Pekny koncert to bol.
Predkapely fungovali tak, ze zahrali dve skladby od Prudov a isiel dalsi.
Hex hrali nieco s levom a Abrakadabra, dobre to spravili.
Pekne spestrenie vecera bola skladba Mladost v podani dua Burian-Zimanyiova. Najvac nalozil Cmorik s kapelou. (kupec hra fakt dobre a ma vyborny zvuk). Cmorikova kapela sa razom premenila na Lipovu kapelu, ktori si zahrali Tenis. Tu som si opat vsimol, co je to profesionalita. Ked rovnaka kapela zahra po sebe poprock, ze na posranie a vzapati jazzoidny swing ako regulerna swingova kapela. Tatar vystruhal take vkusne solo, ze som cumel.
Ale pome na Prudy.
Hrali sa vacsinou stare veci, no nechybali Hammelove Kama lasky.
Prilis som skladby nepoznal, co som zaregistroval, tak bola Labutia piesen, Podnajom, Medulienka, Zvonky, atd...
Asi po tretej skladbe sa k Preloznikovi pridal Varga a niektorej skladbe prisiel aj Radim Hladik, vystruhal solo, poklonil sa isiel prec. Hladika som videl prvy krat, no dojem zanechal viac nez dobry. Hral na LP custom cez Kupcov VOX, takze zvuk mal pre mna krajsi, gitarovejsi, nez Griglagov higain. Ad. Griglak, neviem co to s nim je, ale snazi sa hrat vela, vela, rychlo aj na miestach, kde si to vobec skladba nepyta.
Varga ma uz asi na stare kolena trochu problemy udrzat rytmus, lebo cely koncert sa ponahlal. Unisona s basou a bicimi miestami dost mimo, az som nevedel ze ci Freso hra zle, ci co.
Ale aby som bol aj pozitivny, tak to bol prijemny koncert s dobrou hudbou a dobrymi muzikantami, navyse Hammel mi pripadal aj ako celkom schopny moderator tohoto vecera. PKO bolo plne ako na jazzakoch (ludia sedeli, nestali si na hlavach).
Z fora som videl iba locksmitha, s ktorym sme si zakyvali, inak nikto nic. Nechali ste ma tam sameho iba s Bezdedom. :-)