Milos1
|
|
« kedy: 20. August , 2008, 17:32:28 » |
|
Ale pozvani su vsetci muzikanti a majstri roznych nastrojov. Mozno pridu pozriet aj znami nasi basaci a hudobnici, nap. Oskar R. a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. August , 2008, 17:36:42 » |
|
hm a ja som na Taloch...ach do psej. drzim palce nech sa akcia vydari
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 20. August , 2008, 17:42:06 » |
|
No ale podla toho nazvu mi vychadza, ze basak bude len jeden...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 20. August , 2008, 17:54:39 » |
|
Praveze basakov bude viacero, zapojil sa do toho Singo a nahana kamaratov a machrov basakov. Myslim ze to bude velmi zaujimave a ojedinele podujatie.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. August , 2008, 17:59:03 » |
|
Praveze basakov bude viacero, zapojil sa do toho Singo a nahana kamaratov a machrov basakov. Myslim ze to bude velmi zaujimave a ojedinele podujatie.
mne slo o gramaticku stranku nazvu.... (ma to byt Bass Players' Jam Session)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. August , 2008, 08:25:34 » |
|
a mozno aj bez toho apostrofu na konci players
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. August , 2008, 09:06:55 » |
|
a mozno aj bez toho apostrofu na konci players
nie, takto je to dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. August , 2008, 09:39:40 » |
|
to je jedno, ajked viem ze kazdy detail je dolezity. ta akcia bude urcite velmi fajn a velmi prinosna pre basakov. milos, nebude sa z toho len tak cirou nahodou robit nejake video?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. August , 2008, 09:52:33 » |
|
pridem asi aj ja ak vam nebudem vadit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. August , 2008, 11:37:12 » |
|
Pridte vsetci co mozete a chcete. Video sa nebude robit, ibaze by sa niekto na to podujal z vlastnej vole a zaluby filmovania. Fotky dake ale urcite porobime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
alain_caron
nováčik
Príspevkov: 29
On Board Music Rožňavská 1
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. August , 2008, 10:24:13 » |
|
Čafte šeci. V pondelok 25.08.2008 v predajni hudobných nástrojov ON BOARD MUSIC na Rožňavskej 1 bude prezentácia zameraná na basgitary SIVČÁK, basové aparáty MARK BASS a basgitarový multiefekt BOSS GT-10B. Prezentáciu bude viesť Tomáš Singhofer (ja Zdravíčko) a nápomocnú ruku pri predvádzaní podajú: gitara - MILAN MEDEK a bicie EMIL FRÁTRIK. Mimo scenára: účasť nám potvrdil aj Juraj Griglák a iní ...tak ak hviezdy budú naklonené, bude veľa muziky. Celé sa to začína o 18:30 a forma prezentácie bude asi taká, že popredvádzam, povysvetľujem, poukazujem pár drobností, potom bude nasledovať zvuková ukážka v rámci kapely, ktorá bude formou jamky a následne si každý bude môcť poskúšať, zajamovať a bude samozrejme prebiehať neviazaná zábavička. Hlavná myšlienka prezentácie je sretnúť sa, zahrať si, niečo sa dozvedieť a hlavne sa zabaviť. Samozrejme nebude chýbať free pivečko, kávička, minerálka a dobrá nálada. Pre to vás všetkých srdečne pozývame a radi vás tu uvidíme. Akcia je síce zameraná na basgitaristov, ale keďže bude aj jamka, tak radi uvidíme aj gitaristov a bubeníkov. Dúfam, že sa nás tu stretne čo najviac a veľmi sa tešíme na stretnutie. SEE YOU
|
|
« Posledná zmena: 22. August , 2008, 11:09:11 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
ON-BOARD MUSIC
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. August , 2008, 23:36:52 » |
|
to je jedno, ajked viem ze kazdy detail je dolezity. ta akcia bude urcite velmi fajn a velmi prinosna pre basakov. milos, nebude sa z toho len tak cirou nahodou robit nejake video?
video mozno natocim - neslubijem. fotoreport s pokecom vsak urobim na 100%. link hodim hned po session
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. August , 2008, 14:31:31 » |
|
Takze nezabudnite, je to dnes o 18.30
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ramon_esteves
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. August , 2008, 08:17:07 » |
|
ach jo, nadabil som na to az dnes cirou nahorou sa to nepresunulo na neskorejsi datum?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. August , 2008, 13:06:02 » |
|
ja som sa vcera zucastnil, sice ako nebasak, ale predsa. vyborna akcia, kde sa predviedol multak od bossu, aparaty Mark bass a Sivcakove basy. Aparatúra a nástroje na session: hlava: mark bass R500 bedne: STANDARD 102HF + TRAVELER 102P efekt: BOSS GT-10B basy: SIVCAK - NDHS 5 a TB6 Po predvedeni nasledovala asi hodinova jammka, ktora bola skutocne vyborna. Dve fotku tu, zbytok u nas na : http://boogiesound.blogspot.com/2008/08/on-board-bass-session.htmlps: Tomas dik za dobry chladeny pivec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|