Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 05:28:36
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 53806 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 01. November , 2008, 05:34:03 »

v pohode. a teraz si to zober ako projekt. kto to urobi? kedy? kto bude zodpovedny? ake z toho mozu plynut chyby a ako a kto ich bude riesit? ako vyzera cost-benefit bilancia? nic proti, naopak. len je za tym viac, nez by sa mohlo zdat... napad, to je najmenej...
Ja to urobim  Som frajer
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #31 kedy: 01. November , 2008, 07:51:32 »

v pohode. a teraz si to zober ako projekt. kto to urobi? kedy? kto bude zodpovedny? ake z toho mozu plynut chyby a ako a kto ich bude riesit? ako vyzera cost-benefit bilancia? nic proti, naopak. len je za tym viac, nez by sa mohlo zdat... napad, to je najmenej...

Toto si uvedomujeme :), jasne ze je za tym viac ako sa na prvy pohlad zda, ved to asi ani nebude hotove buduci tyzden, mozno to nebude nikdy (aj ked Zakky tvrdi ze to spravi :) ). Ale urcite by to bolo fajn ak tu take nieco bolo.

"napad, to je najmenej..." - skor si myslim ze v dnesnej dobe je prave napad to "najviac" ...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #32 kedy: 01. November , 2008, 08:15:26 »

Toto si uvedomujeme :), jasne ze je za tym viac ako sa na prvy pohlad zda, ved to asi ani nebude hotove buduci tyzden, mozno to nebude nikdy (aj ked Zakky tvrdi ze to spravi :) ). Ale urcite by to bolo fajn ak tu take nieco bolo.

"napad, to je najmenej..." - skor si myslim ze v dnesnej dobe je prave napad to "najviac" ...

Spravit je najmenej (nainstalujes wikimediu a je, aj ked je to teda zlozitejsie ako joomla), otazka kto to bude naplnat, ze...

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 01. November , 2008, 10:44:52 »

Ja by som navrhoval "rozdelit" forum na dve časti: 1, "Odborne"- testy,technicke rady k aparatom,gitaram,atd.- tam by sa netolerovali žiadne O.T., kecy, blablabla,smajle a podobne .......  ,čiže  take  " high forum". /samozrejme pre všetkych/ Tam by sa každa novozaložena tema posudzovala "prisnejšie z hladiska jej prinosu a odbornosti" a keby nesplnala  "kriteria"-presunut dole.
 2."Volne"-tam by boli ostatne veci/ vratane:" poradte brnkatko na metal"/,rady začiatočnikom, debata o 3 tis. gitarach a ostatne temy.

toto mi pride rozumne a v praxi realizovatelne.

to o tej wiki ci co som si precital, len to vo mne nic nezanechalo, neviem co a ako a kto...
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #34 kedy: 01. November , 2008, 11:03:01 »

A ja som zato, aby sa ludia na forum prihlasovali pod svojimi menami....ubudne hodne anonymnych kravin!!!!!!!!!!!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 01. November , 2008, 11:12:51 »

Neubudne. Aky je rozdiel, ci sa blb prihlasi ako "vonava kyticka" alebo ako Rudolf Novak ?
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #36 kedy: 01. November , 2008, 11:19:52 »

Mozno by stacilo viac clankov o gitarach, nie kazdy ma kamosa gitaristu, alebo viac recenzii, v roznych cenovych kategoriach a nie len P.R.S a pod. A pri recenzii zohladnit aj cenu. Ja viem, recenzia na gitaru je blbost, ale robi sa to. Viem, ze to nie je mala poziadavka, recenzia sa neurobi sama a chce to dohodnut sa s nejakym predajcom, ale plno novacikov sa potrebuje zorientovat a tak, inak by nemali ziadne otazky...
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 01. November , 2008, 11:22:31 »

toto sa uz robi a budu sa testovat aj cenovo pristupne produkty!!!!!!!
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 01. November , 2008, 11:27:19 »

ked bude povinny normalny mail s menom.... len tak rozmyslam... ako to skvalitnit...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 01. November , 2008, 11:30:50 »

Ja viem, recenzia na gitaru je blbost, ale robi sa to.
Nie je to blbost. Recenzia ti da "aku-taku" predstavu o gitare. Pokial je spravena dobre a objektivne tak je to O.K.
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 01. November , 2008, 11:32:01 »

a ked je aj s ukazkami:Si píš!!!!!!!!!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 01. November , 2008, 11:32:47 »

ked bude povinny normalny mail s menom.... len tak rozmyslam... ako to skvalitnit...

kto chces spinit, naspini aj keby sa muselo vypisat cislo OP. kto je seriozny, nevadi, ze je za nickom. podla mna to neriesi vobec nic.
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 01. November , 2008, 11:35:46 »

aj to je mozno pravda, ale uz sa tu velakrat stalo, ze aj tu bol nejaky prvoligovy gitarista ale ked ho pourazal anonymne niekto , odhlasil sa, lebo obidvaja nevedeli, kto je kto.... len taka poznamka...
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #43 kedy: 01. November , 2008, 11:36:36 »

dusky : tak je dobre  Na zdravie! . Ja som myslel blbost v tom ohlade, ze to nie je ze kupis si taku gitaru a bude to hrat presne tak. Ale jasne, ze take veci ako spracovanie, snimace, aj tie zvukove ukazky su dobra vec.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 01. November , 2008, 11:38:30 »

ked si kupis presne tu gitaru tak ti bude hrat tak, ako testovana... prave robim Framus tenesee model.... uzasna gitara, ale draha!!!!!!!!
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 22 otázok.