yeah
Hosť
|
|
« kedy: 11. December , 2008, 23:05:27 » |
|
Zdarec Na mikuláša som si dal darček v podobe koncertu, ktorý bol spojený s výletom. Pre fandov Opeth z týchto končín to bol viac menej sviatočný deň, keďže až toľko možností navštíviť ich show v centralnej europe nie je. My sme dokonca leteli z KE do BA v sobotu, prespali a v nedelu vecer sa dopravili do Viedne, po ktorom nam to rano letelo spat do KE. Setlist: Heir Apparent The Grand Conjuration Godhead's Lament The Lotus Eater Hope Leaves Deliverance Demon Of The Fall The Drapery Falls Mňa najviac potešil Godhead´s lament, čo myslím nezvyknú nejak stabilne hrávať, pričom ju mám dosť rád. Všetko bolo fajn, obkec, show aj výkony - maximum. Akurát z Damnationu by som skôr uvítal napr. Windowpane, než neakčnú Hope leaves. Bol ešte niekto v ten večer na koncerte? Je to síce extrémnejšia muzika, na čo si ja veľmi nepotrpím, ale Opeth je samostatná kapitola, takže by som neváhal ísť znova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. December , 2008, 12:26:15 » |
|
Viacero ludi z fora tam bolo, okrem ineho aj ja . Fajn koncert aj ked cely Opeth som nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. December , 2008, 14:16:15 » |
|
Mne sa pacilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. December , 2008, 17:07:47 » |
|
Kapely miesto aj zvuk boli vynikajúce. Nepáčil sa mi ale spevák zo Cynicu, ani playlist Opethu. Inak super akcia
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. December , 2008, 17:08:45 » |
|
fajn bolo, cynic super, opeth tiez, mikael je vtipkar a odtahovka tiez cool
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. December , 2008, 17:54:42 » |
|
The Ocean tiez dobre, len skoda ze hrali aj oni aj Cynic tak kratko. Ale vraj to tak chceli Opeth (aspon tak mi to povedal basak z Cynic).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. December , 2008, 17:56:15 » |
|
ale ocean mali totalne napicu zvuk, aspon hore kde sme sedeli, nebolo rozumiet nic... za to cynic mal skvely zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. December , 2008, 19:54:06 » |
|
Vobec nie, bol som tak, ze som videl akurat cele podium a The Ocean mali ok zvuk. Celkom som si to uzil a kusok ma to aj strhlo. Ale cakal som viac muzikantov a kusok iny playlist a kusok ine spevy. Ale sympaticka koncertna zostava. A ten pravy gitarista s jednym pohybom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. December , 2008, 08:07:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. December , 2008, 08:59:43 » |
|
ale ocean mali totalne napicu zvuk, aspon hore kde sme sedeli, nebolo rozumiet nic... za to cynic mal skvely zvuk
The Ocean mali dole velmi dobry zvuk a Cynic mal zasa zvuk nic moc. Sranda, hore to muselo hrat uplne inak ako dole pred zvukarom. Evil: Rado sa stalo, aj nabuduce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. December , 2008, 17:42:46 » |
|
Inak ja som mal z The Ocean úplne iný dojem naživo ako z albumu. Na CD mi to prišlo viac deathové najma vokály a live to malo skor takú hardcorovú atmosféru. Ničmenej sálala z nich energia ako sa patrí. K Cynicu mi akosi nesedel hlavný spevák, najma keď stále niečo riešil s vokóderom, nech je ako chce zanechali určitý dojem
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. December , 2008, 18:10:48 » |
|
The Ocean mali dole velmi dobry zvuk a Cynic mal zasa zvuk nic moc. Sranda, hore to muselo hrat uplne inak ako dole pred zvukarom. suhlas..inak fajn koncert,ocean ma velmi milo prekvapili,cynic mojli dat viac starsich veci a opeth ok
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. December , 2008, 01:05:56 » |
|
No, ja sa musim priznat, ze som cakal skor na Opeth, takze tie kratsie setlisty kapiel mi vyhovovali... nie zeby sa mi nepozdavali prekapely, ale nemam ich tvorbu napocuvanu a navyse, ma pred koncertom nejak rozbolela hlava.. ale Opeth tu bolest prehlusil :D ale ak mam povedat pravdu, Cynic boli ti co ma vcelku zaujali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. December , 2008, 16:06:36 » |