Altostratus
|
|
« kedy: 30. Október , 2008, 10:40:21 » |
|
Marí sa mi, že táto téma tu už bola, ale nemohol som ju nájsť. Na 99,9% sa na tomto koncerte objavím. Čo vy ostatní? JT som ešte na živo nevidel, a hoci to nieje presne to, čo by som denno denne počúval, určite to bude fajn vystúpenie. Mimochodom, podarilo sa mi urobiť rozhovor s Ianom Andersonom. Viem, že otázky niesú zrovna umelecké, ale človek sa musí prispôsobiť bulvárnemu denníku, takže otázky typu "aké lampy máte v preampe na svoju flautu" sa nekonali. Tu to je: http://www.pluska.sk/rozhovor/2008/10/dnes-si-ludia-hudbu-nevazia.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. Október , 2008, 10:53:31 » |
|
Mily rozhovor. Toto je vazeni hudobnik, ktoreho si napr. vazim. Ked uz som si teda dnes dovolil kritizovat bozskeho Kaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 30. Október , 2008, 11:09:27 » |
|
áno, aj ja som tam chcela ísť, ale ten lístok je hrozne drahý... stále sú nejaké dobré koncerty... veď to sa ani nedá stíhať s peniazmi. ale našťastie mi na ten deň vymysleli náhradu - F. Topola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 30. Október , 2008, 11:10:37 » |
|
Idem. Sú výborní.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 30. Október , 2008, 11:11:46 » |
|
Idem. Sú výborní.
Vidis, vieme sa zhodnut. Osobne mi najviac rezu prave z toho obdobia co spominal Anderson, ze budu hrat najviac veci. 1970-1975 asi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. Október , 2008, 11:12:13 » |
|
kolko chcu???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. Október , 2008, 11:17:07 » |
|
ďalšia tisícka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 30. Október , 2008, 11:18:41 » |
|
Mrzí ma, že sa mi vypredal Slayer a Metallica vo Viedni, tak si pojdem aspoň na Jetro oddýchnuť....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 30. Október , 2008, 11:21:11 » |
|
Mily rozhovor. Toto je vazeni hudobnik, ktoreho si napr. vazim. Ked uz som si teda dnes dovolil kritizovat bozskeho Kaju. ale nemysliš že je lepši? to by si ma nasral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 30. Október , 2008, 11:22:07 » |
|
to by si ma nasral Mna to bavi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 30. Október , 2008, 11:24:26 » |
|
daj adresu kde si mam navigačne,ale kym tam dojdem už budem makky a nevybijem ta že si zly chlapec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. Október , 2008, 11:25:24 » |
|
daj adresu kde si mam navigačne,ale kym tam dojdem už budem makky a nevybijem ta že si zly chlapec Ved na pive nejakom, snad k nam este zavitas tento rok do skazenej Bratislavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. November , 2008, 07:47:10 » |
|
idem aj ja nakoniec, uz sa tesim, videl som ich v BB v 97 (?). dnes ostali z tej zostavy 2 - Anderson a Barre, ostatni su mne neznami, tak som zvedavy aj po tejto stranke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. November , 2008, 10:03:34 » |
|
Tak kto tam bol? Ja veru hej a páčilo sa mi. Zvuk slušný, predkapela žiadna (to niekedy aj poteší) a Jethro Tull odohrali dve hodinky fakt perfektnej muziky. Ak som ich doteraz nejako aktívne nepočúval, tak teraz si od nich budem musieť niečo zohnať. Bicie a basa zneli trochu zahuhlano a nečitateľne, ale to mohla byť aj chyba haly.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
romankrajno
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. November , 2008, 08:34:17 » |
|
ja som sa na to tesil uz pomali pol roka dopredu a poctivo som si napocuval vsetkych 20 albumov . je sranda ze oslavovali 40 vyrocie ale s povodne zostavy tam bol akurat bare a ian. tesil som sa na toho hippika za biciimi a nokoniec ani ten neprisiel. ti neznami clenovia neboli az tak neznami. hrali s nimi uz na koncerte jethro tull plays orchestrer. co povedat? su to typci ktory vedia robit poriadnu muziku aj ked uz su v podstate stary deduskovia. a barre je fakt neuveritelna studnica napadou. som ho sledoval pozorne ......je proste skvely gitarista....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|