dominoo
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« kedy: 03. Október , 2008, 21:49:54 » |
|
zdravim, Bol by som rad za hodnotenie mojich nahravok ------>>>> www.bandzone.cz/dominikfabian <<<<-------Berte, prosim, do uvahy ze hram iba rok. Dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Október , 2008, 21:58:12 » |
|
podla mna je to dobre. predpokladam, ze ked hras iba rok, tak nebudes samouk, ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Október , 2008, 21:58:45 » |
|
Paci sa mi to, dost slusne na to, ze hras rok. Pokracuj v tom a drzim prsty. BTW... kamoska sa vola takisto ako ty, len v zenskom rode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dominoo
nováčik
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Október , 2008, 22:51:15 » |
|
podla mna je to dobre. predpokladam, ze ked hras iba rok, tak nebudes samouk, ci ? som samouk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 04. Október , 2008, 09:28:57 » |
|
Vcera som na to nechcel klikat, lebo si myslim, ze aha - zase nejaky zaciatocnik co nacvicil daku nirvanu, ale som rad, ze som sa mylil. Je to super, najdi si nejakeho dobreho ucitela, pracuj na technike, velmi sa mi to paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
dominoo
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 04. Október , 2008, 17:13:35 » |
|
Kebyze nebyvam v takej diere ako byvam, aj by som si nejakeho ucitela nasiel. Cim skor byt plnolety a vypadnut do niekde do velkeho mesta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 04. Október , 2008, 17:18:25 » |
|
Pekne to je velmi ... paci sa mi to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 04. Október , 2008, 17:24:18 » |
|
Nechcem moc radit,ale nejaky jemny podmaz bicich by tej nahravke bodol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dominoo
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. Október , 2008, 17:33:50 » |
|
Aj ja som nad tym rozmyslal. Bohuzial, nemam ten podmaz na com spravit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. Október , 2008, 17:47:29 » |
|
"Dobry muzikant musi vediet aj sam zahrat tak, aby posluchacov zaujal." Zeck
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. Október , 2008, 17:49:36 » |
|
"Dobry muzikant musi vediet aj sam zahrat tak, aby posluchacov zaujal." Zeck
Jasne. Aj tamburinista.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Október , 2008, 17:53:41 » |
|
Jasne. Aj tamburinista. v ramci svojich moznosti aj ten.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. Október , 2008, 20:55:18 » |
|
No mne sa to neskutocne paci. Si neskutocne kreativny v ramci basy a verim, ze mas v hlave jasno, ze kam dalej a co hrat. Krasne vies vyuzit efekty, pacia sa mi napady. Fakt si na super ceste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. Október , 2008, 20:59:39 » |
|
to co je s tym by sa dala vyvolavat kobra z vreca metronom by nezaskodil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 04. Október , 2008, 21:07:10 » |
|
to co je s tym by sa dala vyvolavat kobra z vreca metronom by nezaskodil. Viem, nie je to dokonalé ... no sú to moje prvé dve nahrávky, hrám iba rok. Prosím vypočujte si ich a svoj názor napíšte do Názorov, ďakujem. - Dominik Fabian To musicman : pride aj metronom Nepozeraj len na techniku a vsetko okolo toho... melodia je pekna Kolko kapiel a vela profesionalnych je nepresnych...
|
|
« Posledná zmena: 04. Október , 2008, 21:07:40 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. Október , 2008, 21:11:57 » |
|
Viem, nie je to dokonalé ... no sú to moje prvé dve nahrávky, hrám iba rok. Prosím vypočujte si ich a svoj názor napíšte do Názorov, ďakujem. - Dominik Fabian To musicman : pride aj metronom Nepozeraj len na techniku a vsetko okolo toho... melodia je pekna Kolko kapiel a vela profesionalnych je nepresnych... basa musi hrat presne. keby dosiel do kapely tak ho zahlusia. radsej malo ale presne odzaciatku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. Október , 2008, 21:14:37 » |
|
basa musi hrat presne. keby dosiel do kapely tak ho zahlusia. radsej malo ale presne odzaciatku.
Vidis, zasa ti budem oponovat, pretoze bicie maju hrat presne, basa ma hrat presne, gitary... atd atd atd... Cela kapela ma hrat presne... Ja nepoznam basaka, ktory po roku hrania tvori. Poznam len takych, co po roku chcu ampegy, Fodery.... a podobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dominoo
nováčik
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Október , 2008, 21:17:01 » |
|
Mal som iste technicke problemy, nepocul som sa vobec. Ale to nie je vyhovorka, snazim sa v rytmike zlepsit, hram s dvoma kapelami.
|
|
« Posledná zmena: 04. Október , 2008, 21:17:21 od dominoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 04. Október , 2008, 21:17:33 » |
|
Vidis, zasa ti budem oponovat, pretoze bicie maju hrat presne, basa ma hrat presne, gitary... atd atd atd... Cela kapela ma hrat presne... Ja nepoznam basaka, ktory po roku hrania tvori. Poznam len takych, co po roku chcu ampegy, Fodery.... a podobne. no dobre mozno je to tvorivy umelec ale casom by teda mohol hrat aj s metronomom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Október , 2008, 21:18:37 » |
|
no dobre mozno je to tvorivy umelec ale casom by teda mohol hrat aj s metronomom Urcite, plne suhlasim s tebou a od zaciatku cvicit s metronomom. Metronom je kamarat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 04. Október , 2008, 21:20:39 » |
|
Mal som iste technicke problemy, nepocul som sa vobec. Ale to nie je vyhovorka, snazim sa v rytmike zlepsit, hram s dvoma kapelami. Hlavna vec, ktora je vynikajuca je, ze hras s kapelami. TOTO je super, pre basakov to je najlepsia skola(hrat s bubenikom) . Moj nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dominoo
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Október , 2008, 12:37:36 » |
|
...na druhej strane, ak pojdes do dobrej kapely prilis skoro, mozes brutalne zbrzdit svoj hracsky vyvoj. Dufam ze to nebude moj pripad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|