temo
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 22. Február , 2009, 15:10:08 » |
|
to nejde metal dole vodou ale staroba nedovoli chapat novinky Ty si už taký starý že už fakt tie novinky nechápeš? tak to je naozaj smutné
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 22. Február , 2009, 15:12:25 » |
|
Ty si už taký starý že už fakt tie novinky nechápeš? tak to je naozaj smutné ked si mal 18 rokov tak 45 rocni vtedy tiez tvrdili ze 80' metal je zly a pocuvali stariny zo 60'. to je jednoducho vyvoj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 22. Február , 2009, 18:38:38 » |
|
rad by som si pozrel umelca keby musel hrat cisto do plexi iba s kablom bez 10 krabiciek s efektami a nakopavatkami. co by zahral tento keby este trosku pocvicil by mozno na cistom nejakeho kohutika jarabeho dal
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2009, 18:41:19 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 22. Február , 2009, 18:42:19 » |
|
džou uz starne straca kontakt s realitou, kazde druhe slovo marshall , jak po mrtvici jak marshall? mne je jedinemu ukradnute kto na čom hra,u mna už pojem metal je hruza ked sa naučiš trocha hrat nemožeš hrat nejaky podladeny brutak anal a počuvat brechanie spevaka lebo by ta jeblo a ani ludia to nechcu počuvat,Napisal som ak neregistruješ že už som počul hrat a dobre aj na behringer kombo Marshall je pre mna najvyhovujucejši aparat a nestoji majland,kludne sa to može zmenit kedy sa mi zachce je to totiž len moja vec,pred par rokmi to boli ine aparaty ,sranda chcel by som sa opytat kolky počuvaju a žeru nejakych dvadsatročnych muzikantov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 22. Február , 2009, 19:15:01 » |
|
Presne tak, metal nikoho nezaujima, a dvadsatrocni muzikanti su na picu, podme hrat Queen. Ach joe... Ale snad si to tak nemyslel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 22. Február , 2009, 19:22:49 » |
|
Presne tak, metal nikoho nezaujima, a dvadsatrocni muzikanti su na picu, podme hrat Queen. Ach joe... Ale snad si to tak nemyslel tak my napiš nejake hviezdy ach martin a nepovedal som že su na p*ču alebo? a Queen to je ina kapitola kapitola nedosiahnutelnych, ved tu sa spominaju,Vaivia ,satroši, Lucaterovia a ty zrovna nie su mladici ...a hlavnetu sa stale spomina stary metal verzus novy , kludne si možeme zahrat mne je jedno či stary či novy chujovina ako chujovina hlavne mlady u mna v klube hravaju dva X do tyždna a som vačšinou spokojny rad ich počuvam a dobre si snimi vychadzam...20 ročny mastia často starych parplov a ja sa na tom zabavm
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2009, 19:44:36 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 22. Február , 2009, 19:26:05 » |
|
Trace Elliot od rudyho. Nemal som este cas na priame porovnanie s Kustomom, ale s tym ako hra, som uplne spokojny. Jedina skoda, ze nema kolecka to mal odomna ,velmi dobry box čo nan hovoriš???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 22. Február , 2009, 19:55:13 » |
|
neviem co do teba furt jebu s Queenom brechavy a grcavy metal je naj len mu treba prist na chut. Rudymu nosis kytice na hrob ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 22. Február , 2009, 19:56:54 » |
|
neviem co do teba furt jebu s Queenom brechavy a grcavy metal je naj len mu treba prist na chut. Rudymu nosis kytice na hrob ? až ma oblalo..čo sa mu niečo stalo? ? to by som nemohol stačilo včera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 22. Február , 2009, 19:58:25 » |
|
neviem co do teba furt jebu s Queenom brechavy a grcavy metal je naj len mu treba prist na chut. Rudymu nosis kytice na hrob ? tomuto mám prísť na chuť?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 22. Február , 2009, 20:00:07 » |
|
tym ze sa v tom neorientujes vyberes taky grc. mladi chalani ti poradia co sa hrava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 22. Február , 2009, 20:02:34 » |
|
co ja trepen queen, vsak len teraz som ho spomenul... inac, je to uplne ok ze ho hraju na hokeji, presne to pasuje ku sportu kde sa banda ... nahana s palicami za nejakou ciernou kokotinou
aspon v niečom sa zhodneme s tou kokotinou, ale pošli mi nejaku mladu super kapelu mna to važne zaujima ale nie 30tnikov každy tyžden mi hraju 20ročny v klube a vačšinou hraju kover a to Parplov ,ozbornov,zeplov,maidnov aj queenov ale len ty čo vedia aj spievat ...preto sa ich často pytam prečo hraju taku staru muziku či dnes nič poriadne neni, ja to nemyslim v zlom ako si niektori myslia
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2009, 20:03:28 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|