Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:40:34
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MANDRAGORA na Emergenze  (Prečítané 44851 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #75 kedy: 27. November , 2008, 01:30:29 »

Tak to som sa priam chytal za odstavec. Cize ked uz ty zaparas do mna, tak napis, co st eocakavali od toho poziaciavnia svojej aparatury. Ja som to pochopil ako som pochopil.

FYI z dnesneho NETu via Topky.sk: "Kapelu The Paranoid založili jej 4 členovia v roku 2002 v Úľanoch nad Žitavou. Najlepšie im sadol progressive metal, ktorý vycibrili do takej podoby, že minulý rok prevalcovali všetkých súperov v súťaži Blast Beat a suverénne vyhrali. Aj vďaka tomu vystúpili na minuloročnom festivale Hodokvas a teraz sa pripravujú na svetové finále Blast beat, ktoré bude v Dubline." Svet je subjektivny.

Preco to neotocit? Ako mozu vyhrat a postupit kapely, ktore ani nie su schopne si doniest vlastnu aparaturu na koncert a ani s nou nevedia nijako robit?  ?§!.
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #76 kedy: 27. November , 2008, 07:11:15 »

Skus si to precitat este raz, mozno tam uvidis nazov domeny, ktora patri btw pod Zoznam.sk = Slovak Telecom = T-Com = Horne Madunice  Na zdravie!

ano tato domena je najspolahlivejsia a najpravdivejsia na svete :) prepac, su to milion percentne zdroje informacii :)
haha co som pocuval tiez mi ta kapela moc nepridala ako prog metalova...

inak teda ide o predaj listkov?  :) a ja ze preco mi vas basak nuka tak dobrosrdecne zlavneny  listok Bavím sa skvele mozno dojdem kuknut ked tam uz budu BOB to je o dovod viacej
Vobec nejde o predaj listkov si ho mozes kupit aj na mieste, ide o hlasy ktore das kapele, kludne mozes kupit listok od nas a dat hlas BOBovi  Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 27. November , 2008, 07:32:43 »

Na taketo pri.........ne sutaže by som sa zvysoka vysr.l a radšej sa venoval "zviditelneniu" kapely inym spôsobom. Tieto sutaže su len odrby. Boli a vždy budu  zmanipulovane. Zdravíčko
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #78 kedy: 27. November , 2008, 08:10:13 »

ide o to si zahrat pred plnym randalom....vsetko viac by bolo len plus...
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #79 kedy: 27. November , 2008, 09:46:59 »

Vobec nejde o predaj listkov si ho mozes kupit aj na mieste, ide o hlasy ktore das kapele, kludne mozes kupit listok od nas a dat hlas BOBovi  Zdravíčko

ale ved jasne :)....dam hlas tomu kto bude lepsie hrat  Zdravíčko
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #80 kedy: 27. November , 2008, 09:59:24 »

Ako mozu vyhrat a postupit kapely, ktore ani nie su schopne si doniest vlastnu aparaturu na koncert a ani s nou nevedia nijako robit?  ?§!.
princip je jedna vec, druha vec je, ze ci prave toto posluchacov zaujima :)
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #81 kedy: 27. November , 2008, 10:42:05 »

ktore kapely budu v ten vecer hrat s mandragorou?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #82 kedy: 27. November , 2008, 11:30:50 »

Program: http://www.emergenza.net/document/shows/schedule.asp?res=252&dett=yes#16651
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #83 kedy: 27. November , 2008, 11:35:02 »

Tak to som sa priam chytal za odstavec. Cize ked uz ty zaparas do mna, tak napis, co st eocakavali od toho poziaciavnia svojej aparatury. Ja som to pochopil ako som pochopil.

Je mi luto ze to chytas za zly koniec..ako som uz napisal v kazom kole sme natiahli cas dokonca v prvom kole nas poposili ci vieme zahrat nejake covery navyse....ani raz nemali vyhradu voci tomu ze sme preslapli tych par minut....preto som to napisal lebo mi to prislo akoby si nas iba vyuzili...Nemal som v plane aby sa to tu riesilo takto..
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #84 kedy: 27. November , 2008, 11:54:45 »

Je mi luto ze to chytas za zly koniec..ako som uz napisal v kazom kole sme natiahli cas dokonca v prvom kole nas poposili ci vieme zahrat nejake covery navyse....ani raz nemali vyhradu voci tomu ze sme preslapli tych par minut....preto som to napisal lebo mi to prislo akoby si nas iba vyuzili...Nemal som v plane aby sa to tu riesilo takto..

To s tymi 20 minutami celkom nechapem, ved to ani na festivaloch sa nehra tak kratko aj s pripravou... asi urobim ja nejaku slusnu sutaz z realnymi podmienkami, Šofola AntiPop SuperStar.  Žmurk

Add Emergenza: Podla mna dat na jeden vecer 8 kapiel je chore, ale svoj nazor nikomu nevnucujem. Ak chapem, tak je aj nejaky vstupny poplatok 70 USD. Cize 14000 SKK za koncert v Randalle + kapely predavaju listky, doprava pripadne ubytovanie etc sa nepreplaca. Maju to zmaknute.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 27. November , 2008, 17:10:24 »

dobre, takze mam listky, mozem sa so zaujemcami konkretnejsie dohodnut ?:)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #86 kedy: 27. November , 2008, 17:13:10 »

dobre, takze mam listky, mozem sa so zaujemcami konkretnejsie dohodnut ?:)

So mnou v pohode. Vidis som ti mohol dnes rovno dat prachy ked sme sa stretli :).
« Posledná zmena: 27. November , 2008, 17:13:32 od Semish » Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 27. November , 2008, 17:14:39 »

So mnou v pohode. Vidis som ti mohol dnes rovno dat prachy ked sme sa stretli :).
tak som bol taky rad, ze ta vidim, ze som aj zabudol  Bavím sa skvele povedz kedy a kde sa mozem za tebou stavit
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 01. December , 2008, 00:15:51 »

takze priatelia, uz tento tyzden sa vidiiime Žmurk tak este raz poprosim dajte vediet, kto vsetko chce listky Žmurk dakujem
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #89 kedy: 01. December , 2008, 01:00:03 »

takze priatelia, uz tento tyzden sa vidiiime Žmurk tak este raz poprosim dajte vediet, kto vsetko chce listky Žmurk dakujem

uz mas tremu ? neboj, ja nedojdem, mozes tam ist s kludom :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 22 otázok.