Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 09:44:27
Strán: [1] 2 3 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jaromir Nohavica  (Prečítané 37045 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« kedy: 18. September , 2008, 11:31:14 »

no jo...ultra mega metalovo rockovy gitarista to nie je, ale muzikant teda ako sa patri...

kto ho nepozna nech sa hambi  Beeee

pesniciek ma asi tak miliardu a koncertov tiez nie o vela menej...
zbytocne by som to sem kopiroval ked na wiki je to pekne spracovane: http://sk.wikipedia.org/wiki/Jarom%C3%ADr_Nohavica
taktiez je znamy dokument o jeho alkoholizme "Rok Dabla"... : http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=8668

iba doplnim ze pred troma rokmi som bol na jeho koncerte na bratislavskom hrade a tam SAM s gitarou ktoru sem tam vystriedal s harmonikou spravil vyse dva a pol hodinovy koncert....a to sa ludia teda skvelo zabavali...

jeho pesnicky su smutne, vesele aj sarkasticke a to je to zaujimave na nom...

oficialny web: http://www.nohavica.cz/
« Posledná zmena: 18. September , 2008, 11:44:39 od joey » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 18. September , 2008, 11:33:21 »

no jo...gitarista to neni

s touto vetou nesuhlasim.. hra uplne originalne si myslim, ked si predstavim ze by som mal hrat  to co on, spievat do toho a este bavit publikum srandickami ako to robi on tak koniec.. toto je pan umelec si myslim (a to som metalovy odrastok)
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #2 kedy: 18. September , 2008, 11:34:34 »

a co je ked hra na gitaru?Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh! gitarista nie je len pretekarsky kukuricny metalista, priatelia.....
Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 18. September , 2008, 11:38:20 »

zase toho gitaristu nemusite brat tak vazne....vela ludi takychto ludi za gitaristov v pravom zmysle slova nepokladaju...pokial nehra strasne sola, atd...samozrejme ze jeho pesnicky z gitaroveho hladiska nepatria medzi tuctove "par akordovky"...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #4 kedy: 18. September , 2008, 11:41:17 »

zase toho gitaristu nemusite brat tak vazne....vela ludi takychto ludi za gitaristov v pravom zmysle slova nepokladaju...pokial nehra strasne sola, atd...samozrejme ze jeho pesnicky z gitaroveho hladiska nepatria medzi tuctove "par akordovky"...
za to ze niektori jedinci to tak neberu je len a len ich problem
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 18. September , 2008, 11:44:10 »

ok, nebite ma...  No hanbím sa.. ...opravene
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 18. September , 2008, 11:46:24 »

kto rok dabla nevidel tak mala ukazka:
inak sa v tom dokumente zobrazuje aj pociatok spoluprace s kapelou Cechomor...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 18. September , 2008, 12:01:58 »

Nohavica by sa mal zapisat do kulturneho dedicstva Cechov, je to jeden z najlepsich zijucich musimakerov co tam maju.
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #8 kedy: 18. September , 2008, 12:12:49 »

Ja si myslím že na Slovensku máme tiež dobrých muzikantov  Bavím sa skvele , napríklad taký multiinštrumentalista čo behá na takom spravenom vozíku, hrá na gitare, kolenom robí kláves, nohami hrá na bicie, v ústach má harmoniku  Bavím sa skvele vidieť ho väčšinou na miestach kde sa premele veľa ľudí, dá si pred seba dve plechovky a ľudia hádžu. Som ho nedávno videl na trnavskom jarmoku, sranda že jeden dosť podgurážený občan mu začal rozoberať jeho vozík, chcel presvedčiť ľudí o tom, že ide z playbacku  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 20. September , 2008, 23:02:28 »

ja iba tolko pridam ze teraz mozno kupit v trafikach a vsade mozne DVD "Rok Dabla" za 45,- sk  :)
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #10 kedy: 21. September , 2008, 00:28:46 »

Nie som folkáčka, a Nohavicu veľmi nepoznám, ale bola som na jeho koncerte na Červenom kameni. Bol to pre mňa silný zážitok vidieť, s akou úprimnosťou komunikoval s ľuďmi a pri počúvaní niektorých piesní som cítila zimomriavky...  :) (nebolo to z tej strašnej kosy, ktorá tam v ten večer bola :) jednou z takých je aj "Já si to pamatuju". Ak ste tam boli, určite ste postrehli to hrobové ticho, ktoré počas nej bolo... . a mňa presvedčil. pre mňa je osobnosť... vyspievať to pred všetkými, to si žiada velký kus odvahy, sily a čistoty... a páčilo sa mi, ako hrá na gitare. :) niektoré pesničky si púšťam znova a znova a znova, i keď som rockerka a bigbiťáčka  :) toľko radosti, koľko sa Nohavicovi podarilo rozdať v ten večer obrovskému davu ľudí, som ešte na žiadnom koncerte nezažila...  :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #11 kedy: 21. September , 2008, 09:29:48 »

http://
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 21. September , 2008, 09:45:12 »

Len zmazavajte,zmazavajte. /na čí prikaz?/  Chcete vymazat nedavnu minulost? Chcete vymazat dejiny ? Chcete vymazat historiu?  Národ,ktory zabuda na svoju minulost,bude mat zlu buducnost.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 21. September , 2008, 09:48:51 »

Ser na to Fero. Aj tak to zmažu. Niekomu tu na fore taketo veci kurevsky vadia.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #14 kedy: 21. September , 2008, 09:52:43 »

nabonzoval na kryla ze je krpaty ma komplexy a neni spokojny v radiu slobodna europa.

to su neskodne kamaratske informacie.   Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: [1] 2 3 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 23 otázok.