Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 12:37:37
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Coloured People  (Prečítané 9100 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #30 kedy: 10. Október , 2008, 18:16:25 »

mmm, tak diky, aspon som sa utvrdil vo vyzname tohto fora... ako som si vsimol, riesia sa tu fakt nepodstatne veci, ktore vobec nemaju s muzikou nic spolocne, to ma mrzi najviac... nenasiel som tu zatial ani jednu normalu temu... potom sa necudujem, ze ludia aj tak vnimaju... nedokazu sa dostat len cez tu tenku povrchovu liniu...
čo je normálna téma?Však sa tu debatuje o všetkom,o Lenke bola samá chvála.Ehmm..o čom by sa mali chlapi baviť?Hádam nie o muzike? Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 10. Október , 2008, 18:16:45 »

ja mam so spevom zase nejake intonacne problemy. ale to mam vzdy, asi mi uz nacisto hrabe  Bavím sa skvele je tu nejaky sluchar co ma podrzi ? nech nie som za drbnuteho  Bavím sa skvele

inak to zneje velmi na urovni. ale spevu je tam podla mna moc (hlasitostne).
Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #32 kedy: 10. Október , 2008, 18:20:20 »

Rastis: okej, to nebolo myslene vazne, ved to vies... ale povedz mi, ci Ti forum pomohlo s Tvojou hrou? povedal Ti tu niekto niekedy nieco uzitocne...teraz nemyslim na veci okolo zvuku a techník všelijakých a neviem akych veci okolo tej podstatnej...

Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 10. Október , 2008, 18:20:31 »

čo je normálna téma?Však sa tu debatuje o všetkom,o Lenke bola samá chvála.Ehmm..o čom by sa mali chlapi baviť?Hádam nie o muzike? Bavím sa skvele
No neboj. Ani sa nenazdaš a budeš sa bavit len o muzike. Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 10. Október , 2008, 18:22:01 »

Rastis: okej, to nebolo myslene vazne, ved to vies... ale povedz mi, ci Ti forum pomohlo s Tvojou hrou? povedal Ti tu niekto niekedy nieco uzitocne...teraz nemyslim na veci okolo zvuku a techník všelijakých a neviem akych veci okolo tej podstatnej...

mne s hrou nepomohlo, ale chcem verit, ze ja som niekomu s hrou pomohol.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 10. Október , 2008, 18:22:24 »

rastis nepotrebuje v ničom pomahat  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 10. Október , 2008, 18:23:35 »

rastis nepotrebuje v ničom pomahat  Na zdravie!

preco myslis ?  Na zdravie!
Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 10. Október , 2008, 18:23:54 »

Este raz opakujem, je to ako LIVE zaznam + dotocene vokaly, to znamena, tocili sme to bez metronomu, na podiu, vsetci naraz, okrem lenky, ktora spievala v "kukani", kvoli presluchom atd..., je to v podstate surove + nejake zvukove upravy... Naschval sme to robili tak, aby to bolo take, ako sme schopni zahrat nazivo...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 10. Október , 2008, 18:25:24 »

preco myslis ?  Na zdravie!
a potrebuješ ?  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 10. Október , 2008, 18:25:35 »

... je to ako LIVE zaznam ...

vidis, tak to mi nedoslo. je to super. ked sa to pocuva dlhsie, uz to intonuje dobre :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 10. Október , 2008, 18:25:55 »

a potrebuješ ?  Na zdravie!

kto nepotrebuje ?  Na zdravie!
Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 10. Október , 2008, 18:31:41 »

Rastis: podla mna cez pismena/slova sa tazko pomaha v takejto kategorii, u kazdeho je to individualne a kazdy moze pochopit 1 slovo uplne inak...

Snazime sa hrat tak, aby mal kazdy nastroj svoje miesto, nebudeme predsa zbytocne sypat 1300 tonov za sekundu, ako je to tu oblubene u vacsiny(lebo treba drtit;)) a dopadne to ako strasny bordel... Snazime sa naopak vytvorit nejaky celok, tlacit to do spevacky a ta to potlaci do ludi so vsetkym, co treba...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #42 kedy: 10. Október , 2008, 18:35:04 »

tlacit to do spevacky
verim, ze takych, co by radi tlacili do spevacky, by sa naslo viac  ha ha ha

add forum, keca sa tu hlavne o hudbe, semtam to sklzne do inych debat pre pobavenie  :)

add hudba, celkom fajn..prijemne pocuvanie
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #43 kedy: 10. Október , 2008, 18:41:36 »

prijemna muzicka, len tak dalej
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #44 kedy: 10. Október , 2008, 19:00:08 »

Ten Hometown..mi ani nepríde ako pop jazz,skôr keby speváčka lepšie zaspievala,prípadne erotickejšie pôsobila plus nejaké šmrncovné aranžmá,tak by to bola super pop pecka ;DTakto také ništ moc.teda aspoň ten Hometown...

Vec vkusu, kazdopadne treba mat na taku hudbu naladicku a ja ju dnes mam. Inak ten YouTube jej brutalne ubral zamat v hlase. Co sa tyka aranzmanov, podla mna su ok, minimalizmus mam rad. A kedze spevacka je stokilova bomba, tak asi na teba nebude nikdy posobit ako vyretusovana Britney z obalky People.

PS: Toto je minimalizmus v dokonalosti svojej   Je to frajer
PS2: Lepsia kvalita nahravky , ale najlepsie je vypnut svetla, vyhodit rodinu z izby pripadne byt sam v office ako ja teraz a pocuvat... no nic idem popracovat...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.