swordy
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 05. December , 2008, 14:37:46 » |
|
kamarad vooobec nejde o to, ide o to, ze ty sa proste sprosto vyhovaras , namisto toho aby si zacal cvicit poriadne. A ked je zmysle hudby v tom, ze je nieco nepresne a podobne, tak potom naozaj sa v hudbe nevyznam ... Nejde o vychytavanie chybyciek, ale ze to posobi rusivo a nanic, aj ked povodna myslienka je pekna, je to zrazu cele pokazene nedostatkami hudobnikov a BOB ma pekne napady len zial su znehodnotene tymi nedostatkami, aj ked zas musim povedat, ze vcera to bolo lepsie ako som videl napr. v black hille
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 05. December , 2008, 14:37:58 » |
|
Ale v podstate si potvrdil to co som povedal... ked musi byt vsetko presne a dokonale, potom nemozes v zivote pochopit stare bathory, venom, hellhammer atd atd. A to prichadzas o skutocnu hudbu, to nie je o gitaristovych honicoch.
to je hluk.. ale ok kazdy to mozme vnimat inak.. cize ako keby som ani nereagoval.. nie ze sa nam tu rozpudi zas nejaka debata o true pure norwegian black metal.. nepokaz mi piatok prosim.. nieco na pobavenie http://uk.youtube.com/watch?v=ee0yDlLhzXg
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 14:43:40 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 05. December , 2008, 14:42:27 » |
|
kamarad vooobec nejde o to, ide o to, ze ty sa proste sprosto vyhovaras , namisto toho aby si zacal cvicit poriadne. A ked je zmysle hudby v tom, ze je nieco nepresne a podobne, tak potom naozaj sa v hudbe nevyznam ... Nejde o vychytavanie chybyciek, ale ze to posobi rusivo a nanic, aj ked povodna myslienka je pekna, je to zrazu cele pokazene nedostatkami hudobnikov a BOB ma pekne napady len zial su znehodnotene tymi nedostatkami, aj ked zas musim povedat, ze vcera to bolo lepsie ako som videl napr. v black hille
dojdi na nas aj dnes a bude to este lepsie... nase koncerty sa zlepsuju exponencialne maju stupajucu tendenciu kvality
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 05. December , 2008, 14:43:53 » |
|
Nevyhovaram sa, zase info ktoru si si z netusim kade vycucal ale uz som si zvykol. A tvoj dojem moze byt opodstatneny, ale tebe to posobi rusivo, inemu zas nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 05. December , 2008, 14:46:21 » |
|
to je hluk.. ale ok kazdy to mozme vnimat inak.. cize ako keby som ani nereagoval.. nie ze sa nam tu rozpudi zas nejaka debata o true pure norwegian black metal.. nepokaz mi piatok prosim.. nieco na pobavenie http://uk.youtube.com/watch?v=ee0yDlLhzXgjezis toto je lozerstvo.. tie kapely co som menoval nie su ziadny tru pure a ani jedna neni z norska... to ale konzumnej spolocnosti vyrastajucej na MTV asi nevysvetlim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 05. December , 2008, 14:48:52 » |
|
jezis toto je lozerstvo.. tie kapely co som menoval nie su ziadny tru pure a ani jedna neni z norska... to ale konzumnej spolocnosti vyrastajucej na MTV asi nevysvetlim MTV je madarska televizia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 05. December , 2008, 14:51:07 » |
|
jezis toto je lozerstvo.. tie kapely co som menoval nie su ziadny tru pure a ani jedna neni z norska... to ale konzumnej spolocnosti vyrastajucej na MTV asi nevysvetlim co je to lozerstvo?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 05. December , 2008, 14:56:57 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 15:03:45 od Rišo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 05. December , 2008, 14:58:00 » |
|
A tvoj dojem moze byt opodstatneny, ale tebe to posobi rusivo, inemu zas nie nepoznam jedneho jedineho cloveka, na ktoreho by rozbita kapela neposobila rusivo, snad okrem kapely samotnej,ktora si mysli, ze je super. co tak sa k tomu postavit chlapsky a uznat si chybu, ze to proste v ten vecer nevyslo a nevyhovarat sa na mamvpicizmus?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 05. December , 2008, 15:00:23 » |
|
ale aaano hluchym, antirytmickym ludom to nevadi ak ak to nevadi ani tebe , tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 05. December , 2008, 15:13:30 » |
|
ale aaano hluchym, antirytmickym ludom to nevadi ak ak to nevadi ani tebe , tak... Tak nejak a ver tomu ze ludi co maju radi rozbitu spinavu muziku je velmi vela.... vseci fandovia discharge, venom, motorhead, bathory, disclose atd atd... potom je kategoria muzikanti ako megadeth, metallica, nile, atd atd....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 05. December , 2008, 15:15:01 » |
|
Motorhead slape jak vino, bacha Bathory stare albumy su sice holy bordel, ale tiez presny a nerozbity.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
demolator
nováčik
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 05. December , 2008, 15:16:10 » |
|
Motorhead slape jak vino, bacha Bathory stare albumy su sice holy bordel, ale tiez presny a nerozbity. Tak taky krivy ako stare bathory nesom ani s 12 promile Ale to je to caro, ktore ja na tom uctievam A motorhead stary je dost krivy tiez ked tam buchal animal taylor Na koncertoch sa pretekali nastroje takmer furt
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 15:17:01 od demolator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 05. December , 2008, 15:25:34 » |
|
Mandragora, mate moju podporu...bol to velmi fajn vecer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 05. December , 2008, 15:32:43 » |
|
Motorhead slape jak vino, bacha Bathory stare albumy su sice holy bordel, ale tiez presny a nerozbity. Poznam kusok album Black Metal od Venom a to iste, slape od zaciatku do konca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|