Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 00:37:06
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MANDRAGORA na Emergenze  (Prečítané 44545 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #240 kedy: 05. December , 2008, 14:37:46 »

kamarad vooobec nejde o to, ide o to, ze ty sa proste sprosto vyhovaras , namisto toho aby si  zacal cvicit poriadne. A ked je zmysle hudby v tom, ze je nieco nepresne a podobne, tak potom naozaj sa v hudbe nevyznam ...
Nejde o vychytavanie chybyciek, ale ze to posobi rusivo a nanic, aj ked povodna myslienka je pekna, je to zrazu cele pokazene nedostatkami hudobnikov a BOB ma pekne napady len zial su znehodnotene tymi nedostatkami, aj ked zas musim povedat, ze vcera to bolo lepsie ako som videl napr. v black hille
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #241 kedy: 05. December , 2008, 14:37:58 »

Ale v podstate si potvrdil to co som povedal... ked musi byt vsetko presne a dokonale, potom nemozes v zivote pochopit stare bathory, venom, hellhammer atd atd. A to prichadzas o skutocnu hudbu, to nie je o gitaristovych honicoch.

to je hluk.. ale ok kazdy to mozme vnimat inak.. cize ako keby som ani nereagoval.. nie ze sa nam tu rozpudi zas nejaka debata o true pure norwegian black metal.. nepokaz mi piatok prosim.. nieco na pobavenie http://uk.youtube.com/watch?v=ee0yDlLhzXg
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 14:43:40 od kaolko » Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #242 kedy: 05. December , 2008, 14:42:27 »

kamarad vooobec nejde o to, ide o to, ze ty sa proste sprosto vyhovaras , namisto toho aby si  zacal cvicit poriadne. A ked je zmysle hudby v tom, ze je nieco nepresne a podobne, tak potom naozaj sa v hudbe nevyznam ...
Nejde o vychytavanie chybyciek, ale ze to posobi rusivo a nanic, aj ked povodna myslienka je pekna, je to zrazu cele pokazene nedostatkami hudobnikov a BOB ma pekne napady len zial su znehodnotene tymi nedostatkami, aj ked zas musim povedat, ze vcera to bolo lepsie ako som videl napr. v black hille

dojdi na nas aj dnes a bude to este lepsie... nase koncerty sa zlepsuju exponencialne  Bavím sa skvele maju stupajucu tendenciu kvality
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #243 kedy: 05. December , 2008, 14:43:53 »

Nevyhovaram sa, zase info ktoru si si z netusim kade vycucal ale uz som si zvykol. A tvoj dojem moze byt opodstatneny, ale tebe to posobi rusivo, inemu zas nie  Žmurk
Zaznamenané
demolator
nováčik
*

« Odpoveď #244 kedy: 05. December , 2008, 14:46:21 »

to je hluk.. ale ok kazdy to mozme vnimat inak.. cize ako keby som ani nereagoval.. nie ze sa nam tu rozpudi zas nejaka debata o true pure norwegian black metal.. nepokaz mi piatok prosim.. nieco na pobavenie http://uk.youtube.com/watch?v=ee0yDlLhzXg

jezis toto je lozerstvo.. tie kapely co som menoval nie su ziadny tru pure a ani jedna neni z norska... to ale konzumnej spolocnosti vyrastajucej na MTV asi nevysvetlim  Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #245 kedy: 05. December , 2008, 14:48:52 »

jezis toto je lozerstvo.. tie kapely co som menoval nie su ziadny tru pure a ani jedna neni z norska... to ale konzumnej spolocnosti vyrastajucej na MTV asi nevysvetlim  Žmurk

MTV je madarska televizia? :)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #246 kedy: 05. December , 2008, 14:51:07 »

co je to lozerstvo?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #247 kedy: 05. December , 2008, 14:56:57 »

Takže pochopil som to tak, že podľa vás je hudba hlavne o: nepresnosti, falošnosti, a čo aj viem všetko... Hovoríte- neriešte pičoviny... VY ich riešite najviac. Jebete na divákov, tak prečo hráte koncerty, keď aj na ne jebete. ?§!. ?§!. ?§!. Pomoooc! Úprimne vám závidím vaše názory, vám musí byť sveta žiť. Bavím sa skvele

Inak Dugo ma tým sólom celkom prekvapil. Asi drtil. :)
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 15:03:45 od Rišo » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #248 kedy: 05. December , 2008, 14:58:00 »

A tvoj dojem moze byt opodstatneny, ale tebe to posobi rusivo, inemu zas nie  Žmurk
nepoznam jedneho jedineho cloveka, na ktoreho by rozbita kapela neposobila rusivo, snad okrem kapely samotnej,ktora si mysli, ze je super. co tak sa k tomu postavit chlapsky a uznat si chybu, ze to proste v ten vecer nevyslo a nevyhovarat sa na mamvpicizmus? Žmurk
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #249 kedy: 05. December , 2008, 15:00:23 »

ale aaano hluchym, antirytmickym ludom to nevadi :) ak ak to nevadi ani tebe , tak...  Popiskujem si
Zaznamenané

demolator
nováčik
*

« Odpoveď #250 kedy: 05. December , 2008, 15:13:30 »

ale aaano hluchym, antirytmickym ludom to nevadi :) ak ak to nevadi ani tebe , tak...  Popiskujem si

Tak nejak a ver tomu ze ludi co maju radi rozbitu spinavu muziku je velmi vela.... vseci fandovia discharge, venom, motorhead, bathory, disclose atd atd... potom je kategoria muzikanti ako megadeth, metallica, nile, atd atd....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #251 kedy: 05. December , 2008, 15:15:01 »

Motorhead slape jak vino, bacha  Žmurk Bathory stare albumy su sice holy bordel, ale tiez presny a nerozbity.
Zaznamenané
demolator
nováčik
*

« Odpoveď #252 kedy: 05. December , 2008, 15:16:10 »

Motorhead slape jak vino, bacha  Žmurk Bathory stare albumy su sice holy bordel, ale tiez presny a nerozbity.

Tak taky krivy ako stare bathory nesom ani s 12 promile  Som frajer Ale to je to caro, ktore ja na tom uctievam  Žmurk A motorhead stary je dost krivy tiez ked tam buchal animal taylor  Žmurk Na koncertoch sa pretekali nastroje takmer furt
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 15:17:01 od demolator » Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #253 kedy: 05. December , 2008, 15:25:34 »

Mandragora, mate moju podporu...bol to velmi fajn vecer  Zdravíčko
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #254 kedy: 05. December , 2008, 15:32:43 »

Poznam kusok album Black Metal od Venom a to iste, slape od zaciatku do konca.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.