johnzo
|
|
« kedy: 01. December , 2008, 00:27:39 » |
|
dá sa nejako fyzicky vypnúť tento program som nútený to používať. a príjemné je, keď mi to hodí okno o aktualizácii keď robím niečo HW náročnejšie... hrám sa hru, photoshop(milion layers...), fakt som nenašiel žiadne tlačítko na vypnutie. dík
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. December , 2008, 00:34:09 » |
|
mycomputer - (right click) - manage - services tam si najdi eset (nod 32) a daj zastavit sluzbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. December , 2008, 00:37:05 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 00:39:07 od johnzo »
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. December , 2008, 00:38:47 » |
|
nechaj si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. December , 2008, 01:17:35 » |
|
iný osud pre túto tému nevidím. iba premazanie...
ale jedna chybička se vloudila, nejde službu pozastaviť, ani zastaviť...
prikazovy riadok - msconfig - startup a tam odklikni, nech sa Ti to vobec nespusta po spusteni systemu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. December , 2008, 10:36:37 » |
|
vy ste lamy, vsak to oznamovacie okno sa da vypnut a nie kvoli tomu vypinat cely antivirak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. December , 2008, 19:59:16 » |
|
vy ste lamy, vsak to oznamovacie okno sa da vypnut a nie kvoli tomu vypinat cely antivirak ale tu nejde len o to. celkovo mi je antivir asi na 5 vecí keď sa hrám lietadielka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. December , 2008, 21:41:37 » |
|
ale tu nejde len o to. celkovo mi je antivir asi na 5 vecí keď sa hrám lietadielka...
v nastaveniach si zapni rozsirene nastavenia. potom pravym tlacitkom klikni na ikonku NODU v trayi a klikni na "Vypnut antivirusovu a anstispywarovu ochranu" Alebo ak si myslis ze ho nepotrebujes ( ), tak ho jednoducho odinstaluj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. December , 2008, 07:04:43 » |
|
v nastaveniach si zapni rozsirene nastavenia. potom pravym tlacitkom klikni na ikonku NODU v trayi a klikni na "Vypnut antivirusovu a anstispywarovu ochranu" Alebo ak si myslis ze ho nepotrebujes ( ), tak ho jednoducho odinstaluj to viem aj sám ako vypnúť antivir, ale program zostane aktívny a nejaké percentá žerie stále... a potrebujem, len nevidím veľký zmysel ho mať zapnutý, keď som offline...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 02. December , 2008, 10:57:39 » |
|
dá sa nejako fyzicky vypnúť tento program fakt som nenašiel žiadne tlačítko na vypnutie. to viem aj sám ako vypnúť antivir, tak na co sa vlastne pytas? si rozmysli najskor...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. December , 2008, 08:11:26 » |
|
tak na co sa vlastne pytas? si rozmysli najskor... nechápeš? dá sa iba vypnúť ochrana nie program! program fičí stále.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. December , 2008, 19:24:27 » |
|
nechápeš? dá sa iba vypnúť ochrana nie program! program fičí stále.
vsak nech ho odinstaluje ked ho nechce pouzivat.... neco sa zbytocne natahovat so zakazovanim procesu, ked ho nechce pouzivat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. December , 2008, 19:38:34 » |
|
asi ho chce sem tam vypnut. a nie odisnstalovavat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. December , 2008, 19:40:47 » |
|
asi ho chce sem tam vypnut. a nie odisnstalovavat.
podla tohto ani nie ale tu nejde len o to. celkovo mi je antivir asi na 5 vecí keď sa hrám lietadielka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. December , 2008, 21:39:49 » |
|
zabudas na tu podmienku na konci = ked sa hram lietadielka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. December , 2008, 14:36:48 » |
|
zabudas na tu podmienku na konci = ked sa hram lietadielka aspoň niekto to chápe . asdfg je dosť mimo a tvári sa veľmi múdro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 15. December , 2008, 14:42:15 » |
|
hej hej, podla vsekteho som ta nepochopil spravne.... ale ze by som sa tvaril mudro?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. December , 2008, 16:14:13 » |
|
hej hej, podla vsekteho som ta nepochopil spravne.... ale ze by som sa tvaril mudro?
neviem či múdro, ale robil si zo mňa čuráka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. December , 2008, 16:27:25 » |
|
neviem či múdro, ale robil si zo mňa čuráka vobec som to tak nemyslel.... prepac ak sa ta to nejakym sposobom dotklo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. December , 2008, 10:05:14 » |
|
Mam taky problem, ze dnes, ked som zapol PC, tak mi vyskocila ta cervena bublina, ze moj pocitac je vystaveny riziku... Mam nainstalovany Nod32 ESET Verzia 3. Dal som aj aktualizaciu, aj som vypol, zapol a nic. Stale mi tam svieti ten cerveny stít s x -kom. Pritom ESET svieti pekne na zeleno. V com moze byt problem? Dakujem za kazdu radu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. December , 2008, 10:40:57 » |
|
to moze byt nejaka win hlaska, ze nemas zapnuty interny firewall alebo automaticke stahovanie aktualizacii. ak Ti bezi seriozny antivir, nevsimaj si to. inak sa to hlasenie v XP vypina v Control panely v tej zalozke security neviem co (nemam ti teraz eng wins)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 20. December , 2008, 16:13:10 » |
|
Neviem preco ked to mate normalne kupene si nezavolate priamo na eset.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. December , 2008, 16:31:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. December , 2008, 16:34:36 » |
|
Na zabezpečenie hrania lietadielok bez antivíráku a pri zachovaní náležitej bezpečnosti počítača existuje elegantné riešenie.
Ubuntu Linux + FlightGear
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|