joe
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. September , 2008, 12:10:59 » |
|
hlavne mat svok ksicht a cvičit vela s kapelou potom to začne žit,gitarove finty sa musiš učit od inych, ale v pravy čas s tym treba seknut a ist svojou cestou
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 12:11:51 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. September , 2008, 13:36:58 » |
|
A možeš prezradit čo to bude ? Vari ten Sen čo maš v podpise?
Ano ano, ale este tam chyba zopar veci, ako napr. MESA box 4*12 stiletto... a tak. To kvoli tomu, aby som zbytocne nerobil hluk v skusobni, ale aby ma bolo pekne pocut Hlavne konkretne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
Príspevkov: 45
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 17. September , 2008, 13:41:27 » |
|
Najlepšiá je kombinácia niekoľko hodinového tréningu denne, do toho, keď sa naučíš hraj do songou, pokiaľ máš kapelu, tak sa snažte trénovať min. 2x týždenne... Nieže sa stretnete raz za mesiac aj to iba pry pive Mne táto kombinácia pomáha už 4 roky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 18. September , 2008, 17:27:23 » |
|
ja by som odporucil prirucku ako dospiet k virtuoznemu osvieteniu za 10 hodin denne od Steva Vaia, s nazvom 30hr workout. Je tam presne vysvetlene ako postupovat, co cvicit a robit, ak chce byt clovek gitarovym virtuozom... Ale je to desna drina mne osobne vsak ta knizka velmi pomohla a vela veci mi objasnila... kto chce mozem poslat na mail v pdf verzii...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 18. September , 2008, 17:31:43 » |
|
ja by som odporucil prirucku ako dospiet k virtuoznemu osvieteniu za 10 hodin denne od Steva Vaia, s nazvom 30hr workout. Je tam presne vysvetlene ako postupovat, co cvicit a robit, ak chce byt clovek gitarovym virtuozom... Ale je to desna drina mne osobne vsak ta knizka velmi pomohla a vela veci mi objasnila... kto chce mozem poslat na mail v pdf verzii... ja mam ucebnicu pdf za 20 hodin jazzovym gitaristom to je o 10 hodin rychlejsie ako ten vai
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 18. September , 2008, 18:13:03 » |
|
ja by som odporucil prirucku ako dospiet k virtuoznemu osvieteniu za 10 hodin denne od Steva Vaia, s nazvom 30hr workout. Je tam presne vysvetlene ako postupovat, co cvicit a robit, ak chce byt clovek gitarovym virtuozom... Ale je to desna drina mne osobne vsak ta knizka velmi pomohla a vela veci mi objasnila... kto chce mozem poslat na mail v pdf verzii... Posli mi to ak mozes, dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 18. September , 2008, 19:44:49 » |
|
Len mi daj mail, lebo ho nemas v profile Inac uz som to poslal asi trom zaujemcom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 18. September , 2008, 19:45:19 » |
|
Posli mi to ak mozes, dik
Aj ty daj mail a poslem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 19. September , 2008, 09:34:08 » |
|
mozte to poslat aj mne? aj ked ja mam teoriu ze kazda kniha ti da nieco ale netreba z toho robitt univerzalny nastroj. V kazdej knihe mas frazy ktore sa ti pacia a ktore nie. Treba mat toho viac. Len s tym treba vediet robit nieze tam kusok tam kusok a dokopy nespravim v podstate nic. Ale na tu knihu som v celku zvedavy, kto to na pisal? inak moj mejl: lubosbrtan zav gmail.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 19. September , 2008, 09:43:01 » |
|
mozte to poslat aj mne? aj ked ja mam teoriu ze kazda kniha ti da nieco ale netreba z toho robitt univerzalny nastroj. V kazdej knihe mas frazy ktore sa ti pacia a ktore nie. Treba mat toho viac. Len s tym treba vediet robit nieze tam kusok tam kusok a dokopy nespravim v podstate nic. Ale na tu knihu som v celku zvedavy, kto to na pisal? inak moj mejl: lubosbrtan zav gmail.com
Vynikajuca skola na frazovanie a na vynikajucu techniku je od Guthrieho Govana - Creative guitar. Z nej sa myslim ucil aj Marco Sfogli. O Marcovi je tu tema, tak si najdite a kuknite si videa ako hra. Dokonca aj samotny Guthrie Govan tam ma svoje videa. Prikladam nejake:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 19. September , 2008, 09:48:26 » |
|
poslem ti to vecer, ked sa dostanem na domaci komp...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 19. September , 2008, 09:54:54 » |
|
Vynikajuca skola na frazovanie a na vynikajucu techniku je od Guthrieho Govana - Creative guitar. Z nej sa myslim ucil aj Marco Sfogli. O Marcovi je tu tema, tak si najdite a kuknite si videa ako hra. Dokonca aj samotny Guthrie Govan tam ma svoje videa. Prikladam nejake:
eee to je rokercina som myslel ze jazz guitar. ale tu knihu mi prosim posli ze jazz guitar za 20 hodin ci ako to bolo
|
|
« Posledná zmena: 19. September , 2008, 11:16:54 od Lubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
Pride den, ta zabijem nozom!
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 19. September , 2008, 13:51:11 » |
|
ja by som odporucil prirucku ako dospiet k virtuoznemu osvieteniu za 10 hodin denne od Steva Vaia, s nazvom 30hr workout. Je tam presne vysvetlene ako postupovat, co cvicit a robit, ak chce byt clovek gitarovym virtuozom... Ale je to desna drina mne osobne vsak ta knizka velmi pomohla a vela veci mi objasnila... kto chce mozem poslat na mail v pdf verzii... Aj ja by som si prosil ak by si bol taky dobry....mail ono_2@azet.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 19. September , 2008, 15:00:03 » |
|
priznam sa aj mna by to zaujimalo ak je to bez not malepivo@gmail.comak teda mozem poprosit :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
|