joey
|
|
« kedy: 18. September , 2008, 11:31:14 » |
|
no jo...ultra mega metalovo rockovy gitarista to nie je, ale muzikant teda ako sa patri... kto ho nepozna nech sa hambi pesniciek ma asi tak miliardu a koncertov tiez nie o vela menej... zbytocne by som to sem kopiroval ked na wiki je to pekne spracovane: http://sk.wikipedia.org/wiki/Jarom%C3%ADr_Nohavicataktiez je znamy dokument o jeho alkoholizme "Rok Dabla"... : http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=8668iba doplnim ze pred troma rokmi som bol na jeho koncerte na bratislavskom hrade a tam SAM s gitarou ktoru sem tam vystriedal s harmonikou spravil vyse dva a pol hodinovy koncert....a to sa ludia teda skvelo zabavali... jeho pesnicky su smutne, vesele aj sarkasticke a to je to zaujimave na nom... oficialny web: http://www.nohavica.cz/
|
|
« Posledná zmena: 18. September , 2008, 11:44:39 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. September , 2008, 11:33:21 » |
|
no jo...gitarista to neni
s touto vetou nesuhlasim.. hra uplne originalne si myslim, ked si predstavim ze by som mal hrat to co on, spievat do toho a este bavit publikum srandickami ako to robi on tak koniec.. toto je pan umelec si myslim (a to som metalovy odrastok)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. September , 2008, 11:34:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. September , 2008, 11:38:20 » |
|
zase toho gitaristu nemusite brat tak vazne....vela ludi takychto ludi za gitaristov v pravom zmysle slova nepokladaju...pokial nehra strasne sola, atd...samozrejme ze jeho pesnicky z gitaroveho hladiska nepatria medzi tuctove "par akordovky"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. September , 2008, 11:41:17 » |
|
zase toho gitaristu nemusite brat tak vazne....vela ludi takychto ludi za gitaristov v pravom zmysle slova nepokladaju...pokial nehra strasne sola, atd...samozrejme ze jeho pesnicky z gitaroveho hladiska nepatria medzi tuctove "par akordovky"...
za to ze niektori jedinci to tak neberu je len a len ich problem
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. September , 2008, 11:44:10 » |
|
ok, nebite ma... ...opravene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. September , 2008, 11:46:24 » |
|
kto rok dabla nevidel tak mala ukazka: inak sa v tom dokumente zobrazuje aj pociatok spoluprace s kapelou Cechomor...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. September , 2008, 12:01:58 » |
|
Nohavica by sa mal zapisat do kulturneho dedicstva Cechov, je to jeden z najlepsich zijucich musimakerov co tam maju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. September , 2008, 12:12:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 20. September , 2008, 23:02:28 » |
|
ja iba tolko pridam ze teraz mozno kupit v trafikach a vsade mozne DVD "Rok Dabla" za 45,- sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. September , 2008, 00:28:46 » |
|
Nie som folkáčka, a Nohavicu veľmi nepoznám, ale bola som na jeho koncerte na Červenom kameni. Bol to pre mňa silný zážitok vidieť, s akou úprimnosťou komunikoval s ľuďmi a pri počúvaní niektorých piesní som cítila zimomriavky... (nebolo to z tej strašnej kosy, ktorá tam v ten večer bola jednou z takých je aj "Já si to pamatuju". Ak ste tam boli, určite ste postrehli to hrobové ticho, ktoré počas nej bolo... . a mňa presvedčil. pre mňa je osobnosť... vyspievať to pred všetkými, to si žiada velký kus odvahy, sily a čistoty... a páčilo sa mi, ako hrá na gitare. niektoré pesničky si púšťam znova a znova a znova, i keď som rockerka a bigbiťáčka toľko radosti, koľko sa Nohavicovi podarilo rozdať v ten večer obrovskému davu ľudí, som ešte na žiadnom koncerte nezažila...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. September , 2008, 09:29:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. September , 2008, 09:45:12 » |
|
Len zmazavajte,zmazavajte. /na čí prikaz?/ Chcete vymazat nedavnu minulost? Chcete vymazat dejiny ? Chcete vymazat historiu? Národ,ktory zabuda na svoju minulost,bude mat zlu buducnost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. September , 2008, 09:48:51 » |
|
Ser na to Fero. Aj tak to zmažu. Niekomu tu na fore taketo veci kurevsky vadia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. September , 2008, 09:52:43 » |
|
nabonzoval na kryla ze je krpaty ma komplexy a neni spokojny v radiu slobodna europa. to su neskodne kamaratske informacie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|