joey
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. September , 2008, 10:13:44 » |
|
no ale stale nechapem na co to sem pletiete...sak toto je hudobne forum tak sa bavme o jeho hudbe (ktora je teda paradna) a nie o nejakych komunistickych srackach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. September , 2008, 10:16:13 » |
|
no ale stale nechapem na co to sem pletiete...sak toto je hudobne forum tak sa bavme o jeho hudbe (ktora je teda paradna) a nie o nejakych komunistickych srackach...
to je pravda ty sa mozno pomocujes, spavas v zenskych ale v hudbe sme si vsetci rovni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. September , 2008, 10:20:29 » |
|
to je pravda ty sa mozno pomocujes, spavas v zenskych ale v hudbe sme si vsetci rovni. dajme tomu.... sak aj Michael Jackson zneuzival male deti ale v hudobnom svete kralom popu uz aj tak naveky ostane...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. September , 2008, 10:23:53 » |
|
dajme tomu.... sak aj Michael Jackson zneuzival male deti ale v hudobnom svete kralom popu uz aj tak naveky ostane... No, ale tiež sa o tom písalo /inak by sa nevedelo,čo je zač /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. September , 2008, 10:26:34 » |
|
No, ale tiež sa o tom písalo /inak by sa nevedelo,čo je zač / no sak to je v poriadku...len v HUDOBNOM SVETE to nikoho nezaujima v podstate a nadalej ostava ikonou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. September , 2008, 10:39:39 » |
|
na tych zaberoch je pekne vidno aka to bola kompania, ziadne centra kulturne ,ale krcmy, pozachrbtove ohovaranie a stb bonzy,zavist, humus, vraj sa stratil nepriatel, omyl, bolsevik bol tu vzdy, potichu bohatol a vyhnal seckich co za nieco stali do cudziny, teraz je to tu, republika je na dne, komunisti rozdeluju prachy, su vsade, v mestach, v kdh, vsade, neverte im ani slovo, aj tak seckich bud vyzenu ,alebo pozatvaraju to je pravda. jak padli komunisti pesnickari nemali o com spievat a zacali sa zrat medzi sebou a spievat proti sebe .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. September , 2008, 10:52:08 » |
|
no sak to je v poriadku...len v HUDOBNOM SVETE to nikoho nezaujima v podstate a nadalej ostava ikonou...
Ako môžeš vediet,že to nikoho nezaujíma? Ako môžeš vediet,že nikoho nezaujíma čo robil "p. nohavica" ? Na zaklade toho,že to nezaujima /alebo vadi/ pár ludí na fore? Možno,že si to so zaujmom prečítali mnohi. A mnohi nemohli prečitat,lebo sa to zmazalo. A mimochodom v mnohych temach je ovela viac "nesuvisiacich" prispevkov a nezmazali sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. September , 2008, 10:56:24 » |
|
Naprikld mna zaujima, ci Jarek pracoval pre stb...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. September , 2008, 11:00:19 » |
|
to je pravda. jak padli komunisti pesnickari nemali o com spievat a zacali sa zrat medzi sebou a spievat proti sebe . Ale ved to je typicke pre nas, resp. asi aj pre Cechov. Topit sa v lyzicke vody navzajom, teraz su si uz viac konkurenciou, tak preco na seba nevytahovat stare hriechy, najma ked im aj temy do pesniciek zmizli.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. September , 2008, 11:05:29 » |
|
udry: zle si ma pochopil (alebo som sa zle vyjadril)...
sme na hudobnom fore, rozoberame nohavicu a mne to tak pride ze ty nohavicu v podstate ako muzikanta respektujes no ovela viac ta irituje ze pred 20timi rokmi par "opustenym" chlapcom povedal nejake dve mena, a naznacil niekoho nespokojnost v zamestnani ... podla mna v tej dobe Nohavica musel vediet ovela viac nez im povedal, a mozno povedal len to co musel...
v podstate tym nikoho nezabil, neznasilnil a nikoho neocernil....(maximalne tak seba)... panovi Hutkovi nechyba ani jedna koncatina, ocividne mu zdravie sluzi a Kryl si z toho moznoze este aj srandu robil (neviem)
v tej dobe bolo ovela viac praskacov ktorym sa dnes dari ovela viac nez nohavicovi a aj ludia o nich vedia no nic s tym nezmozu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. September , 2008, 11:06:30 » |
|
Ale ved to je typicke pre nas, resp. asi aj pre Cechov. Topit sa v lyzicke vody navzajom, teraz su si uz viac konkurenciou, tak preco na seba nevytahovat stare hriechy, najma ked im aj temy do pesniciek zmizli.
Ale to je aj o tom,že on so svojimi kolegami z brandže-hudobnikmi chodil na pivo,oni mu dôverovali, verili,že taha s nimi za "jeden povraz" a on ich potom udával. / a oni bohužial vtedy o tom nevedeli/. Ako by sa citil hocikto z vas, keby človek s ktorym chodite na pivo a považujete ho za kamarata, vas takto "zradil" ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. September , 2008, 11:10:32 » |
|
Ale to je aj o tom,že on so svojimi kolegami z brandže-hudobnikmi chodil na pivo,oni mu dôverovali, verili,že taha s nimi za "jeden povraz" a on ich potom udával. / a oni bohužial vtedy o tom nevedeli/. Ako by sa citil hocikto z vas, keby človek s ktorym chodite na pivo a považujete ho za kamarata, vas takto "zradil" ?
Iste, tu nie je o com. Akurat nevieme kolko ludi poudaval, co vyzradil a ake opletacky potom dotycni z toho mali. Resp. ci ich nebol donuteny udavat.
|
|
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 11:11:00 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. September , 2008, 11:16:56 » |
|
Ako môžeš vediet,že to nikoho nezaujíma? Ako môžeš vediet,že nikoho nezaujíma čo robil "p. nohavica" ? Na zaklade toho,že to nezaujima /alebo vadi/ pár ludí na fore? Možno,že si to so zaujmom prečítali mnohi. A mnohi nemohli prečitat,lebo sa to zmazalo. A mimochodom v mnohych temach je ovela viac "nesuvisiacich" prispevkov a nezmazali sa.
myslím, že každý z nás urobil vo svojom živote veľa nesprávnych rozhodnutí, ktoré možno podcenil, a bude si za ne niesť dôsledky po celý zvyšok života.. aspoň ja som ich stihla spraviť už dosť, a keby sa dal čas vrátiť, určite by som sa rozhodla inak... v tej piesni cítim Nohavicovu úprimnú výpoveď o tom, ako to vtedy bolo... som rada, že som v tej dobe nežila, sama neviem, ako by som sa zachovala, keby sa také čosi prihodilo mne... či by som vedela obetovať svoju rodinu, súkromie, hudbu, ktorú by som už asi nemohla robiť,... viem, že boli aj takí, a hlboko sa pred nimi skláňam, ale fakt neviem, či by som to dokázala i ja... a nezdá sa mi, že je tu vyrypovanie, v škole o týchto veciach bežne debatujeme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. September , 2008, 11:17:54 » |
|
myslím, že každý z nás urobil vo svojom živote veľa nesprávnych rozhodnutí, ktoré možno podcenil, a bude si za ne niesť dôsledky po celý zvyšok života.. aspoň ja som ich stihla spraviť už dosť, a keby sa dal čas vrátiť, určite by som sa rozhodla inak... v tej piesni cítim Nohavicovu úprimnú výpoveď o tom, ako to vtedy bolo... som rada, že som v tej dobe nežila, sama neviem, ako by som sa zachovala, keby sa také čosi prihodilo mne... či by som vedela obetovať svoju rodinu, súkromie, hudbu, ktorú by som už asi nemohla robiť,... viem, že boli aj takí, a hlboko sa pred nimi skláňam, ale fakt neviem, či by som to dokázala i ja... a nezdá sa mi, že je tu vyrypovanie, v škole o týchto veciach bežne debatujeme suhlas..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. September , 2008, 11:19:51 » |
|
Pekné,lenže umelcov boli tisícky ,ale spoluprácu podpísali asi len tí ochotnejší
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|