Lepsie povedane tato hlava nie je moja, alebo resp. nebola moja. Podaroval mi ju kamos, u ktoreho som to nasiel v skusobni pod postelou. (ako som sa dostal pod postel je teraz nepodstatne
).
Mam taku prosbu na vsetkych Homemade stavitelov aparatov, ci by mi vedeli poradit, ako to znovuozivit. Pomoc je samozrejme na dialku a do elektroniky sa rozumiem skor pasivne ako aktivne. Ale nieco viem.
Mozem posielat detailne foto, ak by ste potrebovali hlbsie nahliadnut, a co sa tyka suciastok, tak len precitat, co je na nich.
Problem je v tom, ze tato hlava nefunguje a to preto, lebo su uplne zhorene patice, v ktorych su zasadene lampy. Je mi jasne, ze v prvom rade budem musiet vymenit patice a najma nejake stare lampy, kvoli otestovaniu.
Kamos mi povedal, ze tato hlava hrala dost pekne, tak skor vintage, ako som si aj myslel. Pricinu, ktoru som popisoval bola sposobena tym, ze raz hral na tom v skusobni a z nicoho nic mu to vyplo a vyhodilo poistky v skusobni a ked sa pozrel dozadu, tak zistil, ze uz asi vela nespravi...
Prikladam fotky, piste nazory.
PS: ak by to bolo nerealne to, co by som chcel, tak kludne napiste. (myslim tu pomoc na dialku)