swordy
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. November , 2008, 21:44:35 » |
|
inak co sa mandragory a swordyho tyka, chcem tam byt v pocte dva kusy parada, tesim sa takze zatial tu z fora ja Sipko a Locksmith 2 kusy, cize tri listky zatial este niekto ? Ja tiez neviem co od tej sutaze cakat, ale nedal by som ruku do ohna za to, ze to neni stylom "KTO VYHRA, TOMU NIECO SLUBIME", ja tam idem pre to, ze to nas vlado chcel a on je leader, ktory strasne vela vybavuje, zaraba prachy na album, sklada velmi dobre veci, tak takemu cloveku sa uz neodporuje inac, kto nas nepocul, tak tu sa da vypocut http://mandragora-band.com/index.php?c8BMHifFgwLGNh9lco2aJ3671lInqYKZJm2gfpz0u9FVuUpg+mw0+0q0/GLqLwZ1Ia=wBsabX3FTgZxver47VDaTqv5t0XLAF
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 25. November , 2008, 21:49:06 » |
|
zaujimava muzicka, len mi nejak velmi po chuti neni ten spev
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 25. November , 2008, 21:53:20 » |
|
zaujimava muzicka, len mi nejak velmi po chuti neni ten spev
co sa ti nepaci ? ma podla man plny driveovy hlas, a co je dost dolezite spev je naozaj anglicky nie ako plno kapiel co sice spievaju anglicky ale s prizvukom jak rusak z kamcatky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. November , 2008, 21:55:38 » |
|
co sa ti nepaci ? ma podla man plny driveovy hlas, a co je dost dolezite spev je naozaj anglicky nie ako plno kapiel co sice spievaju anglicky ale s prizvukom jak rusak z kamcatky mozno az moc drivovy na mna, nepovedal som ze je to zle, len ze mne to nejak velmi nesedi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. November , 2008, 21:59:17 » |
|
mne sa ta vyslovnost az tak nechytila,pocut, ze nie je amater, to urcite nie, ale neni to ani americka anglictina, ani britska, je proste trochu cudna anglictina neviem sice odkial je ten chalan, ci je od nas alebo z UK, ale na nativneho anglicaka to nie je
|
|
« Posledná zmena: 25. November , 2008, 21:59:46 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 25. November , 2008, 21:59:34 » |
|
Do tej emengerzy volali hadam kazdeho, aj nas...vsak aspon viac z toho vytrieskaju. Celkovo mi pride chore, ze kapela si musi platit 1800sk ako startovne a potom z predanych listkov dostane uplnu almuznu (napr. zo 125sk dostane 5 sk) vyjebali sme sa na to.... Somozrejme, mandragoru pridem podporit za kazdych okolnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. November , 2008, 22:09:56 » |
|
No pekné to je. Páči sa mi to. Na vaš koncert by som teda išiel kuknut./ teda len v pripade,že nekrutite cely koncert hlavami,neplujete na podlahu a nehovorite po každej pesničke Fuck in ..... /:drink: P.S. Gitara by mohla byt zvukovo trošku "štavnatejšia". Vlastne radšej nie,potom by to už nebolo "ono". Tento zvuk vas odlišuje od inych.
|
|
« Posledná zmena: 25. November , 2008, 22:14:14 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. November , 2008, 22:17:50 » |
|
teda len v pripade,že nekrutite cely koncert hlavami...
hej, co mas proti headbangovaniu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 25. November , 2008, 22:20:07 » |
|
hej, co mas proti headbangovaniu? mne osobne sa to moc nepaci teda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 25. November , 2008, 22:25:24 » |
|
Ani mne, ale co robit na podiu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. November , 2008, 22:28:11 » |
|
hej, co mas proti headbangovaniu? Vždy mam obavu,že niekomu ta hlava uleti a pristane na mojej hlave. Brrrrrrr .... taka zakrvavena,polepene vlasy,oslintana brada a zápach z huby....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 25. November , 2008, 22:28:21 » |
|
Ani mne, ale co robit na podiu? HRAT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 25. November , 2008, 22:28:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. November , 2008, 22:30:50 » |
|
HRAT No lenze potom aj ti dole budu len POZERAT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. November , 2008, 22:36:01 » |
|
No pekné to je. Páči sa mi to. Na vaš koncert by som teda išiel kuknut./ teda len v pripade,že nekrutite cely koncert hlavami,neplujete na podlahu a nehovorite po každej pesničke Fuck in ..... /:drink: P.S. Gitara by mohla byt zvukovo trošku "štavnatejšia". Vlastne radšej nie,potom by to už nebolo "ono". Tento zvuk vas odlišuje od inych. nerobime vrtule a ani nenadavame na koncertoch zvukovo bude stavnatejsia na koncerte, kedze nahravka je cisto fendracka a ja som Les Paulovy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|