musicman
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 28. Október , 2008, 23:17:30 » |
|
niekde tu na fore koluje odkaz na firmu, ktora za tazke prachy (tisice euro) ponuka "vyhranie" noveho nastroja (gitara, husle). Maju na to nejaku technologiu, nieco na sposob pustania "spravnych" frekvencii do dreva. Nie ze by som bol takejto veci nejako extra nakloneny, ale nieco na tom bude
ano dalsi nosia gitary do zvonice k zvonu. Mozna by pomohla aj Teodora spravi z Diamantky Gibson 57 black beauty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 28. Október , 2008, 23:22:18 » |
|
Ale pi*u, proste ti skončila fáza. Je to len iný názov pre to isté ... bežná vec vo svete ... ľudia sa kvôli tomu roky zabíjajú (Alah,Budha ...) . nebudem ti brat iluzie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 28. Október , 2008, 23:53:13 » |
|
chlapci, (a teraz myslim vsetkych) fakt tomu picu rozumiete. strcte palec do prdele a chodte na gemer 10tku.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 29. Október , 2008, 07:12:10 » |
|
To su mi veci . Ja som minule gitaru ujebal remeňom a hned hrala lepšie. .... a potom, ze vsetko je v prstoch . Prd baraní...
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 29. Október , 2008, 08:09:03 » |
|
Neexistuje nejaky software zapojis gitaru cez monster kabel vyrata dozvuk, spektrum, vek, honduras mahagon vyhodnoti co je to zac. uz by to mohli vyrobit. existuje šak Line 6 gitary to robia som presvedčeny, že ta Robertova gitara hra super je krasna čo viac
|
|
« Posledná zmena: 29. Október , 2008, 08:17:56 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 29. Október , 2008, 08:15:00 » |
|
Pre niekoho hrá fungláč z hondurasu takisto ako 40čný používaný nástroj a pre niekoho nie. [/quote] to hra rovnako vyhrate drevo to je podla mna somarina ktoru si vymysleli zakompelxovany muzikanti, dobra gitara hra dobre a hned, zla taktiež. vzniklo to z toho že ferkovi"hrala lepšie taka ista gitara ako jankovi len bola o rok starašia tak janko došiel na to že ferkova je vyhrata (nenapadlo ho že ferko hra lepšie na gitare)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 29. Október , 2008, 08:17:22 » |
|
Celá debata je úchvatná .V každom prípade Igor z toho "šrotu"urobil krásny nástroj.Či je hodný tolko peňazí je na každom.Mne ked sa niečo páči,tak si to kúpim/v rámci možností/ a je mi jedno kolko to stojí.Zas 45 litros neni nejaká extrémna suma...
|
|
« Posledná zmena: 29. Október , 2008, 08:18:34 od ff »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 29. Október , 2008, 08:20:04 » |
|
presne tak,ked da sto litrov tak je to tiež jeho vec nedavame mu požičku nech si kupi aj mrtvu rybu
|
|
« Posledná zmena: 29. Október , 2008, 08:20:22 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 29. Október , 2008, 08:24:27 » |
|
to hra rovnako vyhrate drevo to je podla mna somarina ktoru si vymysleli zakompelxovany muzikanti, dobra gitara hra dobre a hned, zla taktiež. vzniklo to z toho že ferkovi"hrala lepšie taka ista gitara ako jankovi len bola o rok starašia tak janko došiel na to že ferkova je vyhrata (nenapadlo ho že ferko hra lepšie na gitare) Škoda, ja som myslel že ty si ten najväčší mystik ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 29. Október , 2008, 08:41:39 » |
|
to už je velmi velmi davno čo som si toto myslel a postupne dojde človek na to, že si to už nemysli,prečo si taky Griglak nekupi staru vyhratu"šunku???mohol by tomu rozumiet za tie roky hrania a nie barzakeho on si to tiež nemysli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 29. Október , 2008, 09:13:25 » |
|
.......ja by som sa trocha vrátil späť v tejto téme.......a hlboko sa pred reštaurátorom a aj trpiteľom reštauračného procesu klaniam, ale čo mi neskutočne vadí, tvar klúčov......tie by som bol kúpil také aké tam majú byť......ináč tiež som robil niečo podobné ale len s Jolanou Diamant......
|
|
« Posledná zmena: 29. Október , 2008, 09:15:30 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 29. Október , 2008, 09:19:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 29. Október , 2008, 09:38:36 » |
|
vsetky suciastky na gitare su dobove, presne ake tam maju byt. mne grovery nevadia, hlavne ze funguju a maju dobry chod.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|