Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:30:13
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nazareth v Bratislave  (Prečítané 10060 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« kedy: 27. September , 2008, 14:55:17 »

Nie som ziadny Dobšinsky,ale ked sa nikto nepodujal k dakemu pokecu o akcii ktora sa stala ,tak som sa toho len tak proforma zmocnil ja, Brdo prvy z bozi vôle sam........ Bavím sa skvele
Nie som ziadny velky fanda tejto starej skotskej kapely ,ale vyrastal som na ich muzike a uz tak sporadicky chodim na vsetky koncerty pre dôchodcov.
Necakal som ze tam bude tolko ludi aj ked sala nebola napraskana.
Potesil som sa perfektne zahranemu konertu predkapely FERMATA a skladieb z albumu Huaskaran ,ktore som uz asi 100 rokov nepocul  a snicle z albumu X. Neviem nazov lebo mam iba napalovak od autora.
Po dlhsej prestavbe podiovky nabehli na podium stari fotri, vyzerajuci ako chodiaca smrt  Fuuha zíram
Skoro som ich nespoznal. Spevak Dan McCafferty vyzeral ako keby bol na opustaku zo zahrobia, no ked zacali hrat tak som neveril vlastnym ociam ,usiam.
Chlapik na umretie spustil taky chraplak jak z CD-ka a nesral sa ani s vysokymi partami. No uplne mi vyrazil dych.
To ja v jeho veku budem rad ze sa dozijem a budem vediet trafit do senku a spät.
Gitarista s velkym bandžerom skovavajuce pod trickom mastil na Marshalloch jak " Joe " na predvadzacej nahravke.  Bavím sa skvele
Basak bol tiez postavicka. Plesaty s vyplestenymi ocami a dakym zvlastnym prstokladom. Tusim ma kratky ukazovak, lebo vsetko drzal prostrednikom a ukazovak pouzival iba pri prechodoch. Ale mastil na base jak o zivot, sice sem tam pouzival rytmicke skratky  Bavím sa skvele ale v jeho veku sa uz ani nedivim.
Bubenik bol daky mlady a drzal to cele v hecungu.
Polovicu skladieb som sice nepoznal ,ale ku koncu to vyknedlili starymi vypalovakmi a ako pridavok dali moju najoblubenejsiu skladbu MORNING DEW ,o ktorej sa mi len ani nesnivalo ze niekedy budem pocut naživo a este od Nazarethu.
Bolo to celkom mile prekvapenie kvôli ktorym sa oplati chodit na koncerty , aj ked nieste ziadny velky fandovia kapely na ktoru ste sa vybrali.
« Posledná zmena: 27. September , 2008, 15:16:11 od brdo prvy » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 27. September , 2008, 15:56:43 »

hotovy reporter :)

co su rytmicke skratky ? :)
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #2 kedy: 27. September , 2008, 17:48:44 »

ja budem pisat report pre rockplanet, takze sa mi nechce zbytocne vycerpavat, no ale:. koncert bol dobry, fermata super aj nazareth super. srandovne zistenie ale pre mna bolo, ze nazareth je vlastne coverband. medzi covermi, co hrali (a co ich preslavili), boli long black veil, this flight tonight, love hurts, cocaine, spominany morning dew a este srandicka guten abend, gute nacht. hrali 4-5 songov z noveho albumu a celkom v pohode, bol to aj rokenrol aj prijemne na pocuv, ziadne omdlievacky, ale ani to neurazilo. neviem ako vyzerali na podiu v bratislave deep purple, ale tito moc zivi neboli, i ked trochu sa teda hybali, spevak komunikoval tiez ako-tak. bubenik vyborny, gitarista fajn zvuk, ale jeho sola mi pripadali dost o nicom. kde mali veci nacvicene, hral velmi pekne, ale akonahle prislo k improvizacii, bola to tucna otrava. bez chuti a bez zapachu. ani technika, ani napad. solo v love hurts bolo uplny humac. mccaffertymu chvilku trvalo rozospievat sa, ale potom uz valal. skrek a la ac/dc, intonovany v pohode, i ked vek uz bolo samozrejme citit, ale co si nabral, zvladol. vokaly basak/bubenik velmi slusne. celkovy zvuk bol v pohode, trochu mi vadil moderny sposob nazvucenia bicich a basy, vobec to nesedelo s gitarou a spevom.

ale celkovo to su take rypacky, co rozhodne naladu nekazili. ako som povedal - dobry koncert.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #3 kedy: 27. September , 2008, 17:51:22 »

Inak tu je setlist, brdo nevies ako sa volal prvy a stvrty song?

1. ?
Keep on travelling
Guten Abend, Gute Nacht
4. ?
This Flight Tonight
Long Black Veil
Day at the beach
Dream on
Love Leads to Madness
Holiday
Enough Love
Cocaine
Whisky Drinking Woman
The Gathering
Hair of The Dog
Love Hurts
Morning Dew
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 28. September , 2008, 12:27:17 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele neblazni ja uz ani neviem ,ake skladby hrali  ?§!.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #5 kedy: 28. September , 2008, 14:08:50 »

ja som tiez bol. fermata bola super. nazareth tak to bola 70% vata a 30% dobry rocknroll
najnudnejsi mi tam prisiel bubeník, okrem hair of the dog a este jedne dvoch skadieb neukazal nic. Spevak spieval vyborne, celkovo aj s basakovym a bubenikovym hlasom im to islo skvele.
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #6 kedy: 28. September , 2008, 15:53:42 »

ja som tiez bol. fermata bola super. nazareth tak to bola 70% vata a 30% dobry rocknroll
najnudnejsi mi tam prisiel bubeník, okrem hair of the dog a este jedne dvoch skadieb neukazal nic. Spevak spieval vyborne, celkovo aj s basakovym a bubenikovym hlasom im to islo skvele.

Bubenik ukazal, ze vie hrat dobre aj zaujimavo v tom Cocaine a ako aj spominas, v par dalsich. To, ze inak nehral nic, bolo dane proste tym, ze ani ten predosly nehral nic a stari fotrici by sa na neho asi divali skaredo, keby im zrazu zacal do tych ich vatovaciek mydlit dvojkopy, protirytmy a neviem co este by sa voslo a oni na to neboli zvyknuti...
Inak s tym pomerom 70-30 celkom suhlasim a podotkol by som, ze basak s bubenikom spievali o dost istejsie, nez spevak. I ked on teda tym hlasivkam za zivot asi nalozil ovela viac s hentym jacakom.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #7 kedy: 29. September , 2008, 08:26:37 »

Mne sa tiez pacilo. Nazareth takisto nemam vobec napocuvany, poznal som 3 skladby, ked som tam isiel, no bavili ma o dost viac nez ich krajani Status Quo, od ktorych som poznal tiez asi 3 skladby.

Spevak bol sice staticky, za cely koncert nevytiahol mikrofon zo stojanu, no ked nespieval, tak sa sem tam presiel po podiu, ale nie moc rychlo :)
Zato basak bol postavicka, ten daval xsichty, komunikacia s publikom super, mal dobry zvuk. McCaffertymu jacaku navyse spieval este vyssi vokal, takze klobuk dole.
Velmi sa mi pacilo spracovanie coveru Cocaine, tak sa maju robit covery. Ale Nazareth vie o com to je... :)

Pripajam aj fotky:

Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 29. September , 2008, 09:02:44 »

Imbus: vyborne fotky !
kde si stal? bol si pod stage-om, ked sa tam nahrnuli fotografi?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 29. September , 2008, 09:33:20 »

urcite bol pod stageom.. :D ked som videl Imbusa na Status Quo, tak ich tam tiez nahnali jak prasce na porazku :D kviiiiiiiik
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #10 kedy: 29. September , 2008, 09:35:41 »

Ano, ja ked fotim, tak pod stageom, kde ostatni fotografi.
dakujem
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 29. September , 2008, 09:39:23 »

tam sa da dostat aj bez prekuazu? asi nie co?
inak oraganizacia bols super  ha ha ha
listok som mal na statie a po fermate som uz sedel na vip tribune  Som frajer
nikto to tam nekontroloval tak preco nie  Je to frajer
Zaznamenané

BOOGIESOUND

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #12 kedy: 29. September , 2008, 12:40:50 »

a po stvrtej skladbe vraj pustali aj do priestoru "statie pod podiom"
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 29. September , 2008, 13:30:00 »

do prdele to vazne? ja som si zobral fotak ze nieco pofotim na blog a prd som nafotil, lebo z boku kde som sedel sa nedalo dobre  Smútim
Zaznamenané

BOOGIESOUND

brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 29. September , 2008, 13:56:12 »

Ja som si to len cele pozrel a pocuvol,lebo fotky aj tak vzdy niekde stratim Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.