Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 00:19:46
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Test gitar Fender Telecaster  (Prečítané 50410 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #120 kedy: 29. September , 2008, 21:06:19 »

suhlasim ,lebo si povedal ,podla mna", podla mna nie ,každy ma iny nazor ved sa nebudem bavit o srakotach,Blackmoora som počul hrat na gibsonna a voxa a hralo mu to tak super ako aj fender s marshallom,šebana som počul v študiu hrat na mex fender do mixu a hralo mu to super-podla mna Zdravíčko

sebanovi hra ten fender vzdy dobre... ale gitarou to asi nebude  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #121 kedy: 29. September , 2008, 21:07:08 »

bezny posluchac rozozna v skladbe rachot, skreslene gitary, ciste gitary, melodiu a text, ak rozumie. nieco take ako aranzma, zvuk jednotlivych nastrojov, techniku jednotlivych muzikantov atd.. neriesi, prenho je dolezite ci si dokaze zapamatat a odhmkat melodiu rano cestou do prace.. no a potom su tu uchylaci ako my, co riesime kazdu kokotinu  :) Na zdravie!
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #122 kedy: 29. September , 2008, 22:32:11 »

bezny posluchac ...
podla mna bezny posluchac neexistuje.
bud sa to niekomu paci, nepaci, alebo mu to je uplne ukradnute.. viac netreba riesit, treba len presvedcit co najviac ludi aby sa im to pacilo a ci to uz bude gitarou, zvukom, podiovou sou, alebo marketingom v mediach je uplne jedno.
Zaznamenané

FALLGRAPP
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #123 kedy: 29. September , 2008, 22:41:01 »

bud sa to niekomu paci, nepaci, alebo mu to je uplne ukradnute..
no ved toto je bezny posluchac :) ostatni su uchylaci..  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #124 kedy: 30. September , 2008, 00:22:09 »

by si sa divil..bezny posluchac rozozna akurat cisty, skresleny a mozno este ze nejake haluze akoze efekty

By si sa divil... Moja frajerka pocula na prvykrat rozdiel medzi Hiwattom a Marshallom.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #125 kedy: 30. September , 2008, 00:22:40 »

no uplne OT.. ale podla mna je vela ludi posluchacov, co pocuvaju hlavne zvuk a ako to na nich vplyva, co to v nich vytvara.
maju fpici koncerty a podobne veci... pocuvaju ZVUK nahravky, celkovu atmosferu. a vedia si napr. dost vazit ked nieco znie vynimocne alebo tak. tazko to vysvetlit ale je dost takych ludi, to ale nejsu typy ludi co chodia na rockove koncerty po kazdej riti...

Tak tak.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #126 kedy: 30. September , 2008, 06:34:39 »

By si sa divil... Moja frajerka pocula na prvykrat rozdiel medzi Hiwattom a Marshallom.  :)
predpokladam, ze presla podrobnym skolenim ako moja, majova a podobne..to uz nie su bezne posluchacky, ale ovplyvnene nepriaznivymi vplyvmi  ha ha ha
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #127 kedy: 30. September , 2008, 07:06:34 »

to tu je ako u jebnutych na dvore ja sa nebavim či to rozozna ,ale či to je podstatne,pustite si čojaviem Extreme, ja počujem, že strieda ampy počujem aj marshall ,ale ide o to či to je podstatne v pesničke,vačšina ludi si to nevšimne a určite tam strieda aj gitary.Gilmore tak isto videl som ho hrat na gibsona čičo to bolo a čo som počul???Gilmora,nakrutil si jeho tipicky zvuk,mne je jasne že nejaky prihluchly amater nakruti zvuk ako krokodil ked ma zacpu.
urobme u vas v pivnici test zoberiem 5 gitar 5aparatov dame tam zaves na každy aparat s gitarou dostanem 5 minut a hadajte čo to je???, ak uhadnete min. 5 konbinacii z 10 (zložime sa po 5000sk ) vitaz berie všetko OK? kto sa hlasi ked nikto neuhadne viac ako 5 vraciame prachy Bavím sa skvele
nebojte sa prachy budu naspat Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. September , 2008, 07:34:16 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #128 kedy: 30. September , 2008, 07:28:53 »

no uplne OT.. ale podla mna je vela ludi posluchacov, co pocuvaju hlavne zvuk a ako to na nich vplyva, co to v nich vytvara.
maju fpici koncerty a podobne veci... pocuvaju ZVUK nahravky, celkovu atmosferu. a vedia si napr. dost vazit ked nieco znie vynimocne alebo tak. tazko to vysvetlit ale je dost takych ludi, to ale nejsu typy ludi co chodia na rockove koncerty po kazdej riti...
palli ale ja chapem čo chceš povedat,ale ja nehovorim o kapelych čo skutočne nevedia hrat,nemaju vybavenie,nemaju producenta ktory je pri tejto praci doležity,nemaju normalne študio,nemaju čas a nervy,invenciu, niečo normalne vyprodukovat.Ked bude hrat Vai a bude menit nastroje a aparaty budeš počut vždy dobry zvuk a super gitaristu o tom hovorim a baby do toho neplette maju svoje problemy ako kramy,malovanie držky a nakupovanie Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. September , 2008, 11:31:50 od joe » Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #129 kedy: 30. September , 2008, 07:57:01 »

teoretikov za tri nakladaky........
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #130 kedy: 30. September , 2008, 08:15:02 »

ja napišem že "ja nežerem hovna, lebo mi nechutia",vy z toho vytiahnete do debaty" hovna a chutia" čista psychiatria Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. September , 2008, 08:23:15 od joe » Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #131 kedy: 30. September , 2008, 08:22:05 »

najhorsie su teorie vydavane za totalne pravdy.....
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #132 kedy: 30. September , 2008, 08:24:20 »

ešte aj tie male vychodonemecke chujoviny hraju super
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #133 kedy: 30. September , 2008, 08:30:19 »

najhorsie su teorie vydavane za totalne pravdy.....

vela odbornikov na fore hodnoti nastroje
ktore videli iba na fotke a poculi z
youtube Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #134 kedy: 30. September , 2008, 08:36:06 »

vychodonemecke chujovinky su ovela lepsie ako ich drahsi kamarati z imperializmu.....
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.