Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 15:25:53
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jethro Tull, 5.11.2008, Bratislava  (Prečítané 4098 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #15 kedy: 07. November , 2008, 09:03:38 »

zdar,

dobry koncert to bol. ocenujem zvuk, ktory si dovolim tvrdit, bol vynikajuci. nemal som ziadny problem identifikovat vsetky nastroje a to v prijemnej hlasitosti. vykon kapely super, precizny, uvolneny. okrem Adersona som si vychutnal hlavne Barreho s velmi peknym zvukom a svojskou technikou. jedine minus celeho je asi ianov spev, ktory naozaj stratil na dynamike a velmi casto bol aj trosku mimo toninu. mozno by som privital cisto instrumentalnu hudbu v podani takejto kapely s tou carovnou flautou v popredi.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 07. November , 2008, 09:18:48 »

a barre je fakt neuveritelna studnica napadou. som ho sledoval pozorne ......je proste skvely gitarista....

Veru, jeden z najviac nedocenenych rockovych gitaristov. Prave pocuvam jeho solovy album Stage Left, pekne gitarove skladby (krasne motivy na akustikach tiez), kde vynikne jeho muzikalita. Zaujimave ze ma stale presne rovnaky feeling ako zo zaciatku 70tych rokov, hoci ton uz ma uplne iny. (Rasto, nie je to len v prstoch Beeee)
Barreho si cenim najma ako skveleho a invencneho sprievodneho gitaristu, hoci vie zahrat aj paradne vystavane sola. 
« Posledná zmena: 07. November , 2008, 09:20:44 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 07. November , 2008, 10:08:56 »

a vsimli ste si ako to priam prehana s tymi flazoletmi na koncertoch.... :)
ianov spev uz sice nie je ako kedisy ale mysli nato ze ma  sestdesiatku na krku...niekto v jeho rokoch uz ani chodit nevladze...je to podla mna uctihodny vykon...
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #18 kedy: 07. November , 2008, 10:18:00 »

uz ma 60 za sebou ma 61
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 07. November , 2008, 10:26:50 »

uz ma 60 za sebou ma 61
no ty vole...tak cakat ze si ich asi este raz na koncerte pozriem je asi naivne.... Smútim
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #20 kedy: 07. November , 2008, 10:27:51 »

jasne, plny respekt k veku. vravim, koncert som si uzil. len sa mi za tym zacnelo, pretoze ten spev a hlavne jeho forma v jethro mi pripadal vzdy taky originalny a zivy. teraz to trosku ma charakter takeho oddychovania, co je ale pochopitelne, kedze pan Anderson musi este fukat do flauty. cize pluca pracuju permanentne. v kazdom pripade, vdaka za moznost si ich zase po case pozriet
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 22 otázok.