Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Problem s Notebookom

Started by MMM, 29. November , 2008, 11:04:49

zozo

nechcem robiť reklamu na iné fóra, ale mal by si sa obrátiť na http://www.viry.cz/go.php
Will it Blend ? That is the question
---------------------------------------------
jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný

brianlover

robit zalohu uz zavireneho pc je skutocne vyborny napad:)

MMM

Hm, tak potom neviem ako to urobit.

kewin

udry

Neumyselnym stlačením dákych kláves sa mi na notebooku otočil obraz-plocha o 90 stupnov vlavo / priklad obrazok./ Ako to dám do povodneho stavu? Dík.

BrokenWings

BrokenWings

bigbadbrad

caute, nechcem otvarat novu temu tak to napisem sem:

mam HDD rozdeleny na dve casti, systemovy C: a potom D: kde mam svoje veci, akonahle ked stahujem cez firefox nieco vacsie na disk D: tak mi zacina stahovat MB aj z C: a ked sa stiahne tak po case MB naskoci spat, neviete mi poradit ako sa toho zbavit?

BrokenWings

Quote from: bigbadbrad on 03. Marec , 2011, 19:18:02

mam HDD rozdeleny na dve casti, systemovy C: a potom D: kde mam svoje veci, akonahle ked stahujem cez firefox nieco vacsie na disk D: tak mi zacina stahovat MB aj z C: a ked sa stiahne tak po case MB naskoci spat, neviete mi poradit ako sa toho zbavit?

Firefox má temp (temporary files) folder v C partícii(predpokladám, že je systémová). Väčšinou niekde v zložkách užívateľských profilov.
Myslím, že sa to tak ľahko nedá obísť.

ice:breaker

Quote from: bigbadbrad on 03. Marec , 2011, 19:18:02

Pretoze pri stahovani potrebuje urcite udaje cachovat .... tie dava do tempu ktore sa nachadza defaultne na systemovom disku a potom ich vymaze kedze uz dotaha cely subor a umiestni ho tam kde ho potrebujes rep. kde si si nastavil aby ti ho umiestnil.
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"

BrokenWings

Presne tu:
C:\Documents and Settings\"user name"\Local Settings\Temp