swordy
|
|
« kedy: 25. November , 2008, 17:43:28 » |
|
Po pár mesiacoch oddychu sa opäť predstavíme naživo, konkrétne na slovenskom kole najznámejšej celosvetovej súťaže kapiel EMERGENZA. Môžete si nás prísť vychutnať a podporiť svojimi hlasmi 4.Decembra v známom bratislavskom klube Randal. Lístky na akciu síce stoja oficiálne 140 Sk, ale keďže my sme dobrosrdeční, predáme vám ich samozrejme lacnejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. November , 2008, 17:50:32 » |
|
som tam a drzim palce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. November , 2008, 17:52:12 » |
|
(...) Lístky na akciu síce stoja oficiálne 140 Sk, ale keďže my sme dobrosrdeční, predáme vám ich samozrejme lacnejšie. Sorry, neda mi, ale toto je uplny kec. Snad to Vlado nemysli vazne. S dobrosrdecnostou to nema nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. November , 2008, 17:55:22 » |
|
Sorry, neda mi, ale toto je uplny kec. Snad to Vlado nemysli vazne. S dobrosrdecnostou to nema nic ale ma, mi ich tusim dostaneme lacnejsie, a za tolko isto ich davame za kolko ich mame cize HEMAME Z TOHO ANI KORUNU alebo zeby som to zle pochopil ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. November , 2008, 17:56:30 » |
|
No tak dobre, tych 5 korun
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. November , 2008, 17:57:02 » |
|
som tam a drzim palce diiky a tesim sa na kazdu tvar co tam uvidim odznie aj jedna uplne nova vec co na Elohime neni a podla mojho skromneho nazoru je to dost dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. November , 2008, 17:58:21 » |
|
No tak dobre, tych 5 korun jaj no idnianko pre teba ako zarabajuceho inziniera je dvacka uz hovno , ale pre nas muzikantov je to nespocetna kopa prachov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. November , 2008, 18:05:32 » |
|
Som tam tiez, rad vas znova uvidim. Inak aj portal podporuje sutaz Emergenza, vid hlavnu stranku . Portal by mal byt na koncerte tiez uvedeny ako jeden z podporovatelov a "medialnych partnerov", snad tento slub aj dodrzia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. November , 2008, 18:07:04 » |
|
no ja neviem, mne sa tam viac veci nepaci ako paci , ale ked vlado povedal, ze ideme tam tak tam ideme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. November , 2008, 18:09:02 » |
|
no ja neviem, mne sa tam viac veci nepaci ako paci , ale ked vlado povedal, ze ideme tam tak tam ideme Nekomentujem ci sa mi ten system sutaze paci alebo nie, my sme sa napriklad rozhodli ze sa tam ani neprihlasime, napriek tomu ze nas priamo oslovili .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. November , 2008, 18:16:16 » |
|
Nekomentujem ci sa mi ten system sutaze paci alebo nie, my sme sa napriklad rozhodli ze sa tam ani neprihlasime, napriek tomu ze nas priamo oslovili . pocul som to opacne, ale mozno som pocul zle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. November , 2008, 18:17:49 » |
|
pocul som to opacne, ale mozno som pocul zle Vtipalek , nie, my sa po minulorocnej zlej skusenosti s jednou inou nemenovanou sutazou uz takychto akcii nezucastnujeme. Ale back to topic, tesim sa ze Mandragora znova hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. November , 2008, 18:23:54 » |
|
Kto este bude hrat v ten vecer? Ci sa oplati chodit? Sorry swordy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. November , 2008, 18:42:00 » |
|
Kto este bude hrat v ten vecer? Ci sa oplati chodit? Sorry swordy ty trulo jasne ze sa oplati chodit sak cvicim na to jak fas, aby naas nevytreli nejaky mumaci tusim, ze tam ma byt no redemtion, Mobydick, Toxic Baby (som rad , ze hrame pred nimi, lebo doslova NENAVIDIM ked niekto pluje na podium a potom sa ma po nom ist hrat:) ) a co ja viem co este A semish ma pravdu, je to tak ako to povedal a z niektorych pravidel v sutaziach na slovensku mi je az zle, tak sa vobec necudujem, ze chalani seru na sutaze:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. November , 2008, 18:49:48 » |
|
TBOB tam hra tiez.... a ano tie pravidla su uplne nahovno....ale tie peniaze by sme prepili za jedne vecer takze srat na to....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
|