Valla
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 15. December , 2008, 20:19:30 » |
|
tak uz mam v skusobni ten Kustom zajtra na skuske sa uvidi, zatial som spokojny a dost
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 15. December , 2008, 21:17:46 » |
|
tak uz mam v skusobni ten Kustom zajtra na skuske sa uvidi, zatial som spokojny a dost kamos si tiez kupil Custom kysnu a nejako mu rezonuje jeden leprak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 15. December , 2008, 21:22:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 15. December , 2008, 21:32:12 » |
|
Tak to je potom bedna madi in DD - (dorob doma )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 15. December , 2008, 21:34:23 » |
|
Tak to je potom bedna madi in DD - (dorob doma ) ja ked som ju mal novu tak nerezonovalo nic az minule mi zacala zadna stena tak sem ju trocha vystuzil ked mu rezonuje reprak tak nech to reklamuje
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 21:36:32 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 15. December , 2008, 21:38:59 » |
|
kamos si tiez kupil Custom kysnu a nejako mu rezonuje jeden leprak to bolo prve, co som spravil, ze som popocuval, ci kazdy reprak hra a ci hra dobre a hra, takze som spokojny dufam, ze spokojnost dlho vydrzi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 15. December , 2008, 21:41:13 » |
|
to bolo prve, co som spravil, ze som popocuval, ci kazdy reprak hra a ci hra dobre a hra, takze som spokojny dufam, ze spokojnost dlho vydrzi jasne ze vydrzi ked budes hrat na gitare a nie basou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 22. Február , 2009, 11:19:47 » |
|
predal som svoju bednu, ale nemam peniaze na poriadnu, tak uvazujem ci mam kupit behringer s jensenmi a neskor ked by som mal peniaze by som vymenil repraky za V30 alebo eminence legend.. je to dobry napad? alebo z toho bude temne fiasko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 22. Február , 2009, 11:22:06 » |
|
predal som svoju bednu, ale nemam peniaze na poriadnu, tak uvazujem ci mam kupit behringer s jensenmi a neskor ked by som mal peniaze by som vymenil repraky za V30 alebo eminence legend.. je to dobry napad? alebo z toho bude temne fiasko?
Dospor si. Ver, ze sa Ti to oplati. Behringer boxy su fakt naprd. To uz radsej Harley.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 22. Február , 2009, 11:22:42 » |
|
neni to dobry napad. kup si ten behringer a potom radsej kup celu bednu s v30 a budes mat 2 4x12 vide ta to takisto
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 22. Február , 2009, 11:23:16 » |
|
Dospor si. Ver, ze sa Ti to oplati. Behringer boxy su fakt naprd. To uz radsej Harley. ten behinger vobec neni naprd, hra prijemne, trochu sa blati v basoch, ale neni to vobec hrozne. za tu cenu super
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 22. Február , 2009, 11:30:36 » |
|
radšej počkaj a kup si marshall, kokotiny sa zle predavaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 22. Február , 2009, 11:35:01 » |
|
radšej počkaj a kup si marshall, kokotiny sa zle predavaju presne tak, behringer bedne to je tazka p*čovina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 22. Február , 2009, 11:41:28 » |
|
presne tak, behringer bedne to je tazka p*čovina
a na kolkych si hral? mame tu bednu v skusobni, v pohode obstoji aj vedla mesa bedne... nehra lepsie, ale neni to vyslovene pruser oproti tomu
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 22. Február , 2009, 11:43:08 » |
|
len ide o to ze teraz som na mizine a to velmi kvalitne ale bednu treba a kedze o behringeri sa vravelo ze je ok, teda ak je konstrukcne dobra tak potom by po vymene reprakov podla chuti (chcel by som e. legend a takich bedni vela nie je) by mala teoreticky hrat dobre... ale asi mate pravdu je to picovska spekulacia, boli by starosti s predavanim jensenmi, s kupovanim novych repro, ktovie kolko by som prerobil a aky by bol vlastne vysledok.. takze mi neostava nic ine len si kupit harleya 212 a ked budu prachy kupim poriadnu velku bednu..
mates tu predava marshall 2x12 bednu za 280 ojro..ten behringer ta vyjde narovnako. myslim, ze ta marshall bedna stoji za zvazenie http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,74338.0.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|