovom wow  Zdravíčko

Nove efekty su proste uzasne a zda sa mi ze highgain presety hraju o dost lepsie ako na Axe Ultra.
S napätím čakám Brankovu reakciu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
V čom sú lepšie ale?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2227 kedy: 13. September , 2011, 21:24:03 »

S napätím čakám Brankovu reakciu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
V čom sú lepšie ale?
Brankova reakcia je taka, ze mna uz higain prestal bavit. Obcas si nieco zabulbujem, zagrowlujem, ale nebavi ma to tak, ako kedysi. :) Cize pochopitelne ma nezaujima ani nove Axe 7 a jeho ultrahigain nove zvuky. :)

Viem zarucit, ze cez axe ULTRA/koncak/box natocim zvuk, ktory nerozpoznas, ci je digital alebo analog - ako tvrdili aj zarezani uzivatelia od bulba po jozefa III. a hlavne pred tym, ako vyslo Axe 2. Ja sa toho nastastie drzim aj po vydani dvojky. Do linky na zivaky nepoznam zatial nic lepsie ako Axe ULTRA, takze som spokojny a netrasiem sa od "sklamania".

Momentalne mam chut na realny zosik (skor crunchove a clean zamerania), kde otocim potakom, kde zapnem POWER a STANDBY a kde nebudem tocit preset a spekulovat.  Zatial mi tu radost robi Hayden MOFO 30.  Zdravíčko
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #2228 kedy: 13. September , 2011, 21:28:03 »

No tiež si myslím, že v nahrávke tam moc rozdiel nebude skorej takto na ucho, lebo to čo som počul z jednotky veci tak to hralo proste ako aparát a tam už nie je moc čo špekulovať.
Ale už by som si to fakt aj vyskúšal, kto sa podujme mi to predviesť :)?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2229 kedy: 13. September , 2011, 21:31:37 »

No tiež si myslím, že v nahrávke tam moc rozdiel nebude skorej takto na ucho, lebo to čo som počul z jednotky veci tak to hralo proste ako aparát a tam už nie je moc čo špekulovať.
Ale už by som si to fakt aj vyskúšal, kto sa podujme mi to predviesť :)?
Nahravka zahrna x veci - od produkcie cez post produkciu az po mastering. Za tento cyklus spravis toho tolko, ze ten povodny zvuk (hoc aj z ampu) sa pomerne vytrati, pripadne zakryje basou, bicimi, spevom, atd...

Na nejakej solovke by som to mozno viac ocenil, ale radsej si zahram s kapelou rokec.  Bavím sa skvele

Sak dodnes nemam svoje axe prekuknute, kolko pokokot nastaveni tam je, nie to este dvojku zas odznova riesit...
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2230 kedy: 13. September , 2011, 21:53:19 »

Ak poznas povodne Axe, nemusis na dvojke nic nove riesit, akurat pribudli dalsie moznosti (a vazne uzitocne).
Je to take pokracovanie Axe Fx Ultra, tak ako bola Ultra len rozsirenim povodneho Axe (verzia Ultra sa zacala vyrabat az po nejakych dvoch rokoch).

Zatial ako take najviditelnejsie vychytavky pokladam sluchatkovy vystup, ovladanie cez USB , vratane moznosti nahravania cez USB (dokonca to vie poslat viacero rozdielnych signalov, napr. jeden kanal mas sprocesovany signal a dalsi cisty DI), moznost prepinania medzi povodnym presetom a upravenym (X/Y switching), to je velmi pouzitelne ak si upravujes nejaky preset a chces si porovnat vlastny upraveny s povodnym, pripadne sa to da vyuzit na dve rozne verzie jedneho presetu, ide to ovladat vraj aj z toho ich controllera.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2231 kedy: 13. September , 2011, 21:56:15 »

Vsetko OK, semish :) Urcite by som chcel dvojku, ale bola by mi zbytocna.

Ja mam napresetovane zvuky a nic neriesim. Raz za rok spravim zmenu a to mi staci.

Velmi sa mi pacia na dvojke tie 4 potaky, ktore su hned k dispozicii k danemu efektu. Velmi sa mi paci na dvojke USB a sluchadlovy vystup. To mi chyba, ale tak viem zit aj bez toho. :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2232 kedy: 13. September , 2011, 22:05:34 »

Netvrdim ze je to nejake nutne vymenit ultra za II, urcite nie, to je len moj cudny fanatizmus ze som si to kupil :).
Predal som ultra niekomu kto to vyuzije omnoho lepsie a uzitocnejsie ako ja, tak sa z toho tesim :).
Ja si na tom budem brnkat doma len nejake krivo zahrate balady :)
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #2233 kedy: 14. September , 2011, 01:24:43 »

až som sa zlakol zo začiatku videa :D že to bude niejaky japonsky trans :D

Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #2234 kedy: 17. September , 2011, 17:44:36 »

Axe Fx 2 - Ola Englund Metal preset
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Strán: 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.