Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 15:54:44
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Windows 7  (Prečítané 71934 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #180 kedy: 06. Máj , 2009, 20:59:01 »

su zname nejake problemy s driveremi pre NVidiu a Win 7 RC?

Ani velmi nie. Minuly tyzden vysli nove drivery pre Win7 : http://www.nvidia.com/object/win7_x86_185.81_beta.html

Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #181 kedy: 06. Máj , 2009, 21:06:08 »

Ani velmi nie. Minuly tyzden vysli nove drivery pre Win7 : http://www.nvidia.com/object/win7_x86_185.81_beta.html

super thx.. mam trosku casu, tak chcem opacit ten RC miesto bety, co mam teraz
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #182 kedy: 06. Máj , 2009, 21:13:08 »

super thx.. mam trosku casu, tak chcem opacit ten RC miesto bety, co mam teraz

Jasne, daj si RC, akurat ze musim spravit cistu instalaciu , nepodporuje to inplace upgrade (teda oficialne to nepodporuje a neodporuca sa to robit).

10 veci ktore treba vediet o Win7 RC :) :

http://gizmodo.com/5241882/windows-7-rc1-10-things-you-need-to-know
« Posledná zmena: 06. Máj , 2009, 21:20:22 od Semish » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #183 kedy: 07. Máj , 2009, 22:30:50 »

Nove WHQL Nvidia drivery pre Win 7 : http://www.nvidia.com/object/win7_x86_185.85_whql.html
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #184 kedy: 07. Máj , 2009, 23:11:57 »

kua, DVD na ktore som vypalil image ma nejaku chybu...boha mu...skusim zajtra bootnut z USB a tak nainstalovat
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #185 kedy: 11. Máj , 2009, 21:37:35 »

Win 7 ide pekne, stabilné, svižné ako XP. Človek by nechcel veriť, že to má jadro z Visty - Hlísty.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #186 kedy: 21. Máj , 2009, 10:31:19 »

Tak som si nahral tu poslednu 64bit RC. Co sa rychlosti tyka, nemozem sa stazovat a to uz je co povedat. Ja som na taketo veci extremne citlivy :). Este skusim s myskou, to sa viac prejavi. Neviem ci budem skusat latenciu, vlastne zatial ani neviem ci ide zvukovka...ale predbezne to ide lepsie ako vo viste, tam mam momentalne vojnu ovladacov, takze mi vypadava zvuk aj v obycajnom winampe Smútim. Co sa mi paci, ze to nehrabe v kuse daco po disku.
Co sa narokov tyka, mam pusteny firefox, asi 10 tabov, nejake tie windows okna (my computer, control panel) a zabera to 840MB z toho je 600MB diskova cache.
Ale pojde prec, lebo mi ide strasne dlho vetrak ked sa zapne, nb je uz vyslovene studeny a on stale ide. Navyse typek na inom fore pisal, ze mu nb vydrzal o hodinu dlhsie, mne vydrzi tak o pol hodinu kratsie, tak neviem (ten vetrak asi dost zere).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #187 kedy: 21. Máj , 2009, 11:45:06 »

Tak som si nahral tu poslednu 64bit RC. Co sa rychlosti tyka, nemozem sa stazovat a to uz je co povedat. Ja som na taketo veci extremne citlivy :). Este skusim s myskou, to sa viac prejavi. Neviem ci budem skusat latenciu, vlastne zatial ani neviem ci ide zvukovka...ale predbezne to ide lepsie ako vo viste, tam mam momentalne vojnu ovladacov, takze mi vypadava zvuk aj v obycajnom winampe Smútim. Co sa mi paci, ze to nehrabe v kuse daco po disku.
Co sa narokov tyka, mam pusteny firefox, asi 10 tabov, nejake tie windows okna (my computer, control panel) a zabera to 840MB z toho je 600MB diskova cache.
Ale pojde prec, lebo mi ide strasne dlho vetrak ked sa zapne, nb je uz vyslovene studeny a on stale ide. Navyse typek na inom fore pisal, ze mu nb vydrzal o hodinu dlhsie, mne vydrzi tak o pol hodinu kratsie, tak neviem (ten vetrak asi dost zere).

zeby po 15 rokoch vyvoja to uz zacalo  konecne fungovat ?  ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #188 kedy: 22. Máj , 2009, 11:54:00 »

Však sa im to robí, keď im to mi uživatelia testujeme a vychytávame chyby v podobe Visty - Hlísty. Potom si vydajú 7-ičku a zákonite to musí byť lepšie. (Viď Millenium a Win2000). Bavím sa skvele
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #189 kedy: 22. Máj , 2009, 18:55:17 »

No ja som mal teraz chvilu vistu so sp1 a skoro som zmenil nazor...ale potom som zistil, ze to je len ten PC taky rychly :D. Takze ked chces, testuj, ja radsej ostanem este chvilu  pri starom a osvedcenom (xp) a testovanie necham na druhych. W7 je tu co nevidiet, dufam ze finalna verzia bude len lepsia.

Millenium nema s win2000 po stranke kodu absolutne nic. To boli upravene w98, aby sa z toho vydojili este nejake bubaciky. W2000 vychadzaju z NT, uplne ina architektura systemu ako boli 95 a 98.

Inak ked si clovek pozrie testy na nete, tak RC w7 nie su oproti viste rychlejsie. Ale rozdiel je v tych drobnostiach - nic sa nezatrhava atd. Proste aj ked priemerna rychlost je mozno rovnaka, ta nie je az taka dolezita ako minimalna rychlost.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #190 kedy: 26. Máj , 2009, 05:16:03 »

ako pise lenivy, Win2000 vychadzal z NTcka... a tie boli aj zakladom pre XPecka.

co som tak zatial skusal, keby som si mal teraz hned vybrat medzi Wistou a W7, beriem W7, a nie len kvoli tomu ze je novsia... ale fakt sa mi v nej pracuje lepsie.
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
arnysimilar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #191 kedy: 26. Máj , 2009, 20:36:42 »

Hej, to bol zlý príklad s tou 2000-kou. Ale ak sa pamätáte, 2000 bol super bezpečný systém a na prvom XP pootvárali všetky porty a všetko povolili, tak kto si to nevedel nastaviť mal smolu. S príchodom SP1 sa to dalo do poriadku a SP2 niečo opravil a niečo pokazil. Teraz to všetci chválime a pred 6 rokmi sme nadávali. Ja som 3x odinštaloval XP a vrátil sa k 98, ale nakoniec som podľahol.  Zdravíčko A takisto som podľahol teraz Viste a najnovšie W7, čo nám iné ostáva ... len ísť s dobou.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #192 kedy: 27. Máj , 2009, 01:36:54 »

ide to dobre aj zvuk na tom beha v poho.. treba kde tu ofajce s compatibility modom.. ale v poho..... akurat uz so mal 3 BSOD hehe
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #193 kedy: 27. Máj , 2009, 07:07:16 »

.... akurat uz so mal 3 BSOD hehe
to je prave na tom to krasne, bez toho by nebol windows windowsom :)
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #194 kedy: 27. Máj , 2009, 11:59:37 »

No ja som na winXP nenadaval, lebo som vedel aky je to system (myslim architekturou), jedina alternativa bola v tej dobe linux ale tam sa vtedy nedalo skoro nic rozchodit.
Mam na mysli veci ako zamrznuty proces - w98 obcas zobral so sebou cely system, v XP ho proste odstrelis a ides dalej, viacero uzivatelov, prava, zurnalovaci FS (vzdy ma "tesilo" cakat na scandisk..). Jedna zaujimavost, co mnoho ludi nevie je, ze NTcka mali snad ako prve multithreading na urovni jadra. WXP sa vzdy prezentovali ako odladene 2000cky a 2000cky bol velky pokrok oproti "DOSovym" windowsom.
Ked sa clovek o to zaujima a zacne sa v tom hrabat tak zisti, ze ten system nie je zly (az na par drobnosti, ako registre, dll hell..), len by to chcelo menej bugov.
Co sa vist tyka, tak s uvedenim w7 vyplavavaju na povrch vselijake zaujimavosti (priamo blogy ludi z MS) ktore len potvrdzuju moju domnienku, ze visty su proste nedorobene.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.