Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Moje drobnosti

Started by garde, 18. September , 2008, 10:29:42

Bhlokvva

Quote from: garde on 03. Apríl , 2014, 14:09:22
v štúdiu a tentoraz s klikom :za:

Nemozem si pomoct, ale ta vec v strede na zemi sa mi strasne, ale fakt strasne podoba na Zoom 505...  :ohmy:
Aky je rozdiel medzi vranou?

frakos

....ale co som dostal k "nahliadnutiu", tak ten chalan, ktory ich nahraval im spravil podla mna velmi paradny zvuk nahravky...

garde

Quote from: Bhlokvva on 11. Apríl , 2014, 12:13:26
Nemozem si pomoct, ale ta vec v strede na zemi sa mi strasne, ale fakt strasne podoba na Zoom 505...  :ohmy:

to bolo len ako suport pre bubeníka, aby mu gitary vrzúkali do pesničky nech sa v nej nestratí, inak sa gitary nahrávali priamo z aparátov Laney LC30-II, Ibanez TSA a Jet City JCA5212Rc, nahrávané na dva majky SM57 a druhý nejaký veľkomembránový postavený ďalej v miestnosti od ampov 
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

Bhlokvva

Quote from: garde on 11. Apríl , 2014, 13:58:06
to bolo len ako suport pre bubeníka, aby mu gitary vrzúkali do pesničky nech sa v nej nestratí

fujha, ako mi odlahlo  :)

garde

chodím sem medzi vás málo a veľa vody pretieklo čo som sem niečo šupol, teraz sa mi pritrafilo niečo takéto  :evil:

brdo prvy

... konecne poradna bedna  :on1: :drink: len ten zosik je naky maly  ;D

inak ,ako sa ti to spolu sprava ?
Lebo nie secky bedne hraju s lampacmi dobre.
Masrshall vyraba tusim dva typy 8x10 jedna je pre lampovy zosik a drha pre trandakovy.

futox

Quote from: garde on 06. Apríl , 2017, 18:05:33
chodím sem medzi vás málo a veľa vody pretieklo čo som sem niečo šupol, teraz sa mi pritrafilo niečo takéto  :evil:

Ta bedna patri naozaj k "Tvojim drobnostiam" :D killer bedna, kolko to vazi ? :D

garde

vazi to 67kg, s GK FUSION 550 to ma okolo 80kg...k tym drobnostiam, na zaciatku som ani nechyroval, ze niekedy budem mat taketo hovädo, holt zauradoval Cernobyl a to Laney co som mal na zaciatku nejako zbujnelo ;D

futox

dost vaha :D kokso spoluhraci maju radost ked to vlacite na koncerty :D alebo sa nateba vysrali a pomoz si sam ? :D Inak velmi slušiva bassa tiez :)

Bhlokvva

V poslednom case ludia zhanaju nieco male a lahke, pripadne az takmer ziadne (preamp/linka/iem) a ty takyto protismer das...  ;D  Ale fajn, trasuce sa creva su nenahraditelny pocit  \m/

Filko

Quote from: Bhlokvva on 28. Január , 2018, 03:24:56
V poslednom case ludia zhanaju nieco male a lahke, pripadne az takmer ziadne (preamp/linka/iem) a ty takyto protismer das...  ;D  Ale fajn, trasuce sa creva su nenahraditelny pocit  \m/
My mame v kapele 100W lampace s basakom a 4x12 a 2x12 box, ale asi vymenim za 4x12  ;D

brdo prvy

Quote from: Filko on 31. Január , 2018, 11:58:10
My mame v kapele 100W lampace s basakom a 4x12 a 2x12 box, ale asi vymenim za 4x12  ;D
tak ma byt vybavena rockova kapela  :on1: