Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 08:07:33
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MANDRAGORA na Emergenze  (Prečítané 44632 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #165 kedy: 05. December , 2008, 09:39:07 »

Preco?

lebo za nas dvihlo ruku asi 15 ludi iba..
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 576

« Odpoveď #166 kedy: 05. December , 2008, 09:42:53 »

lebo za nas dvihlo ruku asi 15 ludi iba..
a cos cekal ked sme predali 14 listkov a 5 z nich nedoslo  Bavím sa skvele....ale ano matus ma pravdu nech zije metalova tlacenska....hard rock je na slovensku mrtvy....ale aj tak gratulujem vsetkym co postupili....minimalne mandragora si to zasluzila....ale eratum a mobidick omg rofl.....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #167 kedy: 05. December , 2008, 09:51:33 »

Swordy, gratulujem! Na zdravie!
Co vas caka teraz?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #168 kedy: 05. December , 2008, 09:51:58 »

Ku gratulaciam sa pripaja aj The Bag Of Bones!!!!

vcera sme sa presvedcili ze rock n roll na slovensku je totalne mrtvy aj napriek nasmu perfektnemu vykonu...

BOB vas vykon bol asi najhorsi aky som v randali mal moznost kedy zazit a to teraz bez nejakych zbytocnych emocii.. chalani ja proste ticho nebudem, boli ste otrasni, jak raketoplan challenger s prestelenym plastom, jak jimmy page po amputacii ruk, toto nemalo nic s hardrockom 'odsrdca'.. toto bolo otrasne.. vyjebte sa na to, spravte si skolu, urobte si deti ale do hudby sa nejebte.. jediny kto tam ma nejaky potencial je siiilas a spevak mozno trocha hlasovu predispoziciu.. ak mi teraz niekto z vas povie: ale my sme rockeri a boli sme najebani a skus ty podat takyto vykon s 12 promile tak poviem len: vas problem, vasa vizitka, ked idem na sutaz a myslim ju vazne, tak sa nedam do laty tak, ze mi bubenik hodinu pred koncertom spi na stole Žmurk asi tolko..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #169 kedy: 05. December , 2008, 10:00:22 »

okrem toho, gratulujem Mandragore a je mi uprimne luto, ze som nemal moznost dojst uz na ich vystupenie. Kedze postupili, verim, ze ich budem moct dojst podporit. Z rozpravania ludi, ktori hudbu miluju a ktorych nazory su mi blizke som sa dozvedel, ze islo o vrcholne vystupenie vecera. Tiez ma zaujali Toxic babe, nie napaditostou ale energiou ktoru vyzarovali a ako rozprudili dav. Moby Dick zahral standardne velmi dobre, cize tych by som nekritizoval ani omylom. kapela Signature zas vzbudzovala dojem, ze songy boli narychlo zbuchane a povacsinou najskor naklikane v guitarpro, okrem toho live posobili, ze nemaju ujasnene, co v ktorej pasazi idu hrat. Kapela Erratum, nieco v style pokus-omyl. chcelo to byt vyborne a uderne, ale nestalo sa tak. Tu som mal moznost vidiet za gitara a aparat z vas hviezdu este neurobia.. original ESP-dual recto-marshall bedna.. zvuk ziaden, prisaham, ze som ho skoro nepocul a ked som ho pocul, tak som sa vzdy zhacil, ze wtf is going on.. a pacil sa mi vtipny hlas spevaka z millhouse.. normalne by som si ho nahral a pustal ked mam blbu naladu..
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #170 kedy: 05. December , 2008, 10:07:01 »

BOB vas vykon bol asi najhorsi aky som v randali mal moznost kedy zazit a to teraz bez nejakych zbytocnych emocii.. chalani ja proste ticho nebudem, boli ste otrasni, jak raketoplan challenger s prestelenym plastom, jak jimmy page po amputacii ruk, toto nemalo nic s hardrockom 'odsrdca'.. toto bolo otrasne.. vyjebte sa na to, spravte si skolu, urobte si deti ale do hudby sa nejebte.. jediny kto tam ma nejaky potencial je siiilas a spevak mozno trocha hlasovu predispoziciu.. ak mi teraz niekto z vas povie: ale my sme rockeri a boli sme najebani a skus ty podat takyto vykon s 12 promile tak poviem len: vas problem, vasa vizitka, ked idem na sutaz a myslim ju vazne, tak sa nedam do laty tak, ze mi bubenik hodinu pred koncertom spi na stole Žmurk asi tolko..
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele uplne si ma pobavil  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele....takychto prispevkov ti nasrem na litre.....neviem kde vidis sa niekoho vyhovarat na chlast,na nic sme sa nevyhovarali,nic sme nenapisali,na nikoho neutocili.....tvoj prispevok je pre mna len bla bla bla lebo som z neho nic konkretne nedostal.....tesim sa na tvoj koncert ak raz das dokopy bandu Žmurk
pre mna bol vrchol toxic babe.....ti hrali najlepsie a najzaujimavejsie....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #171 kedy: 05. December , 2008, 10:09:52 »

Sorry ale taketo nazory maju presne ludia co sa okolo hudby len obsmietaju zo zufalstva aby si na dlhe vlasy nabalili par kurviciek a nechapu ju..... A ja som nesiel na sutaz ani vyhrat ani nic, mal som ju od zaciatku v pici, ja mam vzdy setko v pici, co sa tyka koncertov, akurat som rad ze som si vyskusal aj randalacke podium a vsetko ostatne mi je ukradnute Som metlak
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #172 kedy: 05. December , 2008, 10:11:20 »

vyries si svoje komplexy a potom nieco pis..  Popiskujem si nevidis do toho, o muzike vis prd, hudba nejsu len dementne stupnice co kazdy den trrenujes a potom pises taketo kydy... hudba je vyssi princip
Zaznamenané

Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #173 kedy: 05. December , 2008, 10:15:10 »

zas ste sa ukazali, 3 kok*ti, este vam chyba 4 teply brat
Zaznamenané

stoka!
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #174 kedy: 05. December , 2008, 10:16:39 »

preco nas urazas? my sme na nikoho neutocili
Zaznamenané

inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #175 kedy: 05. December , 2008, 10:16:47 »

Ale no, ved je pred Vianocami. Mame sa mat vsetci radi teraz, aspon teda nech je take zdanie.  Cmuk chlapci Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #176 kedy: 05. December , 2008, 10:16:54 »

On si povedal svoje, my svoje, je to diskusne forum, takze asi to o tom bude... precitaj si nadpis  Pomoooc!
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #177 kedy: 05. December , 2008, 10:17:54 »

a boli tam predsa aj iny... Zakky, Semish napiste sem svoje dojmy, ci to bolo take ako vravi karolko...
Zaznamenané

inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #178 kedy: 05. December , 2008, 10:18:12 »

Urazajte sa laskavo cez PM, inak ban a zacnem misom_kolom.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #179 kedy: 05. December , 2008, 10:19:00 »

On si povedal svoje, my svoje, je to diskusne forum, takze asi to o tom bude... precitaj si nadpis  Pomoooc!

aj ja som si napisal svoje a stojim si za tym
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 1.118 sekund, 23 otázok.