Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 15:47:15
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ktoru 4x12 za rozumnu cenu? (Behringer / Marshall / Trace Elliot)  (Prečítané 41537 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #30 kedy: 19. Október , 2008, 20:18:29 »

dobre hra za male prachy Kustom box 4X12
hra fajn, ale ked som vedla neho postavil Marshall tak to bol velky rozdiel.
ak hras Tvrdsie styly, tak ti mozem doporucit IMG stageline http://www.monacor.sk/catalogue-product.phtml?id=5287&Comp=0&Hier=1&MainKtg=60&SubKtg=482 hra fajn, urcite lepsie nez Kustom, (aj Joe si ho pochvaloval) je viac na tvrdsiu hudbu.
Ale ak ti mam dat radu, ze co kupit, tak naozaj dosetrit a kupit 1960, tam mas zaruku, ze ho kedykolvek predas ak sa ti nebude pacit a za rovnaku cenu za aku ho kupis. Trace eliot, behringer a podobne mozu hrat fajn, ale predavat ich budes velmi tazko ak nahodou..
Zaznamenané

FALLGRAPP
udry
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 19. Október , 2008, 20:37:23 »

Čo je to tu za "novum",že ked sa niečo kupuje hned sa rozobera "za kolko to potom predam,ako lahko-tažko sa to predava".Už som si to všimol viackrat. Mna osobne nikdy nenapadlo,ked som niečo kupoval, rozmyšlat, či mi to niekto potom kupi a za kolko to predam.Som to chcel,tak som to kupil. A ked som sa rozhodol to predat,tak som proste akceptoval  trh.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #32 kedy: 19. Október , 2008, 20:47:40 »

Čo je to tu za "novum",že ked sa niečo kupuje hned sa rozobera "za kolko to potom predam,ako lahko-tažko sa to predava".Už som si to všimol viackrat. Mna osobne nikdy nenapadlo,ked som niečo kupoval, rozmyšlat, či mi to niekto potom kupi a za kolko to predam.Som to chcel,tak som to kupil. A ked som sa rozhodol to predat,tak som proste akceptoval  trh.

asi mas tolko penazi, ze nepotrebujes nic predavat, tak to uz hej, to potom nehladis na to Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #33 kedy: 19. Október , 2008, 20:48:12 »

to neni moc mudre  :) mohol si mat 2x tolko veci
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 19. Október , 2008, 21:00:00 »

pozeram sa na to podobne. kupujem s rozmyslom to co chcem a ked to mam, tesim sa z toho a nehodlam to zase predavat. skorej vynimocne...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 19. Október , 2008, 21:00:45 »

asi mas tolko penazi, ze nepotrebujes nic predavat, tak to uz hej, to potom nehladis na to Na zdravie! Bavím sa skvele

veci sa okolo mna premele dost, nemusim byt ja ich medzivlastnik :)
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #36 kedy: 19. Október , 2008, 21:06:02 »

Gitarista je od prírody tvor stale nespokojný so svojím zvukom a keď si nechce priznať, že chyba je v nom, tak hladá chybu v nástroji, kábli, efekte, aparáte, reprobedni, alebo to zvalí na zvukára.
« Posledná zmena: 19. Október , 2008, 21:43:45 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
udry
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 19. Október , 2008, 21:11:33 »

Popredaval som už toho za tie roky dost.A nikdy som nejak "neplakal nad tym" aj ked som to predal lacnejšie ako som kupil. Nepotreboval som to,prestalo ma to bavit,niečo mi na tom vadilo,tak načo to bude doma zavadzat?   / ovela viac ma sere kolko " prerobim",ked po 3-4 rokoch predavam auto-tam už su ine rozdiely / Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #38 kedy: 19. Október , 2008, 21:19:49 »

Popredaval som už toho za tie roky dost.A nikdy som nejak "neplakal nad tym" aj ked som to predal lacnejšie ako som kupil. Nepotreboval som to,prestalo ma to bavit,niečo mi na tom vadilo,tak načo to bude doma zavadzat?   / ovela viac ma sere kolko " prerobim",ked po 3-4 rokoch predavam auto-tam už su ine rozdiely / Na zdravie!

Tak tak, presne tak. Žmurk  A ten cenovy rozdiel medzi nakupom a predajom je daň za to, ze dana vec bola pouzivana a robila radost pouzivatelovi.
 Na zdravie!
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #39 kedy: 19. Október , 2008, 21:32:16 »

a ked sa mozem opytat, co ti zacalo vadit na tej bednicke?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
udry
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 19. Október , 2008, 21:46:10 »

a ked sa mozem opytat, co ti zacalo vadit na tej bednicke?
Nič . Predtym som mal  cely gear v jednej velkej miestnosti,vratane 2x200 W " PA" Tam ta 4x12 bola o.k. Ale kedže ta miestnost bude použita na ine veci a "PA" sa už nepouživa,tak som sa  rozhodol  všetko prestahovat do menšej. A tam mi bude stačit 1x12 /momentalne hram do repra v combe/,možno 2x12 s Greenback.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #41 kedy: 09. December , 2008, 19:28:57 »

ja zvazujem teraz tiez nejaku kupu a rozmyslam o 4x12" boxe. 2x12" ma sice vyhodu v tom, ze sa da lahko nosit a prenasat, ale skrz cenu sa mi to moc neoplati. nemam v plane nejako vrazit do boxu moc penazi...zatial.

takze sa rozhodujem medzi:
- kustom - na ten box som aj hral a znelo to myslim velmi slusne, ale mohlo to byt aj tym, ze bola zmena 1x12" box a 4x12". ale po nete idu chvali, ale aj nie, tak sa pytam.

- Behringer - no tuto to je podobne, ale na tento box som nehral. je dobry ? celkom sa mi paci aj dizajnovo, ale asi by som odmontoval ten napis Behringer  Bavím sa skvele

- aebo je este moznost, ze by som zohnal odniekal prazdny 2x12" box a k V30 co mam v starom by som dokupil dalsi a osadil ich tam.

ale mam akysi vnutorny pocit, ze cem jebu 4x12"  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #42 kedy: 09. December , 2008, 19:41:28 »

Predám Ti originál kovový nadpis MESA BOOGIE z boxu Halfback...bude to hrať ako sviňa.... ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #43 kedy: 09. December , 2008, 21:24:05 »

sice nepomohlo, ale nevadi, ale ten napis by si mohol, dam si dole Kustom alebo Behringer a dam to tam...predas za babku ?  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #44 kedy: 09. December , 2008, 21:24:51 »

sice nepomohlo, ale nevadi, ale ten napis by si mohol, dam si dole Kustom alebo Behringer a dam to tam...predas za babku ?  Na zdravie!

Aspon nech ten pocit tam je.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 22 otázok.