Swyx, zevraj je to najlepsia kniha, co o tomto mozes dostat. Zhanam ju uz 2 mesiace a az vo stvrtok mi tetka v redute povedala, ze na slovensku ju uz nenajdem nikde.
nie som si isty ci je az taka dobra snad sa najdu lepsie:
prvych 20 stranok je o aparatoch, gitarach... (to je take tliachanie od nicoho k nicomu; osobne som sa dozvedel ovela viac tady na fore za 2 dni)
druha cast zaklady improvizacie je: naladenie, natiahnutie strun...., potom nasleduje vlastne pentatonika na Ami, Cdur, ale nikde neni napisana ze je to pentatonika (vlastne podla mna najlepsia cast knihy pokial nevies pentatoniku, ale texty k tomu su napisane dost divne na moj vkus, taka snaha o jednoduchost ale viac moc mi to nedalo) a potom nasleduju finty ktore som riesil tady je to rozne natahovania, slide hameringy (kto si vies urobit aj sama ked uz mas neaky zaklad), a nakoniec cez 30 stran akordov, ktore su vsade na internete (cize zbytocne plytvanie),
teraz by som si uz dvakrat rozmyslel ci su ju kupim, ved stala okolo 400sk, mohla to byt dobra kniha keby ju napisal radsej trocha zlozitejsie, ale presnejsie a obsirnejsie, alebo lepsie, no dost by ma zaujimalo co sa riesi v dvojke a trojke