Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 19:34:57
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Coloured People  (Prečítané 9058 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #45 kedy: 10. Október , 2008, 19:04:49 »

Este raz opakujem, je to ako LIVE zaznam + dotocene vokaly, to znamena, tocili sme to bez metronomu, na podiu, vsetci naraz, okrem lenky, ktora spievala v "kukani", kvoli presluchom atd..., je to v podstate surove + nejake zvukove upravy... Naschval sme to robili tak, aby to bolo take, ako sme schopni zahrat nazivo...

Ja nie som nejaky znalec tohto zanru, ale trosku vyraznejsie by to mozno chcelo. Takto si to predstavujem ako kulisu k popijaniu v lepsej kaviarni pripadne, aby vynikla nejaka dobra spevacka, takze je to vlastne asi OK Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #46 kedy: 10. Október , 2008, 19:25:08 »

Vec vkusu, kazdopadne treba mat na taku hudbu naladicku a ja ju dnes mam. Inak ten YouTube jej brutalne ubral zamat v hlase. Co sa tyka aranzmanov, podla mna su ok, minimalizmus mam rad. A kedze spevacka je stokilova bomba, tak asi na teba nebude nikdy posobit ako vyretusovana Britney z obalky People.

PS: Toto je minimalizmus v dokonalosti svojej   Je to frajer
PS2: Lepsia kvalita nahravky , ale najlepsie je vypnut svetla, vyhodit rodinu z izby pripadne byt sam v office ako ja teraz a pocuvat... no nic idem popracovat...

pekny song
Zaznamenané

o-yep sro
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #47 kedy: 10. Október , 2008, 22:05:35 »

no uznavam je to fakt kvalitka, dobri muzikanti ste sa stretli aj velmi vkusne hrate. Spevacka znie normalne jak nejaka americka RnB spevacka.... mne sa to nepaci nemam moc takyto spev rad ale hudba super. Ale predsalen som viac na shred a 1300 tonov za sekundu :) drzim vam palce s tymto by ste mohli mat uspech....nechystate sa spievat aj po slovensky?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #48 kedy: 11. Október , 2008, 03:40:00 »

Počúvam to.. Trošku viac je stále spev nad ostatnými nástrojmi, keď mám v noci počúvať pri určitej hlasitosti, už sa mi niekde strácajú nástroje.

Lenka spieva výborne, na naše pomery výrazný nadpriemer, v prvých 3 skladbách nepočujem, že by mala intonačné problémy, ako spomína Rastis. Pekný výrazový pocitový spev. Len v poslednom songu od Sade to veľmi málinko intonačne pokrivkáva. Muzika príjemná, Kapela by mohla byť výraznejšia, aj keď podklad je dobrý, ale stále akoby to bolo spievané do stiahnutého podkladu z netu. Pri sóle basy to trochu padne, mám pocit, že basák, aj keď nie je mimo, sa hľadá - čo zahrať..
Vokálov by kľudne mohlo byť vkusne viac.

Slušne postavená latka ďalším  kapelám na fóre..
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #49 kedy: 11. Október , 2008, 08:11:30 »

stagemaster, ty si seriozny ako predator, uz som to napisal... a ulohou fora nie je ucit ludi hrat na gitaru...na to je skolska statna sustava a sukromne skoly, keby si nahodou nevedel...
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #50 kedy: 11. Október , 2008, 08:40:28 »

Velmi dobre kapela, velmi dobre zvuk - Majo Fero :) Paci sa mi, ze sa to takto poradilo nazivo. Aj ked tam nie su divaci, takze to nie je celkom nazivo. Nerozmyslali ste nad tym? Ze by tam bolo pocut aj odozvu publika? Ci ked budete slavnejsi? :)
Zaznamenané

stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #51 kedy: 11. Október , 2008, 09:49:18 »

Dakujem za pripomienky, vazim si Na zdravie!
Este chcem podotknut, ze fungujeme asi tak mesiac a pred tym zaznamom, sme spolu hrali asi 3 krat, takze este nie sme zohrati, ako by sme chceli. Az na tom podiu sme riesili vela veci, vratane foriem skladieb atd.. urcite sa budeme snazit sa posunut dalej a spravit nieco s aranzmanmi, len zatial sme este nemali cas na skusku spolu...
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #52 kedy: 11. Október , 2008, 12:19:47 »

zopakujem otazku :) budete robit aj v slovencine?
Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #53 kedy: 11. Október , 2008, 12:21:45 »

much: myslim, ze nejaku vec urcite, ale to asi bude len minoritny podiel:)
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 22 otázok.