Zeck
|
|
« kedy: 12. August , 2008, 01:35:27 » |
|
"Jeden z najuznávanejších svetových rockových gitaristov Richie Kotzen je nielen excelentným inštrumentalistom, ale vládne hlasom, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani najväčší rockoví, či souloví speváci, sám aj píše vynikajúce texty." Súčasná tvorba Richieho Kotzena je zmesou rocku, blues, soulu, plná emotívnych melodických motívov, jeho hlavná sila je však v živých vystúpeniach a v schopnosti napísať silnú pesničku, čo nie je zrovna častou devízou príliš zdatných inštrumentalistov. Jeho minulosť je rovnako pestrá ako jeho výnimočné schopnosti - prešiel si glam-metalovou kapelou Poison a dopomohol im k multiplatinovým predajom, v kapele Vertu spolupracoval s jazzovou hviezdou Stanley Clarkeom, vystupoval s Gene Simmonsom z Kiss či s hereckou star Keanu Reevesom a jeho kapelou Dogstar a koncom 90. rokov sa pridal ku skupine Mr. Big. V súčastnosti Richie Kotzen vystupuje prevažne sólovo a na nedávnom svetovom turné otváral japonské vystúpenia legendárnych The Rolling Stones na ich turné A Bigger Bang. Jeho charizmu, inštrumentálne kúzla, magický hlas a vynikajúce pesničky budete môcť zažiť na vlastnej koži 12. novembra v bratislavskom clube Randal. Začiatok: 20:00 hod. (zdroj)
|
|
« Posledná zmena: 25. November , 2008, 11:01:10 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. August , 2008, 07:27:25 » |
|
Ajajaj, tak to asi zidem z hor a dam si podpisat Telecastra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. August , 2008, 08:22:47 » |
|
To som zvedavy. Vzdy ked prisla nejaka hviedza, tak to drbli do PKO a prislo par ludi a bol pruser - prenajom priestorov velky, zly zvuk atd. Takto to bude v mozno vo vypredanom klube, s fajn zvukom a urcite lepsou atmosferou ako v poloprazdnom PKO. Tesim sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. August , 2008, 13:06:58 » |
|
Zurivo sa dorutim pozret velkeho majstra. Konecne tu bude aj niekto, kto vie hrat absolutne rock n roll.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. August , 2008, 11:29:47 » |
|
AAAAAAAAAAAAA!!!! No tak to tam musim byt...vyborny gitarista a byvaly clen mojej oblubenej kapely Mr.Big!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. August , 2008, 20:44:28 » |
|
katka, cakal som kym zareagujes ja jeho tvorbu sice nepoznam, ale urcite tam budem
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 04. September , 2008, 09:37:17 » |
|
katka, cakal som kym zareagujes ja jeho tvorbu sice nepoznam, ale urcite tam budem jaaaj bambus, tak chytro dopln aj jeho solofky...sak to je poprdeli gitarista, spevak aj skladatel....rock'n'roll ako sa patri :-) Katka, nic proti, ale ad 1. pre mna Mr Big bude Mr Big v prvom rade s Gilbertom v zostave, a ad 2. mne sa skor pacia Kotzenove solove veci ;-) tak sa tam dufam vidime :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 04. September , 2008, 09:52:16 » |
|
ja ho nepoznam pre mna je neznamy gitarista a M big je Gilbert nie henten tak ako purple je blackmoore a nik iny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. September , 2008, 09:57:01 » |
|
ja ho nepoznam pre mna je neznamy gitarista a M big je Gilbert nie henten tak ako purple je blackmoore a nik iny nepoznas ho ? ked si bol v amerike hraval po kluboch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. September , 2008, 09:57:48 » |
|
Je to vážny gitarista, joe mrkni si nejaké youtube, fender mu vyráva Signature Telecaster aj Signature Stratocaster.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. September , 2008, 10:19:22 » |
|
jaaaj bambus, tak chytro dopln aj jeho solofky...sak to je poprdeli gitarista, spevak aj skladatel....rock'n'roll ako sa patri :-)
Katka, nic proti, ale ad 1. pre mna Mr Big bude Mr Big v prvom rade s Gilbertom v zostave, a ad 2. mne sa skor pacia Kotzenove solove veci ;-)
tak sa tam dufam vidime :-)
Javanne: Ano, suhlasim s tebou...ale nemozes mu zapriet, ze sa tiez podpisal pod historiu Mr.Big, aj ked len na chvilku... Tiez dufam, ze sa mi podari dojst...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. September , 2008, 10:25:07 » |
|
nepoznas ho ? ked si bol v amerike hraval po kluboch.
asi hral inde,ale poznam tak ho z helikoptery.Ja som hraval napr s klavesakom z Mahagony Rush, nepočuvam muziku mna bavia filmy a tam je hudby až až a vobec nepoznam mena kapiel ani muzikantov ,hlavme dobrych je strašne vela,nevzrušuju ma vyhravači na to si postačim sam,mne sa pačia gitaristi z rolišov a acdc,Who a taky k veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. September , 2008, 10:34:58 » |
|
asi hral inde,ale poznam tak ho z helikoptery.Ja som hraval napr s klavesakom z Mahagony Rush, nepočuvam muziku mna bavia filmy a tam je hudby až až a vobec nepoznam mena kapiel ani muzikantov ,hlavme dobrych je strašne vela,nevzrušuju ma vyhravači na to si postačim sam,mne sa pačia gitaristi z rolišov a acdc,Who a taky k veci
Mahogany Rush a mam dojem,že nemaju klavesaka. A ak,tak len daky "hosťak".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. September , 2008, 10:44:18 » |
|
hostak- kostak , s Frank Marinom som sa poznal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. September , 2008, 10:54:51 » |
|
Jedna neoficialna sprava: RK robi turne az vo februari - info od jeho bubenika. A38 klub v Madarsku tiez menil termin, malo to byt jesenne turne ale vsetko sa udajen presuva. Vid http://punks.uw.hu/xkoncert.html takmer celkom dole, koncert v A38 je planovany na 18.2.2009 a strohu info o zruseni koncertu som nasiel aj tu: http://listky.sme.sk/tp_spravy.asp?ArticleID=1920 ... navyse ani stranka http://www.richiekotzen.com/ neuvadza jesenne terminy koncertov... Pre tych co sa im nechce hladat info ku Kotzenovi: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,66773.0.html http://en.wikipedia.org/wiki/Richie_Kotzen Zaciatky s Poison, od '89 solova draha, od '99 Mr. Big Odporucam minimalne tieto albumy, pre prehlad o rozmanitosti tvorby: (1990) Fever Dream (1991) Electric Joy (1994) Mother Head's Family Reunion (1995) Inner Galactic Fusion Experience (2001) Slow (2003) Acoustic Cuts (2003) Change
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
|