Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 09:47:44
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jaromir Nohavica  (Prečítané 37049 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 21. September , 2008, 12:32:22 »

pamat naroda je dolezita pre kvalitu naroda ako takeho, respektive jeho povedomia.
To su najkrajšie slova,čo som od Teba čital. A vystihli "podstatu" o čom to je.
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 12:41:05 od udry » Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #46 kedy: 21. September , 2008, 12:33:35 »

je zaujimave ako ludia dokazu zrazu vidiet veci cierno bielo...
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #47 kedy: 21. September , 2008, 12:42:59 »

admini fakt to zmazte nema to ziadnu vypovednu hodnotu pre gitarove forum... a ani pre ziadne ine...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 21. September , 2008, 12:51:14 »

hrdinovia co sedeli doma a budovali su teraz najvacsi bojovnici... brate nas s Ventilom stb zrusilo na vrchole slavy, na takom, kde ty nikdy nebudes... domaci hrdinovia ma vzdy fascinovali...
Aha,takže kto koncertoval za komančov a bol na vrchole slávy,bol hrdina?   Fuuha zíram  A nehovor mi "brate".  Nehovor mi už nič.   Skladačka zapadla do seba.  Mne je už všetko jasné.   
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 21. September , 2008, 12:51:48 »

a pamat naroda je dolezita pre kvalitu naroda ako takeho, respektive jeho povedomia.

Pripajam sa tiez. Bohuzial to mozeme aj dnes vidiet, ako nam tu zrazu vyliezaju komunisticke krysy odvsadial z kanalov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #50 kedy: 21. September , 2008, 12:53:07 »

skoda ze si nic neznamenal, mozno by ta niekto natrel....... :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 21. September , 2008, 12:59:56 »

skoda ze si nic neznamenal, mozno by ta niekto natrel....... :)
Ubohe,ubohe!  Bleee To tie tvoje  sustavne žiadosti o zmazanie temy aspon umožnuju položit si otazku : Prečo ?  Prečo mu ta tema o "udavačoch" tak prekaža? 
 Ale neutočme na seba. Tema je p. Nohavica,človek-aky?,muzikant-aky?  Osobnost ? Zasluži si našu pozornost?
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 13:03:44 od udry » Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #52 kedy: 21. September , 2008, 13:02:36 »

Ľudia, debatujte tu kľudne o Nohavicovi, aj o ŠtB, ale osobné invektívy si odpustite. Na to slúžia PM, prípadne krčmy.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #53 kedy: 21. September , 2008, 13:05:08 »

Aha,takže kto koncertoval za komančov a bol na vrchole slávy,bol hrdina?   Fuuha zíram  A nehovor mi "brate".  Nehovor mi už nič.   Skladačka zapadla do seba.  Mne je už všetko jasné.   
čo tu splietaš rudy ,ja nechapem o čo ti ide, tato debata je o ničom,ludia sa vždy budu delit na dobrych a zlych len otazka je uhol pohladu,budme radi že sa o tom možeme takto bavit a to je v živote naj doležitejšie
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 21. September , 2008, 13:14:09 »

Ľudia, debatujte tu kľudne o Nohavicovi, aj o ŠtB, ale osobné invektívy si odpustite. Na to slúžia PM, prípadne krčmy.
Prečo stale do mna rype. Ja som debatoval o Nohavicovi a jeho "skutkoch". Ked sa duskymu nepači,čo tu pišem,nech to nečita. A ked čita,tak nech reaguje vecne a nie stale žiada o zmazanie a provokuje s Hutkom a inymi poznamkami.  / o ktorom sa debatovalo včera a zmazalo sa./ A ked už niečo o sebe napiše,tak sa nesmie hnevat,ked sa na to zareaguje.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 21. September , 2008, 13:18:52 »

budme radi že sa o tom možeme takto bavit a to je v živote naj doležitejšie
Tak prečo niekomu vadi,že sa o tom bavime?    Povedz mi, prečo?  Prečo?
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #56 kedy: 21. September , 2008, 13:23:32 »

asi len niekto neodovzdal červenu knižku tot  vsjo Bavím sa skvele
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #57 kedy: 21. September , 2008, 13:30:01 »

Kua, Rudy, nehnevaj sa, ale chováš sa jak malé decko. Nikomu to dohromady nevadí, ale toto fórum má nejaké tématické zameranie a má nejaké pravidlá. Jednak sa tu snažíme diskutovať o gitarách a muzike a jednak sa tu snažíme vyhýbať osobným útokom. To, že niekto za socíku vystupoval, ešte predsa neznamená hneď, že kolaboroval, však sa zobuďte!

So svojou minulosťou sa musí každý vysporiadať sám. Kopu ľudí v minulosti boľševici zlomili, lebo ich skrátka surovo vydierali. Chceš vycestovať? Chceš byt? Chceš, aby tvoje dieťa mohlo vyštudovať gymnázium, alebo výšku? Fajn, máme pre teba ponuku....asi tak. Kopa ľudí sa na zoznamoch ocitla nevedomky, iná kopa ľudí podpísala čosi, o čom sa neskôr dozvedeli, že to bola spolupráca a nahlasovali akurát tak termíny koncertov. Viď prípad Koňýka zo Zóny.
Odsudzovať paušálne všetky kapely, čo za socíku vystupovali je choré. Iná vec sú hviezdy, ktoré sa viezli na najvyššej vlne sockultúry - všeliakí Gottovia, Vondráčkové, Elány a pod. Vtedy, keď ľudia ako Kubišová, Plastici, Kryl, Nohavica jednoducho nesmeli.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 21. September , 2008, 13:43:54 »

Kua, Rudy, nehnevaj sa, ale chováš sa jak malé decko. Nikomu to dohromady nevadí, ale toto fórum má nejaké tématické zameranie a má nejaké pravidlá. Jednak sa tu snažíme diskutovať o gitarách a muzike a jednak sa tu snažíme vyhýbať osobným útokom. To, že niekto za socíku vystupoval, ešte predsa neznamená hneď, že kolaboroval, však sa zobuďte!

Ale no tááááááááák.  Ved ja som nezačal o tom, ....kto bol na vrchole slavy,....ani o hrdinoch čo sedeli doma,.....ani som nikomu nenapisal,že nič neznamenal.....  Ved ja som len reagoval na tieto prispevky určene mne. A ja sa preto chovam ako male decko ? dusky to začal tahat tymto smerom.   Nebyt jeho prispevkov- aj včera,aj dnes- tato debata mohla prebiehat uplne v pohode. A pravdepodobne by bola už dávno skončila.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #59 kedy: 21. September , 2008, 13:56:45 »

uz sa tolko nehadajte :)

[img width= height=]http://i.pravda.sk/06/092/skcl/P1215a123_Sokol.jpg[/img]
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 22 otázok.