Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 17:58:00
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lara Fabian  (Prečítané 6346 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #15 kedy: 22. August , 2007, 17:34:58 »

musim sa priznat, ze aj mne sa ta spevacka paci...a to som si predchvilou poradne zadrtil na gitare :) teda to ako spieva sa mi paci, a ako sa hra ten kantylenovy pop?
« Posledná zmena: 22. August , 2007, 17:37:50 od exhumer » Zaznamenané

WEIRD THRASH
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 22. August , 2007, 17:43:38 »

Kukol som si aj tie ostatne videa. Je sympaticka celkom veru. Tot vsjo pre mna, tento typ estradneho popiku, kde vsetci bud slzia alebo sa kolektivne rozplyvaju stastim ma vobec nebavi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #17 kedy: 22. August , 2007, 18:14:17 »

Ano Branko, tradicny sanson ma svoje caro, Edith Piaf a pod., ale takisto ako aj ine zanre, aj sanson sa stale vyvija a je dobre, ze sa tak deje...keby sa hudba dalej nevyvijala, tak by sme mozno este dnes pocuvali len gregorianske choraly v kostoloch...
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 22. August , 2007, 18:24:27 »

Mas pravdu Katka :), ale podla mna toto uz nie je sanson, aspon teda nesplna moje predstavy. Ale to je len moj nazor, kedze definicia tohto zanru asi neexistuje.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pet
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #19 kedy: 22. August , 2007, 21:00:41 »

Pred pár rokmi som si vo Francúzsku kúpil jej album "Pure", na ktorom je aj spomínaná skladba "Je t'aime". Vybral som ho námatkou, na základe počúvania v obchode a musím povedať, že kúpu neľutujem - je to skvelá speváčka. Tento štýl hudby síce bežne nepočúvam, ale jej podanie a aj tento album sa mi páči, najmä skladba "J'ai zappe".
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #20 kedy: 23. August , 2007, 02:04:01 »

U LAry Fabian je skvele prave to, ze vie interpretovat nie len sanson vo svojskom, ale velmi precitenom podani, ale aj popove skladby...a nic v jej prevedeni ma doposial neslklamalo...
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #21 kedy: 25. August , 2007, 17:31:33 »

tu sa daju stiahnut mp3
http://www.larafabianmediadepot.cjb.net/
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #22 kedy: 26. August , 2007, 02:31:40 »

čo sa týka spevu, som sa do nej zaľúbil... :)
Zaznamenané

macepete
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #23 kedy: 14. September , 2008, 22:50:50 »

Náhodou som hľadal kto spieva skladbičku,ktorú nahral Kňažko v relácii Akí sme boli,kdesi bol odkaz na Yuotube,akási Lara Fabian,pustil som to v jednom okne a ďalej som sa venoval iným stránkam.Spustila to klasicky,počúval som akosi len jedným uchom a potom prišiel refrén ja starý rocker,ktorý keď nepočuje v skladbe skreslenú gitaru tak znervóznie,som dopozeral klip s otvorenými ústami a slzou stekajúcou po líci.Taký umelecký zážitok som nemal už roky,
kde sa hrabú amerikánci...Tak je to veru.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.