Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. November , 2008, 18:58:51 » |
|
uvazujem nad tou ibanezkou. crta sa mi dobry deal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. November , 2008, 19:05:11 » |
|
uvazujem nad tou ibanezkou. crta sa mi dobry deal.
no ak by si kupil z druhej ruky pod 5litrov tak nie je o com, pozri ci sa krk da dobre nastavit
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. November , 2008, 20:15:41 » |
|
to je ta harley benton co som ja kupil. na tejto je nazov Ibanez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. November , 2008, 20:18:15 » |
|
to je ta harley benton co som ja kupil. na tejto je nazov Ibanez.
hej, moze byt
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. November , 2008, 20:19:40 » |
|
je to presne ona mam ju doma. robia verziu s pasivnymi snimacmi a s aktivnou elektrikou ta je o 20 eur drahsia. je to vyborna basa za tie peniaze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. November , 2008, 21:13:29 » |
|
ja som kupil basu za 120 eur a radili mi cort a neviem co. je to presne ta ista akurat ma napis harley benton a hra popici na demace. na taky ucel zbytocne vyhadzovat peniaze za nieco ine.
kedy uz konecne pastnes ukazku holej basy alebo s bubnami, lebo z nahravky ti lezie iba dunenie, ktore je pre taketo basy charakteristicke.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. November , 2008, 21:16:47 » |
|
kedy uz konecne pastnes ukazku holej basy alebo s bubnami, lebo z nahravky ti lezie iba dunenie, ktore je pre taketo basy charakteristicke.
od akej sumy basy nedunia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 24. November , 2008, 21:26:16 » |
|
musicman, ja som basak a mam toho poskusaneho viac ako dost, takze mi tu prosim nedavaj hentaketo chujoviny o peniazoch. az raz pochopis o com je pri basach rec, tak nebudes pisat taketo kraviny o harley benton. to ze to staci tebe lebo o tom nemas paru je tvoj problem ale nebudem to nikomu odporucat kto chce aspon trochu pouzitelny nastroj. ved dones to niekedy, dame na poriadny basovy aparat a pochopis o com hovorim
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 24. November , 2008, 21:35:10 » |
|
no ved preto som od zaciatku uvazoval o pravackej, ze si ju otocim. ale pravdu povediac, teraz uz ani v tom nemam jasno kurnik 500 dolacov sa mi zda na moje pomery torchu prehnane. myslim ze nestrielam tak vysoko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 24. November , 2008, 21:50:21 » |
|
ked som za basu ochotny dat max 3 litre na to ze doma zabrnkam na tom 20 tonov rocne tak ves ako ma to asi trapi. mne sa ta basa paci a videl som uz na nej hrat ine kapacity takze asi nebude az taka zla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. November , 2008, 22:11:26 » |
|
ked som za basu ochotny dat max 3 litre na to ze doma zabrnkam na tom 20 tonov rocne tak ves ako ma to asi trapi. mne sa ta basa paci a videl som uz na nej hrat ine kapacity takze asi nebude az taka zla.
presne si teraz vypichol pointu - tebe staci. v poriadku, ak si spokojny, tak je to vsetko v poriadku ja tieto nastroje velmi dobre poznam a neodporucim ich nikomu kto sa pyta na seriozny nastroj, lebo to jednoducho seriozne nieje. a ked niekto hlada basu s rozpoctom 10 litrov, tak uz mu absolutne nebudem rozpravat o tych 3 litrovych polienkach
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 24. November , 2008, 22:30:03 » |
|
pista, zaradil by si aj tu ibanezku gsr200 medzi polena? nova stoji v shope okolo 7500, pasivne snimace, ze vraj tam je nejaky brum ci co... pozeral som aj videa na youtube, vyzera to, ze to je velmi rozsirena basa medzi zaciatocnikmi.
|
|
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 22:32:26 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 24. November , 2008, 22:43:47 » |
|
mne pride hodne tych ibanez v tejto cenovej kategori pride dost polenoznych - ton je pomerne tenky, nema ten spravny basovy growl. nie je to ale az taky velky pruser. co sa mne na tychto basach nevi je ze casto hraju struny nevyrovnane, ci uz hlasitostne medzi strunami, alebo po hmatniku - za oktavou to byva casto zalostne. ak vies tu ibanezu zohnat za menej ako je tych 7500, tak to nemusi byt najmarnejsie, ale ja osobne by som v hladani pokracoval. tychto ibanez bas je vsade vela, su lacne, je to uz ako take meno a vyzera to ako z kornu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Bassfriend
nováčik
Príspevkov: 21
Bass the base..
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. November , 2008, 12:17:43 » |
|
ahojte , ja som tu basu(este to bol pasiv) mal, bol to velmi vydareny, vyvazeny kus. S dobrym aparatom mala dokonca dobry groove ton. Ale inak v nej ten ton nie je, tak ako hovori Pista, tak ako v ostatnych podobnych lacnejsich basach. Ale ide samozrejme aj o hratelnost. A to je ten najvacsi rozdiel pri porovnani s lepsimi modelmi. Takze by som sa takisto priklonil ku kupe nejakeho ojazdeneho jazzbasu, ale aj to je zase vec vkusu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|